Interview met de Filmmakers, Docu "Covid-19 The System"

“We moeten uit dit systeem!” Interview met de filmmakers van de docu, Covid-19 The System

Ondernemer Nico Sloot startte een burgerinitiatief nadat hij de wereld waarin hij leefde niet meer begreep. Filmregisseur Belgin Inal was in Milaan toen de pandemie Italië trof. Er zou overal paniek zijn maar ze zag niks vreemds. Beide mensen begrepen niet wat er gaande was en vonden elkaar in de ambitie om een documentaire te maken over de waarom vragen. Dat resulteerde in de docu “ Covid-19 The System”. Een reis naar antwoorden bracht hen langs veel interessante sprekers zoals de arts Dick Bijl, Emeritus Hoogleraar Cees Hamelink, Hoogleraar Bob de Wit en vele anderen. Kopstukken als Minister President Mark Rutte en viroloog Ab Osterhaus zagen van een interview af maar Feike Sybesma (speciaal corona gezant) stond Nico per telefoon wel te woord. Samen met de filmmakers recenseren we de film maar bespreken we ook de avonturen die ze hebben beleefd en de lessen die zijn geleerd.

De docu stond lange tijd achter een paywall maar is de komende twee weken gratis te bekijken op http://docsfair.nl/covid19movie.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

16 reacties

 1. Dankjewel Nico Sloot voor alle tijd en energie die je in deze duidelijke docu hebt gestoken. Het is de bevestiging van wat we eigenlijk al wisten maar super informatief voor diegene die nog steeds is de twijfelmodes (angsthypnose) zitten. Ik zal hem zoveel mogelijk delen.

 2. Kapitaalvernietiging zit in het socialisme verweven.
  Tis voor die lui één grote snoeppot.
  En komt de bodem inzicht, dan gaan de sociale lasten omhoog.
  Wij zijn net een spons, rustig en op een subtiele manier wordt je uitgeknepen.

 3. Heb net de documentaire gezien. Voor mensen die niet weten wat er speelt zou dit een eyeopener kunnen zijn, maar die sluiten zich hier in de regel voor af. Ik heb bewondering voor de documentairemakers, maar het had wel wat korter gekund. Het is misschien een kul-argument van de NPO, maar ik begrijp het wel. Nico Sloot is inderdaad wat veel in beeld, ook wanneer het er niet toe doet.

 4. Het is een slimme man, alleen vergeet hij 1 ding, corona is het rookgordijn om agenda 2030 erdoor heen te jagen.
  Dit is allemaal een vooropgezet plan, , het is een pandemie !!

 5. Ik heb net de docu gezien en ik vind het geweldig om nu dit interview te horen! Jullie hebben allen heel belangrijk werk gedaan waarvoor mijn nederige dank!

 6. Veel dank, we moeten echt een beter omroep stelsel. In een democratie moeten alle geluiden te zien zijn. Ik ga zeker kijken hoewel ik de conclusie zoals nu naar voren komt niet deel, er is veel meer aan de hand en graag verwijs ik daarvoor naar een intervieuw van deze Chinese gevluchte wetenschapper die in het Lab in Wohan zat ten tijde van het ongeluk waar het virus vrij kwam, oktober 2019. https://youtu.be/W9LWNQDEAQ4 gemaakt 6 december 2020. Ook dr. JAMES lyons-Weiller

 7. reg 174 information for uk healthcare professionals

  Zoek dit document maar eens op.
  Is een document van de UK gov over het weinige onderzoek wat is gedaan naar het "vaccin".

  Geweldige serie Flavio💪👍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *