JDTV Afl.170 – Doodsbedreiging Bart Mos

JDTV Afl.170 – Doodsbedreiging Bart Mos
Zijn de opnames van de doodsbedreiging van Bart Mos Fake en is deze doodsbedreiging gewoon verzonnen om wraak te nemen op Micha Kat?

‘Onderzoeksjournalist’ Micha Kat is erg boos op Telegraaf journalist Bart Mos omdat hij zelf niet bij de Telegraaf werkt. Dit ligt echter niet aan Bart Mos, want die heeft zich actief ingespannen om Kat een baan bij de Telegraaf te bezorgen. Vreemd genoeg ligt dit aan Micha Kat zelf, want die besloot namelijk om zijn liefde voor alcohol niet onder stoelen of banken te steken tijdens een uitje in Nieuwspoort. Hierbij schold hij een Telegraaf medewerker uit en besloot hij in de hal tegen een muur te urineren. Dit incident leidde direct tot zijn ontslag bij de Telegraaf voordat hij ook maar een artikel in de krant gepubliceerd had. In plaats van iets aan zijn alcoholprobleem te doen, besloot Kat vervolgens dat het hem een beter idee leek om Bart Mos te gaan stalken en met de dood te bedreigen. Waarschijnlijk deed hij dit omdat hij niet kan erkennen dat hij vanwege zijn eigen falen nooit meer voor de Telegraaf zal mogen werken.

Volgens Kat toont de aangifte van Bart Mos wegens deze doodsbedreiging aan dat hij een belangrijk journalist is, die wordt tegengewerkt door de Main stream media en overheid wegens zijn journalistieke onthullingen. Helaas voor Micha Kat is dit alleen de realiteit in zijn eigen fantasiewereld. In werkelijkheid is hij immers een werkeloze nietsnut die nog nooit iets zelfstandig onthuld heeft. Met trieste acties zoals dit soort doodsbedreigingen tracht hij zichzelf te profileren als iemand die zwaar onder vuur ligt en onterecht aangepakt wordt met allerlei rechtszaken en gevangenisstraffen. In werkelijkheid heeft Micha Kat deze gebeurtenissen zelf bewust uitgelokt.
Micha speelt al jaren de rol vaneen zielige vervolgde journalist omdat dit lekker veel donaties oplevert. In plaats van dat hij daadwerkelijk onderzoek naar kindermisbruik doet met deze inkomsten, klust hij lekker bij. Dit deed hij o.a. voor stichting loterijverlies van Ferdy Roet.

Als Micha Kat zegt dat het een leugen is dat hij bommeldingen heeft gedaan, kun je er van uit gaan dat dit niet zo is. Net zoals je dat kan doen als hij zegt dat hij iets betaald of beloofd heeft. In de praktijk doet Micha Kat het omgekeerde van wat hij zegt. Dit is het enige dat Micha Kat keer op keer heeft kunnen aantonen. Wat dit verhaal natuurlijk extra eng maakt is dat Micha Kat zegt tegen kindermisbruik te strijden. Het zou mij ondertussen dan ook niet verbazen als hij ook hierbij het tegenovergestelde doet van wat hij zegt. Wellicht is dit ook wel de echte reden waarom hij het land uit gevlucht is en zijn DNA niet wil afstaan. De komende tijd zal JDTV diverse Red Pill Journal updates uitzenden waarin het ware gezicht van deze laffe beroepsbedrieger en ophitser duidelijk te zien zal zijn. Het masker van Kat is definitief afgevallen en al zijn leugens van de afgelopen 15 jaar zullen stuk voor stuk ontleed worden. Hopelijk zullen deze filmpjes gebruikt worden tijdens de diverse processen tegen Kat om te laten zien op welke wijze hij de boel manipuleert en oplicht met zijn smerige leugenachtige praktijken.

Zelf heb ik de afgelopen jaren ook meerdere malen aangifte tegen Micha Kat moeten doen wegens zijn oneerlijke praktijken en opruiing tegen mijn persoon. Hiernaast loopt er ook een onderzoek naar de financiële praktijken van Micha Kat en de diefstal van donaties die bedoeld waren voor JDTV. Het doet mij oprecht verdriet dat dit zo moet gaan, maar Micha heeft mij geen andere keuze gelaten dan het nemen van deze stappen. Dit ondanks het feit dat ik talloze malen geprobeerd heb om dit alles netjes op te lossen. Afgelopen week kreeg ik te horen dat Micha weer oproepen heeft gedaan waarin hij mensen met wie ik samenwerk opriep om de samenwerking te verbreken omdat ik fout zou zijn. Ik zou overal weggejaagd moeten worden omdat ik niet oprecht ben. Om deze reden heb ik besloten deze serie Red Pill Journal Updates te maken, zodat iedereen kan zien wat voor mensen deze oproepen gedaan hebben en hoe geloofwaardig zij zijn. In dit eerste deel dus de ‘verzonnen doodsbedreiging’ aan Bart Mos, waarmee Micha zichzelf enkele maanden cel bezorgde. In plaats van deze straf als een man uit te zitten, zit hij nu bibberend en jankend van angst over zijn DNA afname verstopt in een hotel Dublin. Ik kan niet wachten op het moment tot ik Micha weer ontmoet en zal zijn volgende rechtszittingen met veel plezier op beeld vastleggen. Hier heeft hij me tenslotte ook voor ingehuurd!

Hopelijk zien en lezen Wouter Raatgever en Joost Knevel dit ook en besluiten zij dat het beter is om de samenwerking met Micha Kat te verbreken, voordat hij hen ook een mes in de rug steekt zoals hij bij Bart Mos en vele anderen deed. Hopelijk kan deze video voorkomen dat Micha Kat nog meer schade, ellende en verdriet aanricht.

15 reacties

 1. Toen hij zich vorig jaar toonde als een ware Q aanhanger zakte hij voor mij door de mand. Ik heb ook mijn bedenkingen bij Wouter Raadgever en co. Waarom? Omdat deze personen 'hun redding' allemaal buiten zichzelf zoeken en ook anderen/hun kijkers hiertoe aansporen. Wij hadden volgens de Q aanhang alleen maar met popcorn op de bank hoeven zitten kijken naar de show.. Dat is nog eens controlled opposition.. waar Wouter al heel wat centjes mee heeft verdiend met zijn belachelijk dure curses ertegen.. Maar ondertussen.

 2. JDTV wil kennelijk Kat zwartmaken echter de beelden spreken juist VÓÓR hem ! Dan kan je wel af en toe “GIMME SOME…” met die klote reggaetrombone ertussen monteren maar wat zegt of suggereert dat überhaupt, GIMME SOME WAT DAN ??!?! Bijschrift bij het filmpje wordt ook niet toegelicht, maak dan een filmpje met getuigenverklaringen tegen Kat of ander NIET gemanipuleerd bewijsmateriaal zoals de Bart Mos tape met de click in het midden, echter de Telegraaf IS ook fout dus liever van derden buiten deze zieke fascistische krant ! Doe dus eens een keer je best JDTV want als Kat zo fout is dan is dat ook aan te tonen, echter ik geloof het nog steeds niet. Desalniettemin BRING IT ON want de waarheid moet boven tafel komen. Succes daarmee.

 3. het gevaar schuilt hem in de brede zin op pedo jacht, wie de vlag strijkt zeg maar.. samenwerking is in deze zaak cruciaal..
  het BPOC lijkt ons de juiste weg.. ik wil geen ruzie onderling.. steven brown weet meer dan rutte, en vergeet niks

 4. Micha heeft een goede zaak ! (Joost! )
  Waarom hem daarin nu willen dwarsbomen
  Waarom nu !??
  Komt Joost zijn verhaal misschien te dicht bij de waarheid ?

 5. Ik heb zojuist de tekst onder uw video gelezen en moet u gelijk geven. Tot van de week heb ik deze persoon verdedigd als er kwaad over hem wordt gesproken, maar hij is niet te vertrouwen…een echte volksmenner.

 6. De FTC stelt voedingsadviezen over vitamine D en zink strafbaar (v.v.)

  De FTC is volledig tirannie geworden tegen een St. Louis-chiropractor voor het verkopen van vitamine D- en zinksupplementen waarvan hij zegt dat ze mensen kunnen helpen voorkomen dat ze door covid worden geschaad. Volgens de FTC en de leugenachtige bedrijfsmedia die geld verdienen voor de vaccinindustrie, deed deze chiropractor valse beweringen door te zeggen dat vitamine D en zink mogelijk tegen covid werken.

  Toch beweren dezelfde leugenaars in de bedrijfsmedia routinematig dat onbewezen vaccins tegen covid werken, zelfs als er door de FDA geen vaccin is goedgekeurd als veilig en effectief voor de behandeling van covid-19 op welke manier dan ook.

  De media liegen routinematig en plegen fraude bij het promoten van vaccins met valse claims, maar de FTC doet niets om hen te stoppen. Omdat leugens die Big Pharma helpen 'acceptabele' leugens zijn onder een corrupt, crimineel medisch kartel.

  Luister hier naar de volledige podcast. https://www.brighteon.com/d2c6d02b-ea6e-4f62-bb41-9963ece4cf4a

  P.S. De uitzending van vanavond over The Truth About Cancer onthult hoe u een antikankerdieet kunt volgen en hoe u zich kunt bezighouden met 'defensief eten' om uw gezondheid te beschermen. Registreer om alle afleveringen te bekijken op TheTruthAboutCancer.io https://go.thetruthaboutcancer.com/final-chapter/mike-adams/?a_bid=3eb7f8ea&a_aid=1587332

 7. 1 ding weten we ondertussen wel. Kritische onderzoeks journalisten zijn nergens welkom en worden als luizen in de pels behandeld.

 8. Micha Kat dikke vriendjes met crimineel Steve Brown, die al zovaak exposed is voor nepverhalen, net als Micha Kat en Wouter Slechte Raatgever

 9. Blijven exposen, ik zie ook dat er nu steeds meer mensen klaar zijn met deze charlatans, ook in hun telegram groep zie je steeds meer mensen weggaan, dus vooral doorgaan met exposen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *