Huisarts zag patiënt overlijden na vaccinatie: ‘Je moet het heel serieus nemen’

Het corona-vaccinatieprogramma is onder grote druk tot stand gekomen en meer politiek gedreven dan wetenschappelijk verantwoord. Dat vindt Bart van Tienen, huisarts in Enschede. Afgelopen dinsdag overleed een patiënt van hem, na vaccinatie met het Moderna-vaccin. Een oudere, maar gezonde patiënt. Van Tienen had al vragen, en die zijn er niet minder op geworden.

Volg ons voor het laatste nieuws uit Enschede en omgeving:
http://1twente.nl/enschede
http://facebook.com/1TwenteEnschede
http://twitter.com/1TEnschede
http://youtube.com/1TwenteEnschede

11 reacties

  1. Mijn vriendins neefje in buitenland, een gezonde man v 45, overleed na 1 dag door vaccinatie. Blijkbaar hij toen al corona positieve was, terwijl hij geen klachten had. De vaccinatie was juist voor zijn lichaam net iets te veel.

  2. Grappig is dat veel anti vaccinatie gasten zelf wel eens drugs of een pilletje op een feestje hebben gebruikt waar de effecten ook niet bekend van waren of zijn op lange termijn en dan nu ineens doen dat dit niet kan. Of wel roken waarvan bekend is hoe slecht dit is en dan hier over zeuren, wat een dom volk zeg!

  3. Wet van de statistiek. Als je 80 wordt, leef je zo'n 30.000 dagen. Als je bijvoorbeeld 600.000 mensen vaccinneert is het met een simpele rekensom logisch dat er daar elke dag zo'n 20 van overlijden. Ook zonder vaccinatie.
    En dan neem ik in mijn rekensom nog niet eens mee dat ouderen sowieso een grotere kans op overlijden hebben aangezien ze al aan het einde of over die 30.000 dagen heen zitten

  4. We moeten meer van dit soort huisartsen hebben in Aruba, St.Maarten, en de Nederlandse Antillen, en vooral op Curacao !!

    Geweldig,vooruitstrevend,“ El genoma humano es propiedad ineludible de la persona y patrimonio común de la humanidad “ !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *