JDTV Afl.302 – Afgeperst

Het begint met een paar stapjes terug
Dan moet ik opeens een perskaart tonen
vervolgens moet ik achter een lijn gaan staan
Uiteindelijk kan ik niets meer filmen omdat er allemaal agenten voor staan

Zelfs na 10 jaar filmen op het Binnenhof is JDTV nog steeds geen pers volgens politie Haaglanden.

15 reacties

  1. Wie is die man op 2.01? Waarom doet hij met zijn voeten het vrijmetselarij gebaar terwijl hij nonchalant zit te eten? Btw, als je goed oplet zijn er zeer aparte dingen aan deze video! zoals de (beveiliging?) Op 1.46 die zonder vragen naar naam, direct weet welke journalisten naar binnen mogen op basis van wat precies?( hoogst waarschijnlijk NOS) die overigens het complete media van het hof bestuurd(vraag Tarik Z) maar dat even ter zijde lol.
    JDTV heeft zeer belangrijk camera materiaal en raad iedereen de komende weken alles te bekijken van Dit kanaal.

    Maar vooral blijf sterk, blijf gezond en word een eenheid want alleen dan kunnen we De Corporatie Nederland opdoeken om weer een Land te bouwen waar burger centraal staat waar de overheid voor kan dienen zoals bedoeld was.

  2. Het valt me echt op hoe erg Hugo de Jonge zijn neus ophaalt als Eric hem vragen stelt onder het lopen. Een welbekend fenomeen bij de die hard coke snuivers.

  3. Die belachelijke gezichtsbedekking van die overijverige politieknuppels, wat een heerlijke vertoning met alle persclowns erbij!

  4. Dat de politie zich laat lenen om deze oplichters te beschermen en zich tegen het hele volk te keren , zo triest

  5. Voeten filmen? Onafhankelijk betekend alles laten zien er is genoeg om te filmen zodra je voeten laat zien moet je iets verbergen. Is mijn mening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *