15 reacties

  1. Hallo ik heb de 2 de vaccinatie gehad van pfizer en ik heb onsteking aan hartspier en en hartzakje ik weet niet of dit nog over gaat verga van pijn

  2. Ik ben nog steeds herstellend van gordelroos getriggerd door tweede pfizer-prik. Je mag dit in je video geen ernstige bijwerking noemen maar als ik hier vooraf voor gewaarschuwd werd had ik bedankt en nee gezegd.

  3. Ik lees me in bij topwetenschappers. Daar zijn er echt maar een handje vol van. Uw uitspraken hierboven zullen mij uitgelokt hebben om erop te antwoorden, zoals bij meerdere mensen van dit forum

  4. DIER MODELLEN? Welke "dier modellen"? Dit zou ik dan ook graag weten. De dieren die we gewoon kennen bij naam, zoals apen, right? Of zijn we al zo gedegenereerd dat we slechts nog arrogant spreken van " modellen" over onze levende diersoorten die verplicht lijden om ons en onze experimenten te doen slagen?

  5. Kasper wat gebeurd met je over 1-5jaar? Kan je met 100% zekerheid zeggen dat er niks aan de hand is? Lekker man in combinatie met tnf alfa remmers. Is daar al data van? Op korte zowel langer termijn? Uuuh nee daar is geen data van. Ok laat ik het gewoon proberen dan zien we wel. Gokken met je gezondheid. Top idee

  6. Laatste onderzoek wijst uit dat de spike eiwitten de cellen van je lichaam kunnen vernietigen. Heel snel neem ik nog wat topwetenschappers door, zoals professoren, professoren die Nobelprijs hebben en nog wat vakbladen. Het probleem is dat artsen heel erg veel info krijgen en moeilijk is om alles door te nemen. Ten voordelen voor de mens en voor de onderzoeken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *