JDTV Afl.173 – Free Wouter Deel 2

Een verslag van de demonstratie voor de PI in Alphen a/d Rijn, waar supporters van het Red Pill Journal op 10 juli 2021 een bijeenkomst hielden om hun steun te betuigen aan Wouter Raatgever.

Deze presentator van het Red Pill Journal werd tot 6 maanden cel veroordeeld omdat hij zware beschuldigingen en diverse dreigementen heeft geuit tegen o.a. Dhr. Jaap Van Dissel. Volgens getuige Joost K. zou Van Dissel zich schuldig hebben gemaakt aan moord op zijn klasgenootjes op een basisschool in Bodegraven. Dankzij deze beweringen ontstond er maatschappelijke onrust die de gemeente Bodegraven en het openbaar ministerie dwongen om in te grijpen. Wouter Raatgever claimt dit verhaal te hebben onderzocht en te kunnen bewijzen dat Dhr. van Dissel inderdaad een moordenaar is. Vreemd genoeg heeft hij dit tot op de dag van vandaag nog altijd niet gedaan,.

Ook ‘onderzoeksjournalist’ Micha Kat, heeft de door hem aangekondigde onomstotelijke bewijzen dat Dhr. van Dissel een moordenaar is nog altijd niet getoond. Naar aanleiding van het kort geding van de gemeente Bodegraven tegen het Red Pill Journal, zijn de presentatoren Wouter, Joost en Micha de gemeente inmiddels twee ton aan dwangsommen en proceskosten schuldig omdat zij de oude afleveringen niet op tijd offline hebben gehaald. Hiernaast mogen zij volgens ditzelfde vonnis zelfs gegijzeld worden als zij doorgaan met hun show. Tijdens de demonstratie sprak ik met enkele mensen over hun gedachtes over deze kwestie

7 reacties

  1. als deze mensen zich vervelen ga dan eens een keer demonsteren voor FREE Hüseyin Baybaşin zit al meer dan 25 jaar onschuldig vast want de waarheid mag nooit boven tafel komen anders gaan er koppen rollen in dit fuck corrupte kabinet , hier maken mensen zich niet druk om dhr Hüseyin Baybaşin zei nooit tegen een rechter het is een belofte alle bewijs wat advocate kat inbreng beland in de versnipperraar want de deal met de turken is jullie houden hem vast anders geven wij alle namen vrij vandaar dat deze man Hüseyin Baybaşin vast word gehouden , ik bewonder eric iedereen wat veel mensen niet weten is dat eric zich met de zaak Hüseyin Baybaşin allang bezig houd ik bekijk alles ik volg zo ook huig plug en andere mensen moeten ze daar eens in gaan verdiepen dan word alles ze duidelijk dat het een grote complot is met een flinke doofpot

  2. Erik, sta jij achter de veroordeling van wouter en de bewijslast die daarbij opgevoerd is? Je was immers bij de rechtbank aanwezig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *