Is dit het vaccin dat corona gaat verslaan?

Meer video’s zien? Download onze app: https://r.tl/30kNzUi
Overal ter wereld wordt in laboratoria koortsachtig gezocht naar een vaccin tegen het coronavirus. Bij de University of Oxford lijken ze al een heel eind te zijn. Ze gaan nu zelfs op mensen testen. Christiaan werkt als een van de eersten mee aan de proef.

22 reacties

 1. Corona een dodelijke ziekte waar 99,5% NIET aan dood gaat…!!!

  Maar als 99,5% er NIET aan dood gaat dan moet het wel een politieke agenda zijn!
  Denk hier over na…..

  Hgfdsg vvbb fghhjn

 2. mRNA Vaccins: Genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken Xandernieuws 11/1/2021

  De afgelopen tijd hebben erkende topwetenschappers gewaarschuwd dat de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna, die nu aan mensen worden verstrekt, in werkelijkheid helemaal geen vaccins zijn, maar neerkomen op rechtstreekse genetische manipulatie. Tot mijn ontzetting zijn er mensen die dat eigenlijk wel een goed idee vinden. Genetische manipulatie is echter nooit volkomen veilig integendeel, het kunstmatige knip en plakwerk in het basisprogramma van het leven kan onvruchtbaarheid veroorzaken. Waarom? Omdat alles in het DNA met elkaar in verbinding staat en op elkaar inwerkt. Eén wijziging op de ene plek kan elders een proces verstoren, waardoor het organisme, of een afstammeling, zich niet langer kan voortplanten.

  Op scholen wordt onderwezen dat DNA een soort optelsom van de bouwstenen van het leven is. Het is echter veel meer dan dat. DNA is niet alleen een zeer complex pakket instructies, maar voert die instructies ook nog eens zelf uit, en bouwt èn onderhoudt het organisme zoals dat in het plan staat omschreven.

  Voor God spelen

  Studenten krijgen te horen dat de wetenschap inmiddels in staat is om vrijwel ieder biologisch probleem met de nieuwste genetische technieken (zoals CRISPR-Cas) op te lossen. Met behulp van A.I. (Kunstmatige Intelligenties) denkt men binnen afzienbare tijd complexe organismes en zelfs levensvormen te kunnen scheppen .

 3. ik hoef die gif rotzooi niet in me lijf na wat ik gezien heb bij mij nichtje die namelijk ernstige vaccinatieschade heeft opgelopen toen zij gevaccineerd werd tegen mazelen.want het heeft zoveel schade bij haar aangericht dat zij erdoor verlamd is geraakt en niet meer goed kan leren omdat zij ook nog eens hersenschade heeft opgelopen.dus bij deze zijn jullie gewaarschuwd want het is puur vergif die vaccins

 4. Geen enkele vaccinatie verslaat welk virus dan ook.
  Een goed immuunsysteem kan enkel weerstand bieden tegen een virus, maar een virus verslaan doet helemaal niks en niemand.

  En je laten vaccineren tegen een virus dat je al gehad hebt, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.

 5. Ik ga me zeker niet laten vaccineren door die pschyopaat van bill gates,heb dat nog nooit gedaan en zal het nooit laten doen,dat hij eerst begint met zichzelf en zn kinderen

 6. Eind Mei gaan ze beginnen grootschalig in sporthallen met de inentingen. Geen vaccin, geen baan, geen leven. De natte droom van Gates & Co komt uit. Dus als het vaccin tegen Covid19 er is worden we verplicht deze te accepteren anders worden we uitgesloten van de maatschappij Krijg je ook nog een app op je telefoon die je verplicht bij je moet dragen, die het verraad als je jezelf niet hebt laten vaccineren. Dit zijn fascistische methoden oud Mensen die een natuurlijk leven willen leiden worden uitgesloten van de overconsumerende maatschappij. Zodat de rijken kunnen blijven graaien. Hier moet je dus voor uitkijken! Terwijl vaccinatie absoluut geen garantie is dat je beschermt wordt. Plus vraag de mensen in India maar wat ze van Gates prikjes vinden… Dit alles is dus staatscontrole Daarom ook die anderhalve meter! Anders kunnen ze je niet "zien" op de computer schermen…

 7. Ik vraag me af, of de vaccinaties wel betrouwbaar zijn? Degene die vaccineren promoot (Bill Gates) heeft namelijk verklaard, dat de wereld overbevolkt is en dat er dus te veel mensen op aarde leven. Is het wel verstandig dat mensen als Bill Gates die openlijk het reduceren van de wereldbevolking bepleiten, betrokken zijn bij het ontwikkelen van vaccinaties?

 8. De enige die immuun is zijn de pharmaceutische industrie. Wisten jullie dat je hun niet kan aanklagen voor bijwerkingen of zelfs als de dood volgt.

 9. Ik weet dat er veel getest word op vaccians tegen corona maar wil wel even vermelden dat ik de mensen die mee doen aan testen hieraan waar ook ter wereld ik HELDEN vind !!

 10. Wat is de werking van een vaccinatie? Ze spuiten toch de virus in je lichaam om een soort van immuniteit te krijgen? Waarom moeten we dan 1.5 mtr afstand houden? en dan met de vaccinatie zijn we allemaal vol gespoten met het virus en dan mogen we wel weer bijelkaar staan? Wat is de hersenloze logica hierin? We worden allemaal in de maling genomen door onze regering, dit gaat helemaal niet om de Virus want elke verkoudheid is in feite een virus. En een virus muteert elke keer weer, er kan niet 1 vaccinatie werken als de virus elk jaar muteert…We worden allemaal zwaar in de maling genomen door onze Rutte. Dus klaar met die 1.5 mtr en klaar met die lockdown laten jullie je vrijheid afpakken? zijn jullie echt zo simpel? want dit denkt rutte wel over ons..pikken wij dit? Nee dit moet afgelopen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *