JDTV Afl.169 – Pseudologia fantastica

Welkom in de fantasiewereld van ‘onderzoekers’ Micha Kat, Hans Meyer en Wouter Raatgever…

Jaap van Dissel vermoorde kinderen op een basisschool in Bodegraven en hersenspoelde de overlevende kinderen en hun ouders d.m.v. een MK ultra programma. Slachtoffer en ‘enige overlevende getuige’ Joost, werd meegenomen naar ondergrondse tunnels waar hij reptillians en kindoffers zag en zegt dat hij bewijs heeft dat er op dit ogenblik kinderen worden misbruikt in ondergrondse tunnels in Nederland. Hoewel het onderzoek naar zijn verhaal inmiddels al bijna een jaar gaande is, hebben deze onderzoekers vreemd genoeg nog altijd geen enkel feit kunnen aantonen en lijkt het er zelfs op dat zij liegen over de aangifte die Joost bij de politie gedaan zou hebben.

Ik neem alle verhalen serieus en sta overal voor open, maar we hebben na een jaar intensief onderzoek door Hans Meyer van wees de weerstand, Micha Kat van RevolutionairOnline en Wouter Raatgever van de Bataafse republiek, nog altijd niets aan bewijs gezien. Dit terwijl Joost zelf over bewijs zegt te beschikken, waarmee hij kan aantonen dat er op dit moment kinderen misbruikt worden in ondergrondse tunnels. Dit kun je hem in deze video horen zeggen. Waar wachten we op? Waarom doet Joost geen aangifte? Waarom toont hij zijn bewijzen niet? Liegt hij hier over, of is er iets anders aan de hand?

Zoals ik het nu zie is Joost iemand met ernstige trauma’s en problemen die flink wordt uitgebuit door mensen die hem zeggen te helpen. Zij hebben door dit verhaal inmiddels al ruim 100.000 euro aan donaties opgehaald. Er is o.a. gedoneerd om Joost naar Nederland te laten vliegen, zodat hij zijn aangifte kan doen. Toch is dit nog steeds niet gebeurt. Is dit het gedrag van een strijder die zegt zijn leven te willen geven om dit soort misbruik aan te willen pakken? Joost, Micha en Wouter zullen dit ongetwijfeld ook lezen, dus ik daag ze uit eens uitleg te geven over waarom de aangifte nog niet gedaan is, wat voor onderzoek zij hebben gedaan, wat dit heeft opgeleverd en waarom Joost niet gewoon direct naar de politie gaat met zijn bewijsmateriaal. Als je bewijs zoals waar Joost over zegt te beschikken niet zo snel als mogelijk ter beschikking van de politie stelt, ben je wat mij betreft geen slachtoffer maar ook gewoon medeplichtig aan het voortbestaan van de situatie. We kijken naar ‘mannen’ die roepen dat er actie moet komen, maar zelf in de praktijk uiteindelijk helemaal niets doen. Waar wachten we hier eigenlijk op?

De komende tijd zal ik enkele filmpjes uitbrengen die het ware gezicht van deze ‘mannen’ laten zien
Ik besef ook dat veel mensen hier verontwaardigd over zullen zijn. Ik doe dit echter niet omdat ik Joost, Wouter of Micha haat, of omdat ik boos ben. Maar omdat zij serieus onderzoek belachelijk en zelfs onmogelijk maken. Als Joost echt serieus is komt hij gewoon naar Nederland om zijn aangifte te doen. Als het moet zal ik hem desnoods zelfs persoonlijk beschermen als hij hier is. Tot die tijd moet hij gewoon zijn mond houden. Niet omdat ik hem het zwijgen wil opleggen, maar omdat hij zijn eigen zaak op deze manier alleen maar schade aanricht. Als hij echt een serieus onderzoek naar zijn verhaal wil is hij bij deze bedriegers en charlatans aan het verkeerde adres!
Ik gun Joost oprecht het beste en hoop dan ook dat Joost deze week op beeld een duidelijke uitleg geeft, over waarom hij dit bewijs niet direct aan de politie geeft of desnoods gewoon openbaar maakt. Strijden we hier tegen onrecht of voor een paar donaties? Ik hou niet van tijdrovende welles nietes spelletjes en wil daarom snel de bewijzen zien waarover Joost, Micha en Wouter zeggen te beschikken. Zijn zij oprecht bezig geweest met dit verhaal, of maken zij welbewust misbruik van elkaar, de situatie en het vertrouwen dat zij van hun kijkers krijgen?!

In dit filmpje zien we enkele opmerkelijke fragmenten uit dit ‘moordonderzoek’ en kunnen we horen hoe ik bedreigd word omdat ik Wouter Raatgever niet zou willen bellen. Gelukkig heb ik destijds een opname gemaakt, zodat we nu allemaal kunnen horen dat Wouter Raatgever hier niet de waarheid over spreekt. Welk doel hebben deze ‘heren’ om JDTV zo aan te vallen en te bedreigen. Waarom zouden mensen niet meer met mij samen mogen werken en wat doe ik eigenlijk allemaal fout volgens hen? Helaas geven zij mij geen antwoord op deze vragen.

Mocht je boos worden op JDTV omdat ik deze vragen stel dan heb je trouwens pech! Ik doe alleen maar verslag van het verloop van dit Bodegraafse rituele misbruik moordonderzoek. Is het dan vreemd dat ik laat zien dat Wouter en Micha tot nu toe alleen maar praatjes hebben, niets echt onderzoeken en zelfs grapjes maken over kinderhandel en ritueel misbruik? Mag je hier geen kritiek op hebben?

Ik zal deze ‘onderzoekers’ laten zien voor wat ze zijn! Wat dat precies is laat ik lekker aan jouw eigen oordeel over en ik hoor ook graag hoe jullie hier over denken, zonder dat we in allerlei scheldpartijen en bedreigingen terecht komen.

27 reacties

 1. heel erg jammer dat er in nederland nog mensen zijn met oogkleppen die dit niet willen zien of geloven , heel vroeger vertelde mij opa me als klein kind henk jongen de kerk houd de mensen dom en de regering buit ze uit , nu zou ik mijn opa willen zeggen de kerk houd mensen dom de regering buit ze uit en naaien onder tussen je kinderen en alles verdwijnt in de grot doofpot van dit flut regering

 2. Vanaf +- 16 minuten…Joost kan vanuit Spanje zelf(s) aangiften doen….dus WAT let hem nog, zou je denken met gezond verstand 🤔

 3. Je neemt deze vieze schoften nog veel te serieus, Donk. Je wil bewijs zien van cynische leugenaars. Ga je QAnon ook "een kans geven"? Kijk ff HBO iNTO THE STORM. Zo doe je journalistiek. Je geeft deze idioten alweer een uur lang een podium. Je hebt een Kat Syndroom. Demmink was ook pure bullshit. Kat is een vieze cynische schoft en NIETS wat hij OOIT heeft gezegd is waar. Het is een rancuneuze, geboren oplichter die het systeem de schuld geeft van zijn tekortkomingen, puur door EVIDENT KRANKZINNIGE HYPERBOLISCHE BULLSHIT. Ga je dat nog steeds "een kans geven"??
  Tip: pseud. fantastica is een symptoom van geestesdwaling. Kat is echter niet ziek; hij is een vieze oplichter die achter de tralies moet.

 4. Kloten op het blok gooien. Heeft Jezus als eerst gedaan. Ja gooie alles open. Vraag de hooilang er bij en de zend piraten dat zeg ik anders ook en bel me 0623699466 of geen me een telefoonnummer van jullie wat werkt.

 5. Wanneer gebeurd er nou eens wat met dit verhaal dan ? Want ik hoor steeds hele erge dingen , maar wanneer komt er nou eens actie ? Want ook huig plug staat steeds in Den Haag maar daar zie ik ook nooit veel vooruitgang in zitten .

 6. Die wouter heeft op veel punten wel gelijk. Wat jullie onderling hebben is jullie zaak. Micha ken ik van dat ie demmink achterna zat vroeger en dat respecteer ik. Joost vertelt volgens mij de waarheid, hoe kunnen in zo'n klein plaatsje als bodegraven zoveel jonge mensen zelfmoord plegen? Dat ligt ver boven de statistieken. Met jullie ruzie bemoei ik me niet. Leg het bij indien dat kan. Jullie strijden aan dezelfde zijde, daar moeten we geen verdeeldheid hebben.

 7. @JDTVHQ , waarom moet je deze mensen nou omlaag halen? Wat zal jij op je neus kijken als straks blijkt dat Joost wel gelijk heeft en de pedo-bende wordt opgerold! Ik geloof Joost en gun hem alle hulp!

 8. Wat fout! Er is serieus iets aan de hand, hierdoor makkelijker weg te zetten als 'complot'. Bijna misdadig. Argos laat ergens weten dat door hun onderzochte meiden het niet fijn voor hun zaak vinden dat nu veel complotten rondgaan en in verband gebracht met het argos onderzoek. Is dit waar ze op doelen?

 9. En die 35 zelfmoorden die Joost heeft aangetoond in dat kleine stukje Bodegraven dan? Waarom zijn die gebeurd? En Wouter en Hans hebben echt aangifte gedaan op camera, Joost kan niet komen want die heeft een belastingschuld (heeft hij uitgelegd).

 10. Deze jongens halen iedereen onderuit die niet met hen wil samenwerken zoals lange frans, robert jensen, uzelf, sven hulleman etcetc. Walgelijk opruiend stel wezenloze fakers.

 11. Deze manier van op elkaar reageren is in mijn ogen niet okay, ongeacht wie zich hier schuldig aan maakt. Op deze manier zijn jullie bezig met ego, frustratie, rancune en wellicht zelfs jaloezie, maar niet met het gemeenschappelijke doel wat er zou moeten zijn. Daarmee verzwak je je eigen posities en dat is precies waar de DS op uit is. Iedereen staat onder hoge druk op dit moment, wat waarschijnlijk voor een kort lontje zorgt. Begrijpelijk, maar daarmee loop je de kans om het grote plaatje uit het oog te verliezen en je te laten leiden door ego en emoties. Je zegt contact te hebben gezocht met Wouter, en laat een geluidsopname horen waarin je hem belt. Wij zien niet of je je telefoonnummer hebt achtergelaten en ook niet of je wel of niet anoniem hebt gebeld. Ik zie ook geen bewijs dat er niet is terug gebeld. Dit schrijf ik niet om je aan te vallen, maar om te laten zien dat er op alles en iedereen iets aan te merken valt als je het uit zijn verband trekt of zout gaat leggen op de verkeerde slakken.
  Enerzijds zeg je dat je laat zien wat 'de onderzoekers' zijn, maar vervolgens mogen we zelf bepalen wat dat dan is? Op basis van jouw suggestieve opmerkingen zouden we een bepaald beeld kunnen krijgen van deze mannen. Maar iemand die echt geïnteresseerd is in wat er speelt, gaat verder kijken dan zijn of haar neus lang is en gelooft niet blind wat jij of wie dan ook suggereert. Volgens jou is er geen enkele vooruitgang in de zaak: hoe weet jij dat zo zeker? Jij, als journalist, zou moeten weten dat dit soort zaken niet te plannen zijn, omdat er heel veel afhangt van externe factoren. Als die tegenwerken of helemaal niet mee werken, heb je zo weer vertraging. Uit jouw betoog lijk je graag te willen weten wat de bewijzen zijn, aangeleverd als hapklare brokken. Waarom ga je daar zelf geen onderzoek naar doen? Het lijkt mij niet heel vreemd om bewijsmateriaal niet aan de grote klok te hangen gezien het grote belang er van. Bewijs hoort thuis in een betrouwbare rechtbank of nog beter voor een tribunaal wat niet geïnfiltreerd is met belanghebbenden.
  Maar daar krijgen ze niet eens de kans voor. Het is niet aan jou om te bepalen of zij wel of niet de juiste informatie hebben. Waarom denk je dat Joost zelf geen aangifte bij de politie gaat doen? Heb je je wel voldoende verdiept in deze materie? Je gaat overigens wel voorbij aan het feit dat er namens Joost wel degelijk aangifte is gedaan, zoals dit wettelijk mogelijk zou moeten zijn. In de video's zie je duidelijk dat de politie weigert mee te werken. Dáár ligt het probleem. Daar stagneert de boel. Al heb je duizenden bewijzen, als de weg naar de rechter geblokkeerd wordt, kun je niets anders dan op een andere manier vechten. Je bent zelf aanwezig geweest bij de zaak van Henriëtte Nakad en hebt met eigen ogen kunnen zien hoe corrupt dit systeem is. Dat ligt niet aan Joost, Micha of Wouter. En waarop baseer je het feit dat de mannen zelf niets doen? Hoe weet jij dat zo zeker? Voor mij is duidelijk dat zij hier een dagtaak aan hebben. Zij doen dit non profit, en ja: er wordt een mogelijkheid geboden om te doneren. Dat doet iedereen tegenwoordig en het is ook nodig als je actie wilt voeren. Ik vertrouw erop dat zij hier verantwoord mee om gaan, in tegenstelling tot de landelijke collectes. Ga je ook even bij alle goede doelen langs om te kijken wat er met de donaties is gebeurd?

  Deze hele discussie leidt af van de kern van de zaak. Waar het om gaat is dat de zaak van Joost, en alles wat daar mee samen hangt, in de openbaarheid komt. Compleet met het blootleggen van de corruptie binnen de overheid en aanverwante systemen. En weer verwijs ik naar de zaak van Henriëtte als voorbeeld. Ik dacht dat jij daar ook een bijdrage aan wilde leveren. Ik vind het niet okay dat onenigheid tussen diverse onderzoekers/verslaggevers publiekelijk wordt uitgevochten middels dit kanaal om mensen te verleiden daar op te reageren of partij te kiezen. Ik zie aan de reacties voor en tegens, wat inhoudt dat jouw verdeel en heers politiek werkt. Dat kunnen we in deze tijd niet gebruiken. Ik blijf bij mijn standpunt dat iedereen nodig is die hier in kan bijdragen. Ik weiger in , 'wij en zij" kampen te denken. Dat zouden jullie ook niet moeten doen. We moeten hier met zijn allen de schouders onder zetten. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen werkwijze en is er bij iedereen sprake van voortschrijdend inzicht, waardoor dingen soms anders zijn dan ze in eerste instantie lijken. Daarom moeten we een open mind blijven houden en niets uitsluiten. Er zijn helaas nog te veel mensen die blind aan nemen wat jij of anderen vertellen, maar vergis je niet in de steeds groter wordende groep die zelf in staat is om te bepalen wat goed of slecht is. Mede dankzij Joost, Micha, Wouter, Henriëtte en velen met hen, komt er licht op duistere zaken en worden mensen zich daarvan bewust. Er wordt draagvlak gecreëerd voor actie en dat is prima. Focus je liever op de positieve resultaten en de overeenkomsten dan op de verschillen, maar vooral op het doel om misstanden binnen het systeem te stoppen en de waarheid naar buiten te brengen. Juist door de programma's van mensen die hun nek uitsteken, durven er meer mensen te gaan praten en voelen ze zich niet alleen. Er komt steeds meer licht op MK Ultra, Jeugdzorg, Kindermisbruik, Corruptie binnen politiek en rechtssysteem etc. etc. Dat is toch wat we willen? Of heb jij andere belangen? Eerlijk gezegd heb ik het idee dat je niet voldoende ingelezen bent in de materie en de grootheid ervan onderschat. Heb je deze aflevering van Dutch Matrix al gezien:

  https://www.youtube.com/watch?v=Py8dcZQH2Sg

  Er is een patroon zichtbaar waarin politie en justitie stelselmatig ontkennen en weigeren mee te werken om dit soort zaken te behandelen. Zaken die allemaal te herleiden zijn naar dezelfde club hoog geplaatste personen. Joost is niet het enige slachtoffer. Dat hij de waarheid spreekt, daar ben ik van overtuigd. Net als de goede intenties van de mensen die naast hem staan om hem te helpen zijn weg te vinden naar de volle waarheid en gerechtigheid. Dus nogmaals: stop met elkaar zwart te maken, maar ga verbinden. Als dit teveel gevraagd is voor het ego, respecteer dan in ieder geval elkaars werk.

 12. En Micha heeft ook een mooi kunstwerk portret van onze Beatrix..nu weet ik dat alle slaven van de caballen kunstwerken mogen uitzoeken dit ivm witwassen, vele kunstenaars zijn ook onderdeel van deze poppenkast..mooi groot portret van Beatrix de kinder slachter, nu vraag ik jou is Micha net als Volkert vd Graaf. Ps vd Graaf piano Zwolle waar ook pieyertje van vollenhoven vaak kwam voor drugsladingen ea smerige zaken…

 13. Heel goed dat je het in beeld brengt!!! Ze proberen Dr. Shiva Ayyadurai na te doen met hun cursussen, daarom verwijzen ze ook NOOIT naar Dr. Shiva die stemfraude heeft bewezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *