JDTV Afl.173 – Raatgever voor de rechter Deel 2

Op 2 juni 2021 werd Wouter Raatgever, gastheer van het Red Pill Journal, door een arrestatieteam gearresteerd op zijn onderduikadres. Raatgever werd door justitie gezocht i.v.m. bedreiging en opruiing tegen Dhr. Jaap van Dissel. In het Red Pill Journal deed Raatgever o.a. een oproep tot een bomaanslag tijdens een prijsuitreiking aan Dhr. van Dissel en sprak hij over militaire tribunalen die iedereen met een andere mening ter dood zouden gaan brengen.

Tijdens zijn strafzitting bij de politierechter werd Raatgever geconfronteerd met zijn uitspraken en de gevolgen hiervan. Ondanks de meerdere aankondigingen van Dhr. Raatgever dat hij het onomstotelijke bewijs tegen Dhr.van Dissel zou gaan presenteren, kregen wij dit bewijs ook tijdens deze zitting niet te zien.

Heeft Wouter Raatgever een goed verhaal, of staat hij terecht voor de politierechter?
…Kijk en oordeel zelf!

lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/ Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiëren en commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig.
©JDTVproducties

11 reacties

  1. Wouter is helemaal van het padje af. Er zijn ook mensen die denken dat ze de reïncarnatie van Napoleon zijn. En mensen die zeggen aan te kunnen tonen dat de nog aarde plat is. Die Kat is een beetje Hitler in het klein. Want Hitler kon toch toch ook hele volksstammen achter zich krijgen op basis van waanbeelden en megalomanie? Waar is dit hele verhaal nu op gebaseerd? Op een idioot Joost Knevel die na 35 jaar plotseling "herinneringen" terugkrijgt? Van toen hij 4 jaar was? Hoe komt Woutertje er toch bij dat Jaap van Dissel voor een militair tribunaal de doodstraf krijgt? Ik dacht dat de doodstraf in Europa allang was afgeschaft? En nee hoor, Wouter roept helemaal niet tot geweldd op! Maar hij zegt wel dat hij niet kan instaan voor zijn debiele aanhang? Die moet maar doen wat ze moeten doen? Zeg Eric, ik stel voor dat je even een podcastje met mij doet over deze kwasten! Wappies in het kwadraat!

  2. deze zaak lijkt echt nergens over tegaan….doe mij ook maar een baantje om betaald naar het red pil journaal te kijken.
    top crimineel of persoon met een microfoon ?
    4D dammen? De staat wil het aankaarten maar weet niet hoe…dus dit ?

  3. Blijft jammer dat niet iedereen de handen in elkaar slaat , zou het dan niet veel sneller gaan? Overal dat verdeel en heers, hoe kan dat blijven duren he?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *