ID&T oprichters naar de rechter. “De maat is vol” zeggen Duncan en Lisca Stutterheim…

ID&T oprichters naar de rechter. “De maat is vol” zeggen Duncan en Lisca Stutterheim…

Bekijk de uitzending via: www.blckbx.tv/videos/stutterheim-naar-rechter

Het is vrijdag 9 juli en de maatregelen voor de horeca en evenementenbranche zijn weer aangescherpt en dat betekent dat grote festivals op losse schroeven staan.

Festivals

Een zomer vol festivals, Dansen met Janssen bleek dus een wassen neus en dat is een hard gelach richting de Dance Industrie, zeker nu de ziekenhuizen praktisch geen covid-19 patiënten meer hoeven te behandelen, de meeste ouderen en kwetsbaren zijn gevaccineerd en er enkel wordt gestuurd op besmettingen die niets zeggen over besmettelijkheid en of iemand ziek is.

 ID&T

Duncan en Lisca Stutterheim zijn een ondernemend koppel in de dance en cultuursector. Zo zijn ze beide betrokken bij het internationaal opererende entertainment- en mediabedrijf ID&T waarvan Duncan Stutterheim de oprichter is. ID&T staat bekend om feesten als; Sensation, Awakenings, Mysteryland, DEFQON1 en Thunderdome. Ook het is koppel eigenaar van de A’DAM Toren en de Westergas waar zij diverse cultuur bevorderende activiteiten ondernemen.

Fieldlab

Vol onbegrip zagen de twee ondernemers de recente persconferentie die feitelijk de festivalbranche en culturele sector tot ten minste half augustus onmogelijk maakt. Het opvolgen van het geldende coronabeleid is ze niet onbekend maar het dient wel ergens op gebaseerd te zijn. “Nu zo goed als alle leeftijdscategorieën een uitnodiging voor het vaccin hebben gehad lijkt het niet meer over de vaccines te moeten gaan” aldus Duncan Stutterheim. Echter, de positief geteste lopen weer op. Dit terwijl de ziekenhuisbezetting nagenoeg minimaal is en de Fieldlab Evenementen bewezen hebben dat er weinig tot geen besmettingen voortkomen uit een festival.

Naar de rechter

Duncan is strijdvaardig en is van plan om aankomende maandag naar de rechter te stappen omdat hij van mening is dat Mysterland 2021 op een veilig en verantwoorde manier georganiseerd kan worden.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

21 reacties

 1. Misschien is het onbewust of wellicht bewust (?), maar het lijkt erop of onze rechterhersenhelft – de helft waarmee we ons met elkaar verbonden voelen (het bekende 'Nu" van Eckhart Tolle), niet gestimuleerd 'mag' worden. Juist door muziek, dansen, het gebruik van je zintuigen, kun je deze hersenhelft bereiken! #JillBolteTaylor

 2. Welkom in de NWO met jullie bedrijf, de rechter waar jullie dat kort geding gaan doen is gewoon corrupt, een eed afgelegd aan een koning die geen koning is

 3. Wat een geweldig stel! Die vrouwenkracht en dat vuur bij hem! Plat,😜 edoch het gevoel op de (enige) juiste plek! Dank voor jullie support!

 4. Wat is deze miljonair fuckin' naief! Hij snapt niets van het spel / 'verhaal' dat wordt uitgerold! Permanente Total Control over Mind and Body door een onzichtbare elite met prikpoppen als Schwab, Rutte en Clowntje Clusfuck!

 5. Goed zo, word eindelijk eens wakker…heel veel zijn dat al ruim een jaar. Laat de besodemieterde jeugd maar goed wakker worden en maar hopen dat ze de gen therapie niet genomen hebben.

 6. Duncan wat mooi dat je je meer interesseerde voor het geheel. Hopelijk verdiepen zich meer en meer mensen in wat er gaande is.

 7. Ik zie dezelfde boosheid als bij die jongen, Duncan.
  Hij is razend, ze komen aan zijn kinderen.
  Ik was 11 toen zei ik het al tegen mijn Katholieke leraar, blijf van de kinderen af.
  Toen hadden we het al over deze onderwerpen.
  Ga maar in de diepte, hij zegt het al héél vaak, de jongeren.
  Duncan zet daar een grens.

 8. covid zijn griep type's niet meer dan dat, dus stop met afstand houden, stop met vaccinaties, stop met mondkapjes. de griep prik voor kwam ook niet dat u de griep kreeg/krijgt.

 9. Stop met de medewerking aan de test samenleving, die test toestanden wordt jullie einde. Omdat jullie daar mee de overheid volgen en kwetsbaar zijn voor hun meningen. De meningen de overheid veranderen zo deze het zelf het beste past. Niet jullie belang is belangrijk, jullie worden gebruikt om de vaxx te promoten. Hopelijk is dit de nodige wake up call.

 10. ID&T! Draai nog regelmatig van die oude hardcore plaatjes, heerlijk! 😁
  Ik denk dat we ons moeten focussen op wat we wel willen en niet op wat we niet willen. Juist nu kun je echt tot jezelf komen. Leg je telefoon dan wel weg, en ga wandelen, mediteren enz.
  De video eindigt trouwens met het lied waarin gezongen wordt dat het beter zou zijn als er geen landen waren, geen bezittingen waren, geen geslachten waren, geen religies… weet je zeker dat jullie dit willen?

 11. straks begint de "vaccinatie" te werken(lees, een hoop zieke en dode mensen) , en zoals gepland, alles op lockdown, zwaarder dan we hebben gehad

 12. Ik werk voor je voor 0e helft.
  Ik ben al meer dan 20 jaar een gerespecteerde programmeur..
  * ze kwamen allemaal)
  ik heb vandaag gebracht.
  Nu opzoek naar morgen!
  Dit is allemaal kut!.
  Ik wil door, en het wiel des levens draait ook door.
  Ik moet werken.

 13. Duncan ben je nu nog niet wakker!!! Het prikje doet niets als alleen maar controle via het paspoort. WEF BBB

 14. Mensen die nog in de roverheid geloven verdienen echt genaaid te worden. Dan kies je er gewoon voor om naïef te zijn, iets met blauwe pil ofzo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *