JDTV Afl.172 – Opruiing Deel 1

Twee vrouwen zijn veroordeeld tot celstraffen voor het het bedreigen van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Een vrouw kreeg acht weken cel, waarvan vier voorwaardelijk. De andere vrouw kreeg zes weken, waarvan vier voorwaardelijk.

Het gaat om de 53-jarige Dieuwke P. uit Terneuzen en de 56-jarige Geertruida T. uit Apeldoorn. De vrouwen worden naast bedreiging ook verdacht van opruiing. JDTV nam een kijkje bij de zitting en sprak met de vertrouwenspersoon van een van deze vrouwen.

11 reacties

 1. Die wappie cameraman rookt. Zitten 70 kankerverwekkende stoffen in tabak. En dan bang voor een vaccin 😂😂😂😂😂

 2. Voor de zoveelste keer zeggen dat er onomstotelijk bewijs is en dat je het binnenkort kunt verwachten… zucht.
  Dat roepen jullie al een jaar. En nog steeds geen enkel bewijs, maar dan ook helemaal niets van het bestaan van een pedonetwerk of een hogere macht die dingen bestuurt. Ga je bezig houden met iets belangrijks. Amateurs.

 3. Wat wil je hier nou mee, Daniël toont toch uitstekend aan dat hier sprake is van klassejustitie in het nadeel van Dieuwke Pama & dat van Dissel nog te beroerd is om zelf zijn verhaal te doen ?? De boom in met de elite, FREE DIEUWKE !!!

 4. Een ondergedoken crimineel clubje wat mensen met een geestelijke beperking aanzet tot de meest gruwelijke dingen.
  En dat moet dan in hun Bataafse gedachten de ideale wereld zijn 🤔
  Ze roepen al meer dan een jaar dat “HET” gaat gebeuren en er gebeurt gelukkig helemaal niks, behalve slachtoffers die hier wel intrapte.
  Het wordt tijd dat de politie deze RPJ bron oppakt!!!

 5. Waar is Trump dan? Die zou toch zo hard helpen? Iedere dag dat hij heeft gewacht werden (volgens de demonstranten) kinderen uit elkaar ge…. Alleen het wachten is al meer bewijs aan mede daderschap dan de hele heissa rond van Dissel

 6. Heel mooi, maar er zijn bepaalde groepen mensen waaronder goede oprechte strijders die de verkeerde kant uit worden gemanipuleerd, en een groep, charismatische leiders (veelal evangelisten) die overal de shit opruien. Alles wordt duidelijk en idd we gaan net zolang door tot dat iedereen de waarheid ziet. Deze mensen kun je niet van gedachten veranderen. Die lopen blind het ravijn in. Er is geen "koffie drinken" bijeenkomst geweest die ook maar iets heeft veranderd. Het is pure misleiding. (Helaas want nogmaals zitten er veel oprechte mensen tussen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *