“Is this a Pandemia or a Pan-Media” vroeg Claudia Nye aan Anders Tegnel…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/is-this-a-pandemia-or-a-pan-media-vroeg-claudia-nye-aan-anders-tegnel

“Is this a Pandemia or a Pan-Media” vroeg Claudia Nye aan Anders Tegnel…

De documentaire Covid, Tango and the Langom Way, heeft BLCKBX voor jou in het Nederlandse ondertiteld. En dat is niet voor niks want de docu is meer dan de moeite waard en bij uitstek geschikt om te bekijken met iemand die totaal anders over de corona-maatregelen denkt dan jij.

Filmmaker Claudia Nye, werd teruggebracht naar haar oude vak, documentaires maken, in het belang van de toekomst van haar kinderen. Ze reist van het VK naar Zweden om meer te weten te komen over hun unieke Covid-19-strategie.

Carla Peeters

Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters tipte programmamaker Flavio Pasquino over de documentaire die middels de Tango de corona crisis in een ander daglicht zet. Gevangen tussen de twee uitersten van Coronavirus-ontkenners en lockdown-fanaten, is Claudia Nye geïntrigeerd door de Zweedse aanpak: geen lockdown, geen sluitingen van scholen, geen maskers. Ze slaagt erin om een ​​exclusief interview te krijgen met de Zweedse Hoofd Epidemioloog AndersTegnell, wiens ijzeren vastberadenheid om niet te bezwijken onder de druk van de wereldwijde reguliere media, waar onder andere tangodansen is toegestaan ​​in Stockholm! Claudia Nye is een door BAFTA genomineerde filmmaker.

Ze is ook een gediplomeerd relatieadviseur, een vak dat ze de afgelopen tien jaar heeft beoefend. Ze reisde met fotojournalist Sean Spencer naar Stockholm en samen maakten ze deze documentaire.

Metaforen

Twee belangrijke metaforen komen in de docu mooi naar voren:

Tango is een dansvorm die de relatie tussen leiders en volgers blootlegt en hoe verhoudt deze relatie zich tot de aanpak van onze leiders?

Tango is een dansvorm die de spanning tussen angst en vertrouwen blootlegt en hoe gaan onze leiders maar ook de burgers om met angst en vertrouwen in deze crisis?

Prachtige vraagstukken die op een lichtvoetige manier de kijker aan het denken zet, zonder gedwongen te worden een kamp te kiezen.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

27 reacties

 1. "the Earth is made out of atoms, yet every world is a private view that only exists in the believe and emotional programming of each human personally" .. (::)

 2. Zweden laten zich al chippen en zijn bezig cash geld te verbannen, voor mij een reden dat land niet meer te bezoeken. Zijn gehoorzame volgzame schapen daar dus daarom geen harde maatregelen omtrent de griep.

 3. Lagom (niet langom) betekent "Not too much, not too little" of "just enough". Er is dus geen goede vertaling ervoor.

 4. Ik blijf het bijzonder vinden dat de media elke keer als boosdoener wordt bestempeld. Men gaat volledig voorbij aan het feit dat de regeltjes zijn opgelegd door de politiek. De media doet een verslag en stelt de vragen die zij als basis hebben. Als de politiek daarop besluit een raar vaag antwoord op te geven dan is het de media die het fout doet. Als Hugo in de media zegt dat de tafeltjes op straat bij het restaurant op 2 meter afstand moeten staan en de verslaggever vraagt waarom, dan is het de media die het fout doet. Niemand kijkt naar Hugo die het besluit maakt en meld aan de mainstream media. Dus de media de schuld geven is leuk, maar de echte boosdoeners zitten daar niet. Maar goed, in het bedrijfsleven is het niet anders. De mensen op de vloer worden makkelijker ontslagen omdat de managers daarboven hun werk niet goed doen. "Je kan een oude hond geen nieuwe kunstjes leren."

 5. Dictator Rutte (het hele rariteiten kabinet Rutte) heeft ons vervreemd van het recht om zelfstandig te kunnen/mogen oordelen wat een 'nood breekt wet' situatie is, en hoe lang die noodsituatie duurt. Je kunt namelijk 'nood breekt wet' niet reguleren of in de wet vast leggen, want daarmee wordt het gewoon 'wet'. In feite past iedere dictator (op kleine en hele grote schaal) deze vuile truuk toe, en heeft Rutte zich daarmee geschaard in het twijfelachtige rijtje van Hitlers, Mussolinis, Frankos, Stalins, Maos, etc. Rutte's rariteiten kabinet zijn ergere landverraders dan de hele WWII NSB top bij elkaar. Waar de NSB passief de oren lieten hangen naar het "nationaal socialisme" wat Hitler exporteerde (een grote tegenstrijdigheid met dramatische consequenties), zo actief heeft Rutte en de zijnen ons een dictatuur opgedrongen door grote angst te zaaien en door leugens iedere dag te herhalen via tv, krant en internet. Rutte is fouter dan Mussert en Rost van Tonningen, en de Rutte radicalisering gaat gewoon door de komende jaren. Rutte onderhandelt momenteel druk met de EU leger top (o.a. Duitsers) om het verzet tegen zijn regime de kop in te kunnen drukken. In de jaren 1935-1940 nam de NSB aanhang sterk af onder de Nederlandse bevolking, voornamelijk vanwege de radicalisering van de NSB. Ongetwijfeld gaat ook de aanhang van het partij kartel sterk afnemen, en kan je over vier jaar zelfs met de meest grootschalige verkiezingsfraude (die al decennia lang plaats heeft gevonden) niet meer verhullen dat de democratie aan gort is.

 6. Tango ow ye. Er zijn mensen die er van houden maar ondertussen kan je er wel het beest mee temmen. Prachtig initiatief.

 7. ER IS GEEN NEDERLANDSE ONDERTITELING TE ZIEN ALS IK DEZE DOCU BEKIJK OP DE WEBSITE VAN BLCBX (er gaat nog teveel mis) !

 8. Ik kreeg net nachtmerrie over vaccins… Uiteindelijk zal het lichsmen beschadigen 🙁 🙁 voor mij een waarschuwing… Ik ga maar proberen opnieuw te slapen

 9. Da's een moeilijk vraag… uiteraard is er corona, valt niet te ontkennen, MAAR beeld u nu gewoon allemaal even in dat er geen media was … 99% van de mensen zou totaal niet weten dat er corona is , dus ja ik geloof echt dat media veel kapotmaken

 10. Prachtige docu. Respect voor het persoonlijk menselijk denken en handelen zou het uitgangspunt moeten zijn in elk land. De angst om te leven heeft meer stuk gemaakt dan het leven zelf.

 11. Vraag, waarom zitten er metaaldeeltjes in de zogenaamde inenting,waarom chem trails met alu deeltjes in de lucht, en kun je met deze combi en 5g de mensheid uitmoorden?. Want de inentingen worden wel enorm opgedrongen, ook bij de kinderen.

 12. Ach Carla Peters van BLA BLA therapie.
  ,(BALA- of) BLA BLA-therapie, allemaal makkelijk geld verdienen met gebakken lucht verkopen.
  Aangezien blckbx fans gek zijn op gebakken lucht, is Carla Peters hier bij het juiste adres.

 13. Lastig hè om toe te geven dat er ern pandemie gaande is en de maatregelen nuttig zijn. Als blckbx fans dat toegeven, moeten ze atuurlijk zich aan de maatregelen houden. Dat is dan weer beetje te veel gevraagd van deze "helden".

 14. Waar zijn nu al die nieuwe besmette ajax fans die met 12000 man/vrouw opeengepakt stonden te feesten ??? Ik heb er niets over gehoord/gelezen. …………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *