Intimidaties en BEDREIGINGEN: Waarom de NOS niet naar CORONA-DEMONSTRATIES gaat | Big Five

Dit is een fragment uit BNR’s Big Five van de hoofdredacteuren met presentator Art Rooijakkers en NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff. Meer horen? Luister de hele podcast terug via bnr.nl/bigfive

Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

20 reacties

 1. Die knakker zit bij rutte en de jonge op schoot. Hij zit elke week in het torentje en weet dan weer wat hij mag doen. Wies brood men eet diens woord men spreekt. 🤮🤡

 2. De persvrijheid is gekocht door een paar miljardairs dat is een aantasting van de democratie maar dat zien deze klootzakken die zich journalist noemen niet.
  Ze zijn de vijanden van de democratie geworden verraden de bevolking voor een paar centen per woord.

 3. Kendra Lippy was een gezonde 38-jarige vrouw – totdat ze het COVID-vaccin van Johnson & Johnson (J&J) kreeg. Binnen ongeveer een week kreeg ze last van hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid.

  Lippy werd gediagnosticeerd met ernstige bloedstolsels die vervolgens de meeste van haar organen tot falen brachten. Ze mist nu ook het grootste deel van haar dunne darm – en ze heeft een torenhoge medische rekening die volgens haar de Amerikaanse regering zou moeten vergoeden, bericht childrenshealthdefense.org.

  Lippy’s geval was één van de zes die de Amerikaanse autoriteiten ertoe brachten de J&J injectie half april tijdelijk stop te zetten. Haar bloedstolsels ontstonden in maart. Ze werd 33 dagen in het ziekenhuis opgenomen, waarvan 22 dagen op de intensive care.

  Lippy volgt nu ergo- en fysiotherapie en probeert haar basisfuncties terug te krijgen, zoals 20 minuten per dag lopen of traplopen. Ze moet opnieuw fijne motorische vaardigheden aanleren, waaronder schrijven en het gebruik van een vork, en ze moet opnieuw leren hoe te lopen. Ze is afhankelijk van totale parenterale voeding (TPN), een voedingsmethode die het maagdarmkanaal omzeilt.

  “Ik zal altijd deze handicap blijven houden, die me zal beperken in wat ik kan eten en in verschillende activiteiten die ik niet meer kan doen. Ik weet dat het me belemmert om weer aan het werk te gaan, wat ik graag wil doen. Ik ben geen thuisblijfpersoon. Ik ben niet iemand die stil kan zitten, dat kan ik gewoon niet. Ik moet iets doen”, zegt Lippy.

  Een deel van haar weg naar herstel bestaat uit het uitzoeken hoe ze haar uitgebreide medische rekeningen kan betalen, die oplopen tot meer dan 1 miljoen dollar.

 4. Nieuw onderzoek toont aan dat het Coronavirus spike-eiwit van COVID-19 vaccinatie onverwacht in de bloedbaan terechtkomt, wat een plausibele verklaring is voor duizenden gerapporteerde bijwerkingen, van bloedstolsels en hartaandoeningen tot hersenbeschadiging en voortplantingsproblemen, zegt een Canadese kanker-vaccinonderzoeker, schrijft Celeste McGovern op lifesitenews

  “We hebben een enorme fout gemaakt. We realiseerden het ons tot nu toe niet”, zei Byram Bridle, een virus-immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario, afgelopen donderdag in een radio-interview met Alex Pierson, waarin hij luisteraars waarschuwde dat zijn boodschap “angstaanjagend” was.

  “We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een giftige stof”, zei Bridle in de uitzending, die niet gemakkelijk te vinden is met een Google-zoekopdracht, maar dit weekend viraal ging op het internet.

 5. Het NOS zwartboek laat perfect zien dat de NOS helemaal geen journalistieke omroep is maar een staatspropaganda machine.

 6. Number of COVID cases in Delhi crashes after mass distribution of the medicine Evermectin.
  Mass distribution of Ivermectin would appear to be behind the dramatic fall in COVID-19 cases, both in India and Mexico City.
  Helaas hier verboden want het testvaccin moet doorgaan. Bij een werkend medicijn moeten ze stoppen met het testvaccin tot de langetermijntesten gereed zijn, en het veilig blijkt te zijn. Dus de de overheid en de vaccinfabrikanten doen er alles aan om een medicijn te weren.

 7. Ja het enige wat Marcel kan is zwijgen over de kindermisbruik, genocide vd ouderen door de gifspuit OF het slachtoffertje spelen…..maar de tandpasta is uit de tube… wanneer gaat de NOS Joost Knevel bellen???

 8. Te triest voor woorden. Kritische Nederlands die het niet eens zijn met het coronabeleid neerzetten als geweldadig.. Jullie hebben het andere geluid nog niet een keer een fatsoenlijk podium gegeven. En met een open vizier kijken gebeurt het al helemaal niet… De kritische, andersdenkende Nederlander is degene die gaat voor echte democratie en vrijheid. Over terug geven van mensenrechten en grondrechten!!!

 9. Dat is niet zo moeilijk te bedenken waarom. De NOS is een staatsomroep en daarom een spreekbuis van de regering. Niet dat andere omroepen en kranten nou zo veel beter zijn, aangezien 90% van alle media in bezit zijn van een paar kopstukken. En dat geldt overigens ook voor het gehele medianetwerk. Nee, voor objectieve journalistiek moet je toch echt verder kijken dan de MSM.

  https://www.youtube.com/watch?v=gfNbBjoqruY&ab_channel=hladinisaktihladinisakti
  Prabhupadabooks . com

 10. Lekker doorgaan met framen, huilen, vingerwijzen, in plaats van serieuze journalistiek te bedrijven, dan krijg je dit.
  Het is natuurlijk gewoon een leugen, jullie kunnen ook undercover mensen sturen, maar jullie willen gewoon geen verslag doen, omdat vadertje staat het liever niet ziet.
  In plaats van duiding geven gooien jullie (NOS en BNR) alleen maar olie op het vuur.
  Aan de reacties hieronder zijn de meesten wel wakker, behalve de mensen die dit propaganda voer nog steeds via de autoradio als zoeten koek slikken…en daarom doen jullie dit, om de brave kikkertjes in de emmer te houden.
  Nu maar hopen dat die brave kikkertjes niet ontsporen. In Rwanda kon de radio daar prima mee uit de voeten. Dus wanneer komt de echte wederhoor? Of gaan jullie door totdat er bloed vloeit?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *