“Ik kan niet meer stil zijn”, de video die velen tot tranen roerde!

“Ik kan niet meer stil zijn!”, is de titel van een viral video die voor veel emoties zorgde bij jong en oud. Een prachtige – bijna reclamische – video van mediamaker Bjorne Willemsen die zijn vaderhart liet spreken en letter en figuurlijk niet meer stil kon zijn. De video ving het oog van programmamaker Flavio Pasquino die meteen contact zocht met het mediagenieke multitalent, die vrijwel meteen in de auto sprong om naar de studio te komen voor een kort maar krachtig interview.

Bjorne Willemsen schrijft veel poëzie, regisseert video’s, acteert, presenteert maar is ook een vader en partner, die oog heeft voor wat er speelt in de gevoelswereld van hen die er voor hem toe doen, zo blijkt uit zijn verhaal. En vanuit die opmerkzaamheid en grote mate van empathie naar zijn zoon – die worstelde met de huidige maatregelen – is de drive ontstaan om iets te gaan doen, vertelt Willemsen. “Ik moest iets doen en ben gaan schrijven“.

Flavio Pasquino bespreekt met Bjorne ook een passage uit zijn tekst in de video waarin hij oproept om geweldloos en met woorden te strijden. En dat staat haaks op de beelden die dit weekend vanaf het malieveld de wereld bereikte waar excessief geweld werd vertoond door de politie te paard en te voet. Demonstranten werden ruw verwijderd maar het beeld in de media was juist andersom en dat maakt demonstreren voor velen een risico. Afgezien van kleerscheuren is er ook risico op imagoschade omdat veel media de demonstranten “framen” als agressief naar de politie i.p.v. slachtoffers van geweld door de dienders. Dat terugkerende beeld maakt demonstreren contra productief en een valkuil van de overheid om demonstranten negatief neer te zetten bij het volk, legt Bjorne uit, nadat de verschrikkelijke beelden in de studio zijn getoond, waarbij een man werd afgetuigd en gebeten door een hond.

Wat dan wel de oplossing is? Dat vertelt Bjorne in de uitzending…

Bekijk hier ook andere video’s van Bjorne Willemsen op zijn eigen youtube account:

https://www.youtube.com/user/benniebang

Dit is de link naar de website van Bjorne Willemsen:

bjorne.nl

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Doneren kan via

https://blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

21 reacties

 1. Ik was er zondag bij….de sfeer was goed en vreedzaam. Zo van de politie geschrokken…. Blij met deze post!

 2. Ik ben voor vrijheid, maar de huidige jongeren zijn een stel snowflakes. Zielig. Triest, altijd hun zinnetje willen hebben, niets begrijpen extreem narcistisch, egoistisch, totaal niet verbonden met de rest van de maatschappij, helemaal in hun eigen jongerenbubbel, als nooit tevoren, jongeren en ouderen waren vroeger 1, 1 maatschappij. jongeren tegenwoordig zijn extreem dom, slecht opgevoed, hebben weinig sociaal inzicht, zijn extreem met zichzelf bezig, voelen zich direct benadeeld, kunnen niet tegen kritiek, als je een keer boeh zegt, huilen ze , worden ze agressief, of willen ze zelfmoord plegen. Als ze hun zin niet krijgen, verkopen ze hun lijf. Pijpen ze docenten op de middelbare school of spelen ze de hoer. Ze zijn extreem materialistisch, kennen het woord NEE niet, hebben nooit gehoord van ongelijkwaardigheid tussen volwassenen en jongeren dwz: jongeren dienen te luisteren naar volwassenen en hun klep dicht tehouden, en dienstbaar te zijn aan volwassenen totdat ze ook maar iets van het leven weten. Ouders dienen weer ouders te zijn en met rigide hand hun kinderen te leren te luisteren naar hen, pak hun social media af, geef hen boeken, breng hen de NEDERLANDSE cultuur bij middels literatuur, klassieke muziek, Nederlandse klassieke muziek, het jodendom, het christendom, het feit dat er een hogere macht is waaruit je bent voortgekomen . Laat jongeren niet zuipen of drugs gebruiken en straf hen hard als ze dit wel doen. Geef zelf het goede voorbeeld en doe hier ook niet aan mee. Laat hen werken voor hun geld, vanaf hun 16e jaar bij een supermarkt of een andere dienst, waarin hen geleerd wordt dienstbaar te zijn naar hun medemens. Leer hen vanaf de lagere school met de aarde om te gaan, plantjes te planten, zaden te zaaien, groenten te oogsten , melk te melken en kaas te maken, aardappels te poten en een verzorgende taak op zich te nemen. Richt je daar eens op. Ipv een zielig verhaal op te gaan hangen dat jongeren niets kunnen. Ze kunnen alles, maar willen alleen hun eigen ding. Dus donder op met jongeren in een voorkeurspositie te stoppen. Jongeren zijn niets meer dan ouderen, bejaarden. We zijn allen 1 …. Dit segregeren van een samenleving duurt al veel te lang. ! Sodemieter op met je zielige verhaal !

 3. Ik ga zometeen de juiste keuze maken in het stemhokje(zonder
  muilkorf overigens).
  Even een paar correcties:Wij hebben
  er 14 mrt.op het Malieveld géén
  "brandhaard"van gemaakt,maar zullen er niet in berusten dat de maatregelen bijeenkomsten met
  een demonstratief karakter onmogelijk maken.Niet een virus is hierbij het gevaar voor de volksgezondheid,maar de wapenstok van ME'ers,die als soldaten van een agressief mierenvolk trouwens klaar stonden
  om vreedzaam zittende mensen
  af te maken.Je had er bij moeten zijn:ze leken echt op het laatste seintje te wachten,een seintje dat
  nú warempel nog niet kwam,maar
  hoe loopt het de volgende keer af?
  Toch geven wij niet op,god weet waar het toch goed voor is!
  Overigens mijn waardering voor
  deze mensen,Pasquino en
  Willemsen.Als god bestaat,moge die
  hen en ons zegenen.

 4. Ik en waarschijnlijk vele anderen die de ernst zien van het beleid nemen geen kinderen als het zo door gaat. De mensen die geen kwaad zien wel en zij zullen hun kinderen opvoeden met het idee dat de wreedheden gerechtvaardigd zijn en zo zal de bevolking over 30 jaar nog steeds slapen zelfs als alle voorspellingen uitkomen.

 5. Laat iedereen die demonstreert 20 maart op de knieën gaan zitten met gevouwen handen. Een gebed om de vrijheid.
  Een beeld van eenheid neerzetten waar de politie niet op kan inhakken.

 6. Opa´s en oma´s laten hun nageslacht in de steek. Zij hebben hun leven gehad. Zij zouden juist moeten protesteren, vrijwillig in quarantaine moeten gaan, om hun kinderen en kleinkinderen te laten voortleven.

 7. Wat is wakker worden? Wakker worden in jezelf en door hebben dat het allemaal een innerlijke strijd is tussen ego's en angsten voor de dood. Advaita lessen hebben mij geholpen in te zien dat we zelf dit in stand houden.

 8. heb je je al eens afgevraagd wat een transhumanist eigenlijk is ? het is een doorgedraaide geek op steroïden met een chip in elke oorlel, een antenne 5G of zelfs 6G in zijn penis, een balzak vol RAM geheugen, een vergrote schedelpan om watercooling te hebben, een hart met elektronisch gestuurde variabele kleppen (overdrive toestanden !), een neusholte met snif-technologie van een hond, een autonome auto-babbelende tong vol quantum AI spraaksensoren, een IQ van net boven de navel en een QE van onder de anus … een super-onmens eigenlijk, een monster op stinkende voeten vol bedorven teenkaas van tien jaar geleden want wassen/water is absoluut te mijden met al die elektronika !! een voorbeeld ? dat knettergekke on-mens laurent alexandre, een belg vol über-mensch allures, een hyper gevaarljk exemplaar voor de geestelijke gezondheid van onze wereld !

 9. Demonstreren heeft geen zin. Ga maar eens met het hele land staken. Niemand naar hun werk en allemaal thuis blijven. Dan piepen ze wel anders,maar dit is zinloos.

 10. De beelden van het Malieveld geven de werkelijkheid niet weer. Niet getoond wordt hoe vaak de politie had opgeroepen/gevraagd/opdracht had gegeven het Malieveld te verlaten omdat het te druk was geworden. Demonstranten die bij herhaling deze oproep naast zich neer legden, konden weten dat er vervolgens ingegrepen zou worden. Om dan moord en brand te schreeuwen vanwege 'politiegeweld' is hypocriet. Eigen schuld dikke bult: had je maar moeten vertrekken na HERHAALDELIJK verzoek van de politie. De politie heeft correct gehandeld, eerst gewaarschuwd (niet een keer maar meerdere keren) en toen MOEST ze wel geweld gebruiken. De uitvoerders/hoeders van de wet is de politie en niet een toevallig samenkomend groepje burgers. Wil je anarchie? Ga je gang maar kom dan niet miepen als je als wetsovertreder wordt behandeld. Moeten wij met dit zooitje klagers de revolutie winnen?

 11. Kortom, je "oplossing" is, het virus negeren en vrij zijn en gewoon door gaan op de oude manier.. wauw wat een kortzichtige meuk

 12. Wat MANKEREN DEZE hersenloze Politie-MINIONS!? GAAN ZE WEDEROM AAN DE VERKEERDE, FOUTE KANT VAN DE GESCHIEDENIS STAAN!?

 13. Rutte HEEFT GEEN KINDEREN, GEEN VROUW; Merkel HEEFT GEEN KINDEREN; Macron HEEFT GEEN KINDEREN! KORTOM: het kan hen daadwerkelijk geen donder schelen dat ÓNZE KINDEREN LIJDEN onder volstrekt IRRATIONELE, ONMENSELIJKE OVERHEIDSMAATREGELEN!
  WEG MET DEZE VOLKSVERRADERS! WE MOETEN DEZE WALGELIJKE FIGUREN ERUIT SCHOPPEN🦵🏼!

 14. Wat een geweldig mooie maar (sorry) zinloze oproep! Denk je nu echt dat deze beesten zich even gaan laten ompraten door geweldige ideeën!!! Nee. De enige manier om deze duivels (in schaapskleren) is indien het volk zich verbroederd en met elke mogelijkheid die men machtig is te stoppen (doel heiligt de middelen toch?). Er komt een dag dat we terugdenken aan de “relschoppers” als helden die wel durfden IETS te doen met alle gevolgen die zij in de ogen keken, afwogen en voor vrijheid kozen. Aan de reacties van deze elite te zien is dit de enige UITWEG!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *