22 reacties

 1. De wens om problemen op te lossen en ook economisch overleven bijten elkaar paradoxaal. Problemen en oplossingen hebben elkaar nodig zoals de Slechterik een Held nodig heeft. Zoals Batman een Joker nodig heeft zoals orde Chaos nodig heeft.

 2. Met alle respect voor Martin Vrijlands soepele pen en gelaagde inhoudelijkheid (in het algemeen)… Voor hem schijnt iedere alternatieve denker controlled opposition te zijn behalve hijzelf… De jaloezie die je noemt resoneert.

 3. Gesteggel in complotland. Vrijland vs. Kat. Kat vs. Brown. Kat vs. Dankbaar. Dankbaar vs. Maurits. Vrijland vs. zowat alles en iedereen. Gaat lekker heren! Te grote ego's…..

 4. Waarom zouden ze Fred de Brouwer vermoorden zover weg en die maar een paar maal over Demmink gepubliceerd heeft, en jou, zo dichtbij, laten leven, terwijl je er maar over blijft schrijven!!!!!

 5. En het blijft vreemd dat mensen die geen journalistiek kunnen bedrijven omdat ze niet door de corrpte mainstream betaald krijgen of geen geld ontvangen vanuit het corrupte bedrijfsleven, altijd bij je team hebben gehoord! Waarom werkte je al die tijd samen met mensen die geen journalistiek kunnen bedrijven?

 6. Micha word door iedereen die hem echt door heeft gedumpt.Eerst Eric toen Wimmetje en nu door Martin.Een blind paard ziet zelfs in dat dit figuur niet deugt.

 7. Micha kat is een gevaar voor de samenleving met zijn leugens die nooit echt te bewijzen alleen van horen zeggen Ik vind dat deze man eens voor de kosten mag gaan opdraaien en niet het werkende mens hier in nederland die nog iets nuttigs doen en niet zoals deze mafkeef te werk gaat en denkt ook nog interssant te zijn

 8. OK so let me get this straight.
  This guy goes to war with the upper echelons, the Dutch Royals, Dutch ministers, secretary generals of Justice and accuses them of paedophilia, and he is not dead? not in jail? not accused of paedophilia himself? no tax fraud? no dodgy car crash? no heart attack? not afraid of his life whatsoever? only motivated by morality and a strong sense of justice?

  Common sense tells me either 2 things.
  Either it's not true and Demmink is not a filthy nonce. (unlikely considering the heaps of evidence)
  Or he is in on it, trying to sabotage it somehow and being paid a shitpile of cash for it.

 9. Jammer dat dit zo moet, ik neem hier absoluut geen partij in omdat ik daar niet genoeg in zit , ik ken Martin redelijk goed, Micha heb ik ook ontmoet op zijn tien jarig jubileum, ik begrijp niet dat er binnen de alternatieve media op deze manier met elkaar omgegaan wordt, het lijkt me dat we allemaal hetzelfde doel hebben en dat de ene daar wat minder professioneel is dan de ander is logisch, maar je zou elkaar daar juist in moeten steunen.
  Er is genoeg om over te praten en aan de kaak te stellen, maar Micha, ook jij haalt hier een aantal personen aan die allen niet schijnen te deugen , en dat is ook niet prettig en klopt ook niet allemaal denk ik.
  Ik begrijp je frustratie wel, maar als het niet waar is wat Martin zegt waarom maak je je er dan zo druk over?
  Ga door met waar je in jouw ogen goed mee doet dat telt en daar ben je blijkbaar een heel eind in gekomen, dit gekissebis lijd nergens toe, als Demmink uiteindelijk hangt heb je je doel bereikt en zullen de meeste mensen blij mee zijn, keep your goal.
  Ik ben trouwens benieuwd wie jou dit interview heeft afgenomen en of de vragen die aan jou gesteld zijn gesouffleerd zijn?

 10. Jammer dat 2 mensen die zo'n goed werken doen/ deden, elkaar gaan tegenwerken. Dat kunnen we nu echt missen als kiespijn.
  Deze zaak gaat over georganiseerde kinderhandel in Nederland, onder het goedkeurend oog van justitie. Niet over jullie ego!

  Waar haal je het in Gods naam vandaan om jullie eigen ego als prioriteit te stellen in deze zaak?

  Blijf gewoon graven naar de werkelijkheid, in plaats van elkaars ruiten in te gooien

 11. Moet eerlijk zeggen, ik vind je verweer zeer mager Micha, zeer mager. Ik doe hier verder geen uitspraken over je authenticiteit, maar een gezond wantrouwen is nooit slecht.

  Het ging namelijk allemaal om jouw houding tov Ben Ottens, die je in dit filmpje zeer kort even noemt. Je zegt dat het hem ging om het feit dat Ottens een oranje lintje droeg, en het feit dat Koen Voskuil langs Peter Poot zou zijn gaan zitten in de rechtszaal, en dat Vrijland daar vervolgens paranoïde conclusies aan verbond. Ook het overmatige gebruik van het woord 'paranoïde' spreekt niet voor je, en klinkt best ironisch uit jouw mond.(ik ben trouwens wel overtuigd van Demminks schuld, maar dat terzijde)
  Het ging Vrijland helemaal niet om die feiten hierboven, maar om het feit dat jij nooit ingaat op gesprekken over Ben Ottens, of er geen artikelen aan wijdt, die ingaan op het verleden en de achtergrond van Ben Ottens. Hij maakt zeker wel een goed punt als hij het heeft over Ottens, en dat deze door Demmink zelf benoemd is als directeur grensbewaking, en het feit dat hij fractievoorzitter van D66 is geweest voor weet ik hoe lang. Dat spreekt niet voor deze meneer, en daar maakt Vrijland een zeer goed punt. Ook werd laatst in een anonieme brief aan de Telegraaf gezegd dat D66 opgericht is door de BVD(voorloper AIVD). D66 is sowieso niet te vertrouwen.

  Ik weet verder niet of het waar is dat je niet in wil gaan op de achtergronden van deze Ben Ottens, maar enkel en alleen roepen dat iemand paranoïde is als hij je ervan beticht een double agent te zijn, volstaat wat mij betreft niet.

  Ook is de opmerking over je trui niet heel vergezocht als je het mij vraagt. Een manier om namelijk je loyaliteit kenbaar te maken, en te laten zien aan wiens kant je staat, is d.m.v. logo's en tekens. Dit zou jij toch moeten weten Micha. Het teken op jouw trui heeft veel weg van Skull&Bones symboliek, dus zo gek vind ik de suggestie van Vrijland niet.

  Als laatste wil ik nog een antwoord geven op de vraag van de cameraman:"Als er een deal is gesloten tussen het OM en Chipshol/familie Poot, wat is dan nog het belang van deze rechtszaak tegen Demmink?
  Nou, heel simpel. De geruchten rondom Demmink verdwijnen nu eenmaal niet meer, zolang er geen officieel onderzoek is gedaan en er officieel een uitspraak wordt gedaan door de rechter. Een rechtszaak is dus gewoon een must om deze doofpot te beëindigen en de geruchtenstroom voor eens en voor altijd te stoppen. Dit zou zeer zeker een gecontroleerde poging kunnen zijn van de elite om deze zaak te beëindigen. En voor die rechtszaak hebben ze dan natuurlijk een andere partij nodig die het spel meespeelt en niet de verkeerde getuigen oproept met de relevante/belastende informatie. Helemaal geen gekke gedachte.

  En waarom leggen ze Fred de Brouwer dan om? Simpel. Omdat die misschien niet bij de vermeende deal betrokken is, en dus wel zou kunnen zorgen voor belastende feiten die dus niet passen in de gecontroleerde poging om deze zaak met een sisser af te laten lopen.

  Al met al vind ik dit een zeer zwak verweer. Als je als eerste nou het onderwerp Ben Ottens, van achtergrond tot eventuele belangenverstrengeling uiteengezet had, en vervolgens gezegd had dat Vrijland misschien bang is geworden of gerekruteerd was door de geheime dienst of andere movers en shakers in het Demmink netwerk, dan had ik je verweer veel aannemelijker gevonden. 

  Dit bewijst voor mij niets. Ik weet dat je geen domme jongen bent Micha, waardoor ik ook de sensationele berichtgeving op KLOL met een argusoog bekijk. Je jaagt immers veel 'normale' mensen weg van deze onderwerpen(demmink, vaatstra etc) omdat je berichtgeving vaak bol staat van de overdreven aannames en beschuldigingen. Voorbeeld heb ik meteen gevonden:"HOE KUN JE LEGERS TOP-PEDOFIELEN VERDEDIGEN ZONDER ZELF OOK KINDEREN TE MISBRUIKEN?"

  Hoe kan een advocaat moordenaars verdedigen zonder zelf ook moordenaar te zijn? Niet echt een logische redenering. Er zijn zat advocaten die zelf geen moordenaar zijn en zelf wel moordenaars verdedigen, lijkt me vanzelfsprekend. 

  En dat is nou het probleem, je bent slim, maar door je sensatiejournalistiek vol met drogredeneringen(die je zelf ook wel doorhebt) gaan er bij mij ook alarmbellen rinkelen. 

 12. Micha, laat je alsjeblieft niet afleidein door Martin en concentreer je op de pedo criminelen Demmink en consorten. Heb al een reactie aan Martin gegeven dat hij moet ophouden met die onzin. Ik sta volledig achter je en was blij dit interview te horen. Probeer het naast je neer te leggen. Goed bezig man en als je hulp nodig hebt, hoor ik het graag.

 13. Samenwerken in Nederland lukt niet.. Daar is men te individueel voor opgesteld.. Jammer dat wederom de grote doel uit zicht wordt gehouden en een gevecht speelt rondom de mensen die denken te vechten voor de goede zaak.. Jammer genoeg woon ik te ver weg om het allemaal van dichtbij mee te maken.. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *