JDTV Afl.173 – De boze burgemeester Deel 1

“Wat onzin is moet onzin blijven” zei burgemeester van der Kamp van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk over de bizarre beschuldigingen die op internet te horen waren in het zogenaamde Red Pill Journal. Volgens de Burgemeester zijn deze beschuldigingen onrechtmatig en moeten zij direct van internet verwijderd worden.

Kunnen getuige Joost Knevel en ‘onderzoekers’ Micha Kat en Wouter Raatgever tijdens deze zitting aantonen dat hun bizarre en heftige beschuldigingen op waarheid berust zijn. Enkele dagen voor deze zitting kondigde ‘onderzoeksjournalist’ Micha Kat in een video aan tijdens de zitting met bewijs te komen waardoor deze zaak onomstotelijk vast zou komen te staan. Kan Micha kat zijn woorden waarmaken of toont deze zitting definitief aan dat zijn woorden slechts onzin zijn?

…JDTV doet slechts verslag mensen!

lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/ Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiëren en commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig.
©JDTVproducties

20 reacties

 1. MAKE SURE ………DEZE HEEEEEEELE DUIVELSE ELITE "" KROMBANK "" ZAL WORDEN EXPOSED……..!!!!! EN HEEEEEEL DE WERELD ZAL ERACHTER KOMEN WAT HIER IN NEDERLAND AL ZOOOOOOO. LANG
  HEEFT KUNNEN PLAATSVINDEN…….EN DOOR WIE…………."" WAAR EEN KLEIN LAND GROOT IN KAN ZIJN""……………##.

 2. Erik Donk van JDTV smoked non stop de hele dag door en krijgt nu door de overheid betaald, Micha heeft jarenlang met hem gewerkt en weet hoe hij te werk gaat, wel goede vraag die hij stelde aan Hugo de spuiter

 3. Ik begrijp de bedoeling niet van jdtv?? Aan welke kant sta jij???
  Krijg toch de indruk aan de kant van jaap en die pedo burgemeester,
  Ik denk dat jij een vies spelletje speelt…. Maar komt goed….

 4. Heel veel verspilde tijd naar deze figuren gegaan. En wat is doel? Zit er iemand achter hen of is dat te conspiracy?

 5. Ik weet het allemaal niet man.. Ik kan me echt geen enkele reden bedenken, hoe en vooral waarom Joost, of wie dan ook, dit hele verhaal zou verzinnen.. Wat schiet iemand daar mee op.. Maar dat zou betekenen dat van dissel een kindermoordenaar is, en dat hij word beschermd door de Nederlandse Politiek. Bohboh, dat kan toch niet.. Dat is echt moeilijk te bevatten..

 6. Mooie video's weer Eric. Dat laat de staat van waanzin perfect zien van dit stel charlatans. Micha Kat denkt echt dat hij nog steeds een journalist is. Dit terwijl hij is afgegleden tot een dikke laffe papzak die zich verschuilt in Ierland en profiteert van gehersenspoelde labiele vrouwen.

 7. Wat wil je nou Donk ? PRACHTIGE speech van Wouter hoe HARD je ook je best doet om met je zilige commentaartjes dit te niet te doen: LOOSER 😂😂

 8. Al die satanische beelden in den Haag/scheveningen zeggen wel genoeg hoe de wind daar waait…kinderen die worden opgegeten, kindjes die in kooitjes zitten, kindjes die vastgeketend zijn met dikke stalen bouten en zware hangsloten…..het is duidelijk! 666

 9. Als ik in Bodegraven zou wonen dan zou ik heel graag willen weten waarom er zo enorm veel zelfmoorden in het zuidelijke deel plaatsvinden. Dat zou de burgemeester toch ook moeten willen weten?

 10. een kinder moordenaar gaat vrij uit. JAAP TAMINO VAN DISSEL. en een vrijheids strijder wordt opgepakt en gevangen gezet. WOUTER RAATGEVER…………………..NIEMAND ZAL HET GEKKER KUNNEN BEDENKEN……………..DIT IS NEDERLAND 2021. ………DIT IS HEL OP AARDE. en op de kop toe dit. JAAP TAMINO VAN DISSEL IS DE HOOFDAANJAGER VAN HET OPLEGGEN VAN MAATREGELEN. DIE UITMONDEN IN HET UITMOORDEN VAN DE BEVOLKING. ALLE INJECTIES HEBBEN DE DOOD TOT GEVOLG. EN EEN HEEL PIJNLIJKE LAATSTE LEVENS FASE.

 11. Dit hele verhaal wordt een gebed zonder eind.
  Joost, Woutertje en Micha hebben een jaar lopen roeptoeteren en nu ze aan zet zijn geven ze geen bewijsstukken omdat ze A: overvallen zijn dat Woutertje opgepakt is en B: omdat ze de rechter(s) niet vertrouwen.
  Tja ook een manier om je vriend zo lang mogelijk te laten brommen.

  Ook vanavond was een herhaling van zetten, iedereen door de mangel gehaald en hun deugen 🤔

  Kilo’s hasj in huis bij Joost, wat hij zelf zegt, Woutertje die geen belasting, boetes en zorg betaald, Woutertje luchtdrukgeweer in huis, veel cash geld in huis, 1000ende bewijsstukken, 100derde getuige volgens de 3 heren en plots valt hun kaartenhuis in elkaar…rarara.

  Blijft staan dat ze ontkennen mensen op te ruien en bedreigingen te uiten, graven ongevraagd te overspoelen met leuzen en bloemen.
  Dan zal ik wel last van “mijn oren” hebben (en dat laatste is nog waar ook 🦻🏽)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *