JDTV Afl.173 – Raatgever voor de rechter Deel 1

Op 2 juni 2021 werd Wouter Raatgever, gastheer van het Red Pill Journal, door een arrestatieteam gearresteerd op zijn onderduikadres. Raatgever werd door justitie gezocht i.v.m. bedreiging en opruiing tegen Dhr. Jaap van Dissel. In het Red Pill Journal deed Raatgever o.a. een oproep tot een bomaanslag tijdens een prijsuitreiking aan Dhr. van Dissel en sprak hij over militaire tribunalen die iedereen met een andere mening ter dood zouden gaan brengen.

Tijdens zijn strafzitting bij de politierechter werd Raatgever geconfronteerd met zijn uitspraken en de gevolgen hiervan. Ondanks de meerdere aankondigingen van Dhr. Raatgever dat hij het onomstotelijke bewijs tegen Dhr.van Dissel zou gaan presenteren, kregen wij dit bewijs ook tijdens deze zitting niet te zien.

Heeft Wouter Raatgever een goed verhaal, of staat hij terecht voor de politierechter?
…Kijk en oordeel zelf!

lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/ Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiรซren en commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig.
ยฉJDTVproducties

18 reacties

 1. Sterk bezig Wouter ๐Ÿ™๐Ÿ‘Œ De Geest is uit de fles ๐Ÿ˜ฑ heb je het nog over Dr. Reiner Fuellmich gehad? Die Rechters krijgen het echt Spaans benauwd ๐Ÿค—๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ˜ก๐Ÿคฎ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฝ1๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃโœŠQ๐Ÿ’ช๐Ÿฆ๐Ÿ‘๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโคof zouden ze echt niet weten wat er allemaal speelt in de Wereld ๐Ÿ™ Hou je taai Wouter ๐Ÿ’žโœŒโœŒโœŒ๐Ÿ’

 2. Machtig mooi die 'natuurlijke persoon' introductie. Geboortedatum had ie dan ook niet hoeven noemen want met de echte tijd is ook gekloot. Er is rondom het jaar van Christus geknoeid met de eeuwtelling door de 13 bloedlijnen (dieven, moord-opdrachtgevers en luilakken). Ook overbodig geknoei met zomer en wintertijd is niet natuurlijk.

  Maar goed….heb eigenlijk geen directe doodsbedreiging en ook absoluut geen opruiing gehoord. Geen echte stellige persoonlijke beweringen.
  Dat wordt vooral zelf ingevuld door de aanklagers. En een bomgeluid…..so what.
  Vrouwe Justitia symbool wil toch ook alleen maar horen en niet 'kijken'? Zullen we dit soort definities dan ook eens omdraaien?

  Ze pakken Wouter aan als hoofdvoorbeeld en waarschuwing voor anderen denk ik. Negen maanden cel, terwijl halfdood-verrotschoppers vaak wegkomen met voorwaardelijk en taakstraf.
  Er werd door de rechtbank een hele foute uitspraak gedaan en dat schopt duizenden Nederlanders zeer tegen het been. Dit zal echt niet als een maatschappelijke waarschuwing worden opgevat.
  Niet alleen dit soort rechtzaken, maken mij weer heel veel duidelijk.

 3. Goed stuk Erik. Fijn dat je de zaak op de kaart zet. Waar of niet waar, de opstelling van het OM is echt stuitend en een herhaling van zetten aan het worden. Zie wel wat parallellen met de zaak van Nakat.

 4. Ouwe ik heb verwijderd ๐Ÿ˜€ ik pak altijd van jou maar met bronlink bovenaan. Normaal zegt gij altijd doe maar. Maar Goed dat je het zei. Respect toch sjef. box

 5. Wat ben ik trots op dit kutland…๐Ÿคฌ niet dus!!!Wouter is onschuldig!!!! Gadverdamme ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ

 6. Luister…hoe micha doet heeft niets te maken het feit dat Joost dit meemaakt. Ook ik wordt soms doodziek van het theater waar kat mee komt en Zeker de manier hoe hij tegenover fans van andere medestrijders praat. Hii heeft gewoon een flinke stoornis maar aan de andere kant ook erg onderlegd . Ik snap ook een beetje de vete tussen eric en hem maar moet zeggen dat het op.deze manier wel.erg contra kat en pro Nederlandse staat gaat. Dat is jammer want demmink is het voorbeeld van waar alles begonnen is…

 7. Waar rook is, is vuur he.
  Dat de 3 doorgedraaid zijn is niet vreemd.
  Ze worden niet geloofd, maar wel gehoord.
  Ik haak gelijk af als ze over religie beginnen.
  Met sektes heb ik al helemaal niets.
  Ik geloof alleen nog wat ik zie, voel en ruik.
  Ik zie meer dan de meeste mensen, omdat ik weet waar ik op moet letten.
  Ik voel meer, omdat ik zeer gevoelig ben.
  En ik ruik meer omdat ik nog beter ruik dan de Burgemeester van Maaseik.
  Maar 1 ding weet ik ZEKER………..het hele systeem NEDERLAND stinkt.
  Maar dat wil niemand HOREN.

 8. Ik heb alle afleveringen van het Red Pill Journal gezien maar ik heb Wouter GEEN oproep tot een bomaanslag zien doen, sorry….

 9. Wouter Raatgever is getrouwd met Maaike Knoester. Maaike Knoester is ook Avatar Wizard, dat is de hoogste status binnen de sekte.

  โ€‹Leviticus 19:31 – Regard not them that have familiar spirits, neither seek after wizards, to be defiled by them: I am the LORD your God.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *