“Ik weet dat ik niet gek ben!” zegt Nederlandse Boeing 777 piloot over UFO waarnemingen…

Je kunt ook verder kijken via onze website: https://www.blckbx.tv/videos/ik-weet-dat-ik-niet-gek-ben

Deze maand komt het Amerikaanse pentagon met een disclosure over UFO’s, althans als we de Covid19 relief bill moeten geloven waar deze eis in was opgenomen. 60 minutes maakte een unieke documentaire met verklaringen van jachtvlieger en ook voormalig president van de verenigde staten Barak Obama verklaarde onlangs dat UFO’s bestaan.

Er is dus iets merkwaardigs gaande want na decennia lang ridiculisering van UFO’s of UAP zoals het sinds kort ook genoemd wordt is er nu opeens consensus dat we deze waarnemingen serieus moeten nemen.

Bij programmamaker Flavio Pasquino zit Mark Juch aan tafel, intercontinentaal verkeersvlieger op een Boeing 777 en ook hij heeft dingen waargenomen in de lucht die onverklaarbaar zijn en die licht hij hier zo meteen toe. Maar voor Joachim Dekkers gaat dat niet ver genoeg. Hij heeft een brief geschreven aan de tweede kamer en doet een oproep om een protocol op te zetten waarbij waarnemingen van UFO’s of UAP’s gemeld kunnen worden. We hebben het hier dus niet over groene mannetjes maar wat het ook moge zijn…een onbekend object met onbekende technologie in ons luchtruim…niet wetende of het wel of niet vijandelijk is moet serieus genomen worden door onze overheid.

Bronnen:

Covid-19 Relief Bill: https://home.treasury.gov/policy-issues/coronavirus
60 minutes UAP: https://home.treasury.gov/policy-issues/coronavirus
Barak Obama: https://www.youtube.com/watch?t=6s&v=9yp_va8Zelo
UAP Protocol brief aan de kamer: https://www.dropbox.com/sh/5iwk61ku8omenzg/AAB3gF1dWOd6b0QatEm0Bdwua?dl=0

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

28 reacties

 1. Zolang je mensen kunt doen laten 'geloven' dat er al anderhalf jaar een pandemie gaande is
  zullen er ook mensen zijn die hier mee aan de haal gaan.

 2. Allemaal voorspeld….als terreur en neppandemieën niet meer werken zullen ze met buitenaardse wezens komen die ons kwaad willen. En natuurlijk gaat de overheid ons daartegen beschermen met een hoop nieuwe wetten

 3. Niet geloven!!!! Zoek op Project Bluebeam!!!! Ze willen met lasers hun “God” projecteren in de lucht om ons dat doen te geloven!!! Nogmaals noem me een wappie maar Project Lockstep is ook heel echt 🤷🏽‍♂️

 4. Wat zegt een vliegend object over het onzinverhaal dat er aliens bestaan? Iemand al eens een 'ufo' zien landen en aliens zien lopen. Haha jongens toch.

 5. De publieke druk en aandacht in de amerikaanse media is afkomstig van de Joe Rogan podcast en zijn interview met Bob Lazar. Er zijn daarnaast ook mooie lichaamstaal analyses te vinden over deze man op youtube. Zoek maar eens op Derek van Schaik en Bob Lazar Area 51.

 6. Het Corona angstvirus begint langzamerhand uitgewerkt te raken en ook het klimaat wil niet echt aan de IPCC voorspellingen meewerken..Tijd om nieuwe vijanden te creeeren.

 7. Het kan ook niet anders dat Rutte en de Jonge van een andere planeet komen. Heerlijk deze onderwerpen. Informatief en anders dan verwacht. Steeds meer denk ik dat ik terecht ben gekomen in de twilightzone en dat ik de enige ben die "normaal" is. Al schuw ik het vrouwlijk schoon van Mars ook niet.

 8. Ik heb zelf al 3 x een ufo gezien, 2x een vliegtoestel, 1 keer een soort ruimtestad die zich manifesteerde doorheen een wolk, mij verklaarden ze ook gek, en zelfs ikzelf twijfelde aan mijn ogen maar het is wat het is …

 9. LoL nah geen aliens… maar de schepen zijn door mensen gemaakt of ufo's en ze zullen er niet anders dan wij uitzien als ze al bestaan en niet voor deze fake alien invasion!
  En wat Luis Ellizondo betreft hij is gewoon CIA en dat is disinformation anyhow…. Zolang wij niet weg kunnen hier komt er ook mooi niemand in dus wat dat betreft vrij safe totdat de BOM valt!

 10. De grote leugen die hier gepropageerd word (niets tegen Flavio) is 'Wij hebben dit soort technologie niet' en 'deze UFO's en hun snelheid/wenbaarheid is naar onze kennis van natuurwetenschappen niet mogelijk'. LULKOEK wij kunnen dit al zeker 50 jaar en de civiele luchtvaart vliegt letterlijk met ver achterhaalde ouwe troep. Dit zijn gewoon militaire operaties ZONDER ENIGE TWIJFEL. 'THEY ARE FUCKING WITH YOUR HEADS PEOPLE'. Waar het hier werkelijk om gaat; psychologische oorlogsvoering; angstzaaien.

 11. UFO zijn en waren messianistische projecties. Zeker wanneer de overheid “openheid “ zegt te gaan betrachten moet je meteen weglopen.

 12. De predictive programming werkt perfect, weer een afleiding van wat er ECHT gaande is. Iedereen die zich een beetje verdiept had weet dat ze de alien troef gaan trekken!
  Dit is verspilde energie en geld om hierin mee te gaan!

 13. Die slotvraag: we leven in roerige tjjden. Er is van alles aan de hand, en na 60 jaar alle verhalen ontkennend komt men precies nu open en bloot naar buiten.
  Dat is op z'n minst opvallend te noemen.

 14. Hebrew Israelites waren bevrijd uit Egypte door Moses via water nu gaat dat via het luchtruim. Ja de Bijbel zegt zijn uitverkorene zijn verspreid over de vier hoeken van de aarde. Kan niet wachten op dat moment.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *