JDTV Afl.173 – De Boze burgemeester Deel 2

JDTV Afl.173 – De Boze burgemeester Deel 2

De burgemeester van Bodegraven is boos en dat is niet onterecht. Hij moet zijn tijd namelijk besteden aan verontruste en verdrietige inwoners die zich zorgen maken over de bizarre verhalen die er over hun gemeente de wereld in gebracht worden. Met een kort geding hoopt hij deze uitlatingen van het internet verwijderd te krijgen. In het tweede deel van de registratie van deze zitting horen wij hoe Joost Knevel zijn verweer voert en enkele ernstige beschuldigingen richting de burgemeester en zijn advocaat uit.

Net zoals zijn medegedaagde Wouter Raatgever leek ook Joost Knevel niet echt te beseffen waar deze zitting om draaide. Joost kon dan ook geen enkel punt hard maken, waarmee de uitspraken die in het Red Pill Journal zijn gedaan gerechtvaardigd kunnen worden. Het door hem aangedragen ‘bewijs’ werd niet toegelaten omdat dit pas op het allerlaatste moment aan de rechtbank werd toegezonden. De 80 pagina’s aan informatie die hij verzonden had werden om deze reden dan ook niet verder bekeken door de rechter.

Dit is natuurlijk bijzonder opmerkelijk aangezien Joost al geruime tijd wist dat deze zitting(en) er aan zou komen. Het is nu een duidelijke zaak dat het Red Pill Journal deze procedure zal gaan verliezen, omdat er tot nu toe niets is aangetoond. Waarom is dit zo slecht voorbereid en heeft Joost niet eens aangetoond dat hij aangifte heeft gedaan en deze op onterechte gronden is afgewezen? Hoe kan het dat dit dossier na een jaar voorbereidingstijd niet op orde was en pas zo laat aan de rechtbank werd verzonden? Waarom wilde de vaste advocaat van Micha Kat, Mr. Thijs Stapel, deze zaak niet afhandelen en had Joost op het laatste moment opeens een Spaanse advocaat standby staan tijdens de zitting?

Waarom heeft Micha Kat niet gedaan wat hij ons eerder beloofde? Als hij het bewijs waarover hij zegt te beschikken had laten zien, was het hele verhaal in een keer voor de camera aangetoond en niet meer te ontkennen geweest toch? Dan had de rechter Wouter ook direct moeten vrijlaten. Waarom hebben jullie het bewijs niet gewoon laten zien? Hebben jullie dit bewijs niet of is er meer aan de hand?

Ik ben benieuwd of Joost Knevel de komende tijd zelf eindelijk eens een keer wat antwoorden gaat geven op vragen in plaats van zich achter allerlei valse beschuldigingen te verstoppen. Ik weet dat hij hier mee kijkt en hoop dat hij mans genoeg is om een video te maken waarin hij mij uitlegt hoe en wanneer hij aangifte heeft gedaan en aantoont dat hij ook een sepotbrief heeft gehad.

Leg het me eens uit Joost. Hoe kan het dat deze zitting zo de mist in is gegaan, terwijl dit de ultieme kans was om het verhaal aan te tonen? Jullie hebben al deze tijd naar dit moment toegewerkt en nu het bewijs op tafel moet komen zien we helemaal niets! Je zegt dat je kan aantonen dat je een aangifte hebt gedaan en een sepotbrief hebt ontvangen. Maak deze openbaar of mail deze aan mij, zodat ik kan vaststellen of je ons aan het voorliegen bent of niet. Dat lijkt me toch niet te veel gevraagd nadat je zelf om aandacht voor je verhaal hebt gevraagd? Wie wilde er nu ook alweer dat zijn verhaal serieus onderzocht zou gaan worden?…Dat was jij toch?
Ben je nu opeens niet blij met aandacht en serieus onderzoek?

Ik ben ook nog steeds heel benieuwd naar wat ik je allemaal heb aangedaan waardoor je mij nu in het openbaar voor NSB’er uitmaakt. Ook op deze vraag heb ik nog altijd geen antwoord gekregen van je. Als je een heel klein beetje verstand hebt, begrijp je misschien ook dat dit het juiste moment is om ook deze vraag te beantwoorden. Eerlijk gezegd hoop ik echt dat je dit doet en ook inziet dat ik je vijand niet ben. Spreek er eens over met Mercedes en vraag haar of zij denkt dat dit je zo verder vooruit gaat helpen, of dat Wouter Hans en Micha oprecht met je verhaal zijn omgegaan! Door je houding lijkt het er steeds meer op dat JIJ degene bent die iets te verbergen heeft. Ik hoop dan ook dat je op mijn vragen durft in te gaan in een eigen video zonder je coach Micha Kat.

Leg het me gewoon eens uit als je echt en oprecht bent Joost. Ik zie je antwoord wel verschijnen want jij hebt tenslotte toch niets te verbergen….Toch???

lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/ Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiëren en commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig.
©JDTVproducties

23 reacties

 1. En de rechter wordt steeds linker. nog even en ze stopt de vingets in dr oren en roept "na na nana naaaaah!"
  (en neemt nog n slokje A FeFe)

 2. WILLIAM MILTON COOPER ZEI ALTIJD, GELOOF NIKS TOTDAT JE HET ZELF KAN BEWIJZEN MET JE EIGEN ONDERZOEK!
  KAN JE HET NIET AANTONEN EN HET BEWIJS NIET LEVEREN DAN HEB JE NIKS!
  DIT IS DUS EEN WIJZE LES, NEEM NIETS KLAKKELOOS AAN VOORAL NIET VAN MSM OF TYPES A LA KAT, RAATGEVER, OSSEBAARD ENZOVOORT.

 3. DE GEEN rechtspraak is zo corrupt dat is niet meer normaal en word telkens erger, deze GEENrechter is in de zak van de NWO

 4. Je geloofd je oren niet wie heeft er nog vertrouw in de recht staat schande wat geld allemaal niet kan doe met mensen, zij hebben hun ziel verkocht aan de duivel

 5. Waar rook is is vuur ik geloof niet dat Joost dit uit zijn duimt zuigt, hij vertelt heel gedetailleerd, als je liegt kan je het nooit op deze manier vertellen!

 6. Jammer van die 20 knips… Joost verdient een volledige weergave van zijn speech, inclusief iedere naam en toenaam. Respect voor Joost, Micha en Wouter. De Corrupte rechters exposeren zichzelf op uitstekende wijze!

 7. Bizar dit, ik geloof er niks van,het klinkt ook heel warrig, en dit klinkt bekenbaar, alsof me broertje weer in een psychose zit of weer in z,n eigen wereldje zit. Maar ik zou wel eens graag zijn advocaat willen horen.
  Voor de zekerheid(even het bewijs checken en nagaan voor de zekerheid) maar ik ben bang dat dit olie op het vuur is, zo was het iig wel bij me broertje met een psychose, dus ik hoop dat daar goed nagekeken wordt. Maar naar het bewijs natuurlijk ook. Daar heeft iedereen recht op.

 8. Ja die rechter hoort verschoont te worden..en te vertellen in welk psychiatrisch ziekenhuis ze heeft gewerkt…Joost heeft groot gelijk!

 9. De burgemeester van Bodegraven heeft een extreem hoog zelfmoordgehalte in Zuid Bodegraven en dat aantal is al boven de 40. Dat kan zo niet langer en moet eens goed onderzocht worden door een onafhankelijk buro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *