27 reacties

 1. Als mensen zo reageren ik heb gehoord dat hij erg ver gaat rutte bij de beeste af daar lusten hondengeen brood van hij gaat alleen met sado pedos om ja dat wil je niet in het open baar ik vind het en griezel en ben er van over thuigd

 2. Al o zo lang bekend dat hij homo is en door de verhalen die hierover rondgaan doet hij nu alsof hij een vriendin heeft en zelfs vader wordt.

 3. Dit is de laatste keer dat ik mijn tijd aan Mea Kut verspil. Heeft hij
  nou zelf niet door dat hij ; met 0,0 uitstraling geen indruk maakt –
  denkt dat de pseudo-paniekerige filmpjes zijn '15 min of fame' bewerk
  stelligen omdat hij een keer in de buurt vd studio van Argos een scheet
  heeft gelaten – sterk doet denken aan een amphetamine-gebruiker – een
  nietszeggend en deerniswekkend mannetje is die constant aandacht nodig
  heeft en zijn minderwaardigheidscomplex en allesoverheersende
  onzekerheid compenseert met zijn video's – ik vermoed dat hij ooit
  misbruikt is of zelf pedofiel en zijn gehannes met de media ons en
  vooral hemzelf niks oplevert ? Leer jezelf kennen, accepteer jezelf en
  heb vrede met jezelf. Ga wat anders doen. Jongerenwerker of zo . . . Als
  je echt een verhaal hebt is dit wel de allerslechtste manier om het te
  brengen. Jij en je 'fans' zijn alleen maar sensatiebelust.

 4. Nee deze man is zwaar pedo, de smerigste minister president uit de Nederlandse geschiedenis.
  Kijk wat er is gebeurd met de minister president Müller van de NSB uit de2e wereld oorlog .
  Hetzelfde gaat Mark Rutte overkomen.

 5. Waarom kan een voormalig acnépatient die nu minister-president is geen mooie vrouw aan de haak slaan? De mooie vrouwen staan voor m in de rij. Zoekt ie een vrouw die aan hem gewaagd is? Neen, denk het niet. Naar mijn ongefundeerde mening heeft Mark Rutte een sexuele voorkeur die hij niet met de bevolking wil delen.

 6. Die Joris Demmink & Co. blijken toch wel zeer waarschijnlijk grof over de schreef te zijn gegaan. VPRO's Argos had daarover een paar weken geleden een uitzending. Onderzoeksjournalistiek is dat. Ik ben ervan overtuigd dat ze, Joris Demmink & Co., wel tekeer zijn gegaan als vuile kinderverkrachters. Link naar die uitzending van VPRO's Argos:

  https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2019/Mocht-Haagse-rechter-oordelen-over-kindermisbruik-.html
  Joris Demmink is niet de enigste die zo grof misdadig is geweest. Er zijn bijvoorbeeld ook advocaten betrokken geweest bij kinderverkrachtingen. Joris Demmink zal niet eens het voortouw hebben gehad.
  Mark Rutte is hoogstwaarschijnlijk geslachtsdiffuus. Biseksueel? Zou best wel eens kunnen. Verder is Mark Rutte slechts, zo ongeveer, een nijdig stromannetje. De hele santenkraam bijvoorbeeld in de landelijke politiek is geslachtsdiffuus. En Joods? Mark Rutte zou best ook wel eens Joods-Nederlands kunnen zijn. Een mengelmoes. Bijvoorbeeld de politiek, media e.d. …..Eigenlijk wel heel veel sectoren qua bovenlaag in de hiërarchie worden beheerst door Joods-Nederlandse geslachtsdiffusen. Verdeel en heers wordt er gespeeld. Tiranniek. Micha Kat is ook Joods-Nederlands? En geslachtsdiffuus? Wat precies? Ook biseksueel?
  Op deze plaats wil ik een vraag stellen die mij al een tijdje bezighoudt. Ik heb gemerkt dat er in die kringen relaties tussen twee biseksuelen geregeld worden. Kan uit zo'n relatie tussen twee biseksuelen kinderen ontstaan die naderhand bijv. pedoseksueel blijken te zijn? Hetero-kinderen uit een relatie tussen twee biseksuelen zijn niet mogelijk. Mee eens?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *