JDTV Afl.300 – Het verraad van Pieter Omtzigt?

Het zijn weer spannende tijden op en rond het Binnenhof in Den Haag. Is dit de zoete wraak van Erik de Vlieger die nog een appeltje te schillen heeft met Dhr.Demmink, een complot van Pieter Omtzigt om de macht binnen het cda te grijpen of heeft Mark Rutte voormalig CDA fractievoorzitter Sybrand Buma er echt op gewezen dat er problemen zouden komen als Pieter Omtzigt door zou gaan met zijn onderzoek naar Joris Demmink?

Nadat dit bizarre verhaal voor de tweede keer opdook, leek het mij wel zo eerlijk om Mark Rutte hier een weerwoord over te vragen voordat ik hier nog meer aandacht aan geef. Ik heb eerlijk gezegd namelijk geen enkel idee hoe het allemaal precies zit en vraag mij op het moment vooral af, of het mijn vraag of mijn directe aanpak was waardoor Hugo de Jonge zo enorm opgefokt over kwam, als ik mij niet vergis was dit pas mijn eerste ontmoeting met onze vicepremier.

Het is echt niet mijn hobby om deze heren zo op hun zenuwen te werken of hen zo te irriteren. De beschuldiging die nu richting Rutte is geuit, moet wat mij betreft niet licht worden opgevat. Zeker niet in deze week waarin o.a. de Toeslagenaffaire en Commissie de Winter wederom aantonen hoe slecht onze rechtsstaat er voor staat. Wat mij betreft is het dan ook hoog tijd dat er wat onderste stenen boven gaan komen. Wat is uw stem nog waard als een volksvertegenwoordiger op deze manier het zwijgen kan worden opgelegd?

Er is maar een man die ons hier werkelijk opheldering over kan geven. Hopelijk gaat Pieter Omtzigt dan ook in op mijn uitnodiging om hier uitleg over te geven

JDTV Afl.300 – Pieter Omtzigt Update #1
https://youtu.be/VKmPvlrPTLo

Cafe Weltschmerz – Erik de Vlieger en Harry van Bommel
https://youtu.be/RX3IlErs9R8?t=1094

THE GYGS – https://www.yvesgijrath.nl
Osterhaus bevestigt dat hij heeft verdiend met vaccinonderzoek
https://youtu.be/TOF_wq43Atg

De verklaring van Leen de Koter
https://youtu.be/wVF5T0UDQ0k

Gesprek op Niveau – Jan Roos en Adèle van der Plas
https://youtu.be/nXYDrECscZc

JDTV Afl.141 – De roestige spijker Deel 6 ( ‘Das fickende klassenzimmer’)
https://youtu.be/bvIL9IHdDnY

JDTV Afl.157 – Rolodex sabotage
https://youtu.be/rpg9xnIB2O0

JDTV Afl.146- Onverschillig
https://youtube.com/playlist?list=PLcDlDytErxYsxS18VhUqXu4z5HK5TRtGD

Argos – Het verhaal van Lisa
https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html

JDTV Afl 96 – Teeven Deel 1
https://youtu.be/36jwlCeGnIE

19 reacties

  1. Dit laat maar weer eens zien hoe smerig, achterbaks en corrupt onze volksvertegenwoordigers echt zijn, hoe honderden kinderen in ons land en buitenland besmeurd, verkracht en vermoord worden, maar ja, gewoon weer in maart stemmen op deze menslievende mensen stemmen en later zeggen ich habe das nicht gewusst. Dutroux is/was maar een loopjongen in dit spelletje, leveranciers voor Demming en consorten . Wachten we op dat het uw kinderen aan de beurt zijn??

  2. Rutte kan niet lachen, iig niet zoals men dat definieert … Tja, woorden je gebruikt ze wellicht eens. Prettig weekend / val dood. Kijk maar wat je doet…. Die woont over een paar jaar een stuk duurder, dan mogelijk zou zijn. Met alle waarschijnlijkheid… Seibesma die aangestelde knakker en alweer afgetreden, dat is de meest belachelijke vorm van corruptie die "we" toelaten. Recht in je muil. Ze nemen niet eens meer omwegen om het te verbloemen rechtstreeks naar familie te herleiden.. 🤯 Coronadeal.

  3. Omtzigt is gewoon weer met verkiezingen bezig, als hij het een aantal jaren geleden echt wou oplossen dan had hij zn tanden er in laten zitten… maar nee hij koos voor zn eigen carriere… wat een eigenheimer is die gast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *