Is er al Groeps Immuniteit? Meten = Weten en Flavio Pasquino doet een ‘Antibody’ Sneltest.

Is er al Groeps Immuniteit. Meten = Weten en het kan nu! Flavio Pasquino doet een ‘Antibody’ Sneltest.

Wat als we in een paar weken kunnen testen of Nederland al Groeps Immuniteit heeft? Wie weet zijn we er al of heel dichtbij? “De mogelijkheden om dit snel te testen zijn er, maar onze overheid blijft star vasthouden aan de PCR test, die toch de nodige problemen kent qua betrouwbaarheid, uitvoerbaarheid en testbereidheid”, aldus Bob Ultee, die de “Anti-body” test probeert te slijten bij onze overheid maar dichte deuren aantreft.

Groeps Immuniteit was en is het hoogste goed, als is de zucht naar een artificiële vorm volledig doorgeslagen met de komst van een mogelijk vaccin, en kijkt men geheel niet meer naar de natuurlijke variant. Want hoever staan we in dat proces? Die vraag stelt Flavio Pasquino aan fiscalist en ondernemer Bob Ultee.

Het bijzondere aan de test is, dat het met enige zekerheid kan stellen of er anti-lichamen aanwezig zijn in het bloed en die duiden dan op een “niet” infectieuze situatie. Oftewel, test je positief, dan heb je het virus overwonnen en ben je niet meer besmettelijk.

“De PCR test geeft veel vals positieven en sluiten mensen vaak onterecht op” zegt Bob Ultee, en dat zorgt voor schade en minder test bereidheid bij grote groepen in de samenleving.

Flavio Pasquino nam zelf de proef op de som en testte zichzelf in de studio. De uitkomst…die zij je in de video.

Wil je meer weten over de activiteiten van Bob UItee en zijn Antibody sneltest, kijk dan hier.

Home

Disclaimer:

BLCKBX, nog Flavio Pasquino hebben belangen bij het product dat in de video besproken wordt en willen enkel aandacht voor het fenomeen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

18 reacties

 1. Waarom.kijken ze niet naar wat er gebeurt er zijn geen.miljoenen.doden .virrusen zullen er altijd zijn .hoe ongezonder we leven en hoe vetter we worden.hoe meer mensen daar last van zullen hebben …

 2. Oei, dit filmpje sloeg nergens op. 🙂 Antistoffen-onderzoek is wel interessant, geeft negatief resultaat tijdens besmetting/besmettelijkheid, geeft soms positief resultaat als je het virus gehad hebt maar erg veel false-negatief bij mensen die het virus wel gehad hebben. (Dat is de samenvatting over antistoffen-testen.)

 3. Is dit dezelfde test die een parlementslid in geloof ik oostenrijk in hun 2e kamer demonstreerde met wat cola, om aan te geven of je ook 'corona' heeft, of immuun reacties hebt opgebouwd? Ik blijf het allemaal maar suggestief vinden. Allereerst moet je symptomen hebben en ik laat mij dan liever in zo'n situatie door de huisarts testen. Al hebben ze allemaal dit jaar ingeboet met al deze nonsens die ik dit jaar te verwerken heb gekregen.

 4. Super, Flavio. Belangrijk dat er aandacht komt voor dit soort gezondheidstesten. Want als men via deze test weet dat men antistoffen heeft, hoeft men geen vaccin te nemen.

 5. Het gaat niet om COVID-19 of het oplossen van de problemen daaromtrent. Dus is er voor zo’n product natuurlijk ook geen interesse.
  COVID-19 wordt gebruikt om machtsagenda’s en monetaire agenda’s door te drukken.
  En ondertussen pikken de Osterhausjes en de van Dissels(de man van 6 miljoen) nog even snel hun graantje mee, gesteund door de coalitie partijen.

 6. Dus, nu moeten we een test hebben om de status "niet ziek" te mogen dragen. Meten = registreren en controleren. Zitten de werkgevers trouwens ook echt te wachten op medewerkers die straks voor iedere kattepis thuis blijven. En ben je echt ziek dan lig je ook wel plat hoor. Zoals ik dit alles interpreteer is dat we onze eigen waarneming en inschatting opeens niet meer kunnen vertrouwen maar anderen kunnen dat wel voor ons. Flikker toch op man. Of kom met een IQ test voor toekomstige kamerleden.

 7. dus eigenlijk als ik het goed begrijp ben je eigenlijk gevaarlijker als je negatief test want dan heb je het nog niet gehad ? gezien er zoveel positieve getest zijn en weinig zieke mensen moet je toch concluderen dat ons lichaam zn werk doet en we immuniteit hebben .

 8. Ja hoor waarom is de snelheid geboden beetje jammer het leek zo interessant wat je te vertellen hebt maar ja hoor weer om winst en doller tekens (euro) tekens bha bha bha

 9. Als iedereen zich ZOOOO druk ging maken over kanker , diabetes , hart en vaatziekten dan zou ik de hele bonte kermis en paniekzaaierij wel kunnen begrijpen. Maar nu ; nee , de chaos , angst en paniek gaan er bij mij niet in.

 10. Ik wil liever helemaal niet testen. Het maakt ook niet uit wat voor type virus je hebt Ziek kun je altijd worden als je niet gezond bent en dan moet je voor de griep en voor corona e.d. dezelfde voorzorg toepassen om niet extreem ziek te worden. Volgens prof Bhakdi (Corona Vals Alarm) is er allang immuniteit door oudere types corona e.d.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *