IS ER WEER HOOP? – DE JENSEN SHOW #225

Soms zijn mensen te vergeven als ze hun fouten toegeven. En dat geeft hoop.

Steun het echte geluid! Bestel de Media=Virus items via http://jensen.nl/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

30 reacties

 1. Op n simpele terechte vraag verdiend n simpel antwoord, kort en krachtig, geen zij spoor met veel woorden, maar zo gaat t altijd

 2. Wou(t)er Raa(t)gever (t=kruis van Jesus)&Raadgever Wouter is beiden! KIJK ZIJN VIDEO'S OP ZIJN KANAAL&DEEL ZE EN DOE ZELF ONDERZOEK zorg goed voor jezelf en maak VOORRAADJE aan VOEDSEL&FLESSEN DRINKWATER&HUISDIERENVOER ETC. STERKTE VOOR IEDEREEN IN NEDERLAND EN WERELDWIJD GOD BLESSšŸŒWou(t)er Raa(t)gever (t=kruis van Jesus)&Raadgever Wouter is beiden! KIJK ZIJN VIDEO'S OP ZIJN KANAAL&DEEL ZE EN DOE ZELF ONDERZOEK zorg goed voor jezelf en maak VOORRAADJE aan VOEDSEL&FLESSEN DRINKWATER&HUISDIERENVOER ETC. STERKTE VOOR IEDEREEN IN NEDERLAND EN WERELDWIJD GOD BLESS..

 3. ''Ik heb geen zin in die polarisatie''. Ik ook niet, maar die polarisatie bestond al voordat de politici ermee aan de haal gingen. Een klassiek liberale samenleving zoals de onze gaat niet samen met extreme niveaus van multiculturalisme. Je kunt niet iedereen van elke cultuur blij houden en alles geven wat ze willen.

  Wel vind ik dat je gelijk hebt, we moeten nu samen als Ć©Ć©n groep opstaan tegen de tirannie van de overheid. Niet uit haat tegen overheden of autoriteit, maar uit haat tegen de kwaadaardige motivaties van deze huidige regering. Ik heb ontzettend veel respect voor Baudet en Wilders omdat ze hun mening bijstelden toen er meer informatie vrijkwam. Daarmee laten ze zien dat ze niet alleen maar acteurs zijn (hoop ik). Dus, stem rechts bij de verkiezingen: stem PVV of FVD.

 4. Ik geloof niet dat Famke het #ikdoenietmee heeft gedaan omdat ze zoveel om het volk denkt, eerst zak met geld krijgen van Rivm en daarna tegen wezen omdat waarschijnlijk het geld op raakte door dat ze niet geboekt word en nu opeens weer voor de regels zijn..
  Sorry maar ik denk ook niet dat zij het vermogen heeft om vrij en critics te denken

 5. Beste mensen, onderstaande link is een interview van Manon Vos met Arno Wellens. Het belangrijkste uit deze video is dat Hoeksta Ʃn Rutte de creditcard van Nederland heeft weggegeven aan de EU. En Nederland heeft 70.000 euro per Nederlandse inwone weggegeven aan de noodlijdende banken (in Italiƫ en Griekenland), maar deze banken zijn in eigendom van miljardairs (Italiƫ-Berlusconi en Griekenland- Een sjeik uit Qatar). Rutte schijnt hierover niet eerlijk te zijn geweest tegen haar bevolking. Ondertussen geeft Nederland geld weg aan deze noodlijdende banken en krijgt deze nooit meer terug. Arno Wellens wil hierover kamervragen stellen in de tweede kamer, maar minister Hoekstra staat dit niet toe. Daarom is Arno Wellens een petitie gestart om handtekeningen te verzamelen, zodat er kamervragen gesteld kunnen gaan worden.
  Ondertussen wil Nederland het braafste jongetje van de klas zijn en de bevolking accepteert de constante bezuinigingen opgelegd door politiek. De BTW wordt weer verhoogd op voedsel, kapper etc. Mensen kijken aub deze link en zeg het voort! Dank!

  https://youtu.be/qLDJp6FCvRI

  https://www.barstmaar.eu

 6. Welke pagina van het RIVM staan de cijfers ''overleden AAN corona''?
  Graag de link als antwoord. Goed bezig Robert. Lieve groet Dennis

 7. Jammer Robert dat je zo spreekt over Wilders en Baudet, okƩ ze hebben dit ook gezegd maar dit was in het begin van de Corona shit. Op wie moeten we dan gaan stemmen volgens jou? Ik zelf heb het nooit geloofd maar veel mensen wel en veel mensen die zijn er later op terug gekomen. Zo ook Wilders en Baudet. Ik hoop dat jij eens een keer met een van hun of nog beter met Rutten en zijn vriendjes eens een interview kan afnemen, dit zou interessant worden maar ik denk dat ze niet durven. Misschien zou jij eens wat meer hun uit moeten dagen om voor de camera te komen. voor de rest blijf ik je volgen alleen het word wat eentonig, er moet wat gaan gebeuren om het wat leuker te maken. Groet Har

 8. Jensen ik kijk graag naar je…vanuit het verre buitenland waar ik woon. Ik blijf wel altijd met een vraag zitten: "Wat is jouw concrete oplossing"? Het mag duidelijk zijn dat we een revolutie nodig hebben en jij hebt een verreikende stem?!? Ik hoor dingen zoals: "Ze raken in paniek" en vergelijkbare uitspraken. Echter morgen gaan er weer hardere maatreglen in. Ofwel, ze hebben veel zelfvertrouwen… Als het volk niet opstaat, gaat dit allemaal heel slecht aflopen.

 9. Het wordt tijd voor een ding: Dat men eindelijk eens gaat inzien dat de pharma industrie heel corrupt is en heel veel macht (geld) heeft. Ga gewoon zoeken naar concreet wetenschappelijk bewijs dat een virus een ziekteverwekker is.

 10. Jensen: "Als je dit je bevolking aandoet" ; "Je sluit je bevoling niet op". Je bevolking??? Een kleine freudiaanse verspreking. Is de regering eigenaar van de bevolking. Denk jij dat Jensen???

 11. Jensen…..Je probeert nu een tijdje de aandacht te trekken met je dikke kop. Je probeert de aandacht te trekken van mensen die hard werken en makkelijk te beĆÆnvloeden zijn en waarom, alleen omdat jij geld wil verdienen om nog meer dure wijn en Champagne te kunnen zuipen! MENSEN laat je niet voor de gek houden door deze huichelaar en bedrieger. Hij probeert alleen maar de zwakkere mensen te benaderen en beinvloeden, omdat hij weet dat dit de mensen zijn waar hij snel geld aan kan verdienen. Hij is altijd zo geweest, al sinds hij met Radio en Tv begon. Deze man is een grote bedrieger! Een huichelaar! Even ter info, jou yt filmpje strekken nog minder kijkers als de politie y van Jan-willem de politie agent! Ter referentie, zodat het voor iedereen duidelijk is, hoe weinig mensen hier in geĆÆnteresseerd zijn en makkelijk door jou fake news en huichelarij heen kijken! Mensen wordt net zoals de rest van Nederland wakker en luister niet naar deze bedrieger!

 12. Moet de politiek slaafs de media gehoorzamen. Afgelopen vrijdag vraagt de media om strengere maatregelen tijdens de persconferentie van Rutte en maandag krijgen ze die strengere maatregelen. De media lijkt wel de baas in Nederland.

 13. het word tijd dat al die instituten zoals de politiek worden afgebroken. we hebben ze niet nodig, zorgen alleen maar voor meer ellende. zonder overheid kan er geen oorlog bestaan.

 14. Eindelijk ben je de verbinder weer, dit was een van je sterkste afleveringen, we moeten inderdaad niet trappen in dat verdeel en heers spel, laten we samen wakker te zijn en samen tegen de elite een macht vormen

 15. Nederland is een CORRUPTE LAND!

  NEDERLANDSE Staat IS BEZIG MET STELEN ROVEN EN ONTVOLKING DUS VAN POOLSE KINDEREN IN NEDERLAND!
  NEDERLANDSE STAAT MAAKT NEDERLANDERS VAN POOLSE KINDEREN! HET IS DISCRIMINATIE VAN DE POOLSE KINDEREN EN VAN POOLSE OUDERS ART 14 EVRM!
  NEDERLANDSE STAAT IS BEZIG MET STELEN DE IDENTITEIT VAN POOLSE KINDEREN ART 8 INTERNATIONALE KINDERRECHTEN WAARMEE DE NEDERLANDSE STAAT SCHENDT INTERNATIONALE KINDERENRECHTEN EN FUNDAMENTELE MENSENRECHTEN!
  NEDERLANDSE STAAT STOP MET ROVEN POOLSE KINDEREN VAN HUN IDENTITEIT EN DAARMEE MET DISCRIMINATIE!

  Dat feit over DWINGEN POOLSE MENSEN OM IN NEDERLAND TE WONNEN OMDAT NEDERLANDSE STAAT HEEFT DE KINDEREN VAN DE OUDERS AFGEPAKT IS NIET BEKEND IN mainstreamowe media/reguliere media, want het feit is goed VERBORGEN voor buitenwereld!
  En dat is verborgen omdat Nederlandse Staat moet milionen euro schadevergoeding aan de buitenlandse slachtoffers uitbetalen EN DAT VAN JULLIE NEDERLANDERS BELASTINGGELD!
  Er zijn op dit moment mensen bezig om over het feit en de proceder boek uit te geven!
  Dus binnenkort komt ook boek erover ook in Nederlands en in Engels!

  Alleen 4 naar 10 Nederlanders kent de fundamentele rechten van de mens , dus Fundamentele Mensenrechten.
  Daarom Jeugdzorg NOG STEEDS BESTAAT.
  Nederlanders ipv gaan Jeugdzorg aangeven bij Straatsburg gaan ze de strijd opgeven en vachten ze tot hun kind 18wordt!
  WAARMEE heeft de volk de Macht aan OVERHEID!!
  WAAR ZIJN JULLIE ERMEE BEZIG!?
  Het is mijn YouTube kanaal waar ik over de Fundamentele Mensenrechten en Internationale Kinderrechten aan de Poolse ouders die in Nederland wonen vertel en waar ik hun over hun rechten in Nederland informeer.
  Binnenkort ook in Nederlands.

 16. Jensen doet goed werk met zijn eigen visie op de huidige gebeurtenissen, enkel dat hij heel vaak het woordje " IK " gebruikt..,
  zo een woordkeus staat zelden in dienst van het algemeen belang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *