Huisarts maakt zich zorgen over vaccinatiebereidheid en uit kritiek op De Jonge

Verdere versoepelingen kunnen alleen als we flink vaart maken met vaccineren, maar dan moeten mensen de prik wel willen. Volgens huisarts in Landsmeer Mai Neijens wordt er te veel gefocust op de risico’s in plaats van de enorme winst voor de volksgezondheid. Daardoor maak je de mensen onnodig bang en ondermijn je de vaccinatiebereidheid.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-n
​…

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar https://steunwnl.tv/herfs

23 reacties

 1. Neem jij het prikkie voor je gezondheid?
  of
  Neem jij het prikkie omdat je je vrijheid terug wil?

  Think about this….!

  Een keuze is kiezen uit meerdere opties/keuzes.

  Chantage is je kunt kiezen uit
  Prikken of Prikken.

  Het maakt De Jonge niet uit welke je kiest.
  Als het maar Prikken is!

 2. 60% op de ic heeft het prikkie gehad.
  Het beschermd je niet!

  Het prikkie heeft hele kleine bijwerkingen.
  Mensen die covid fluitend doorliepen zijn overleden aan het prikkie!
  Hele kleine bijwerkingen zoals:
  Sterven
  Bloedstolsels
  Herseninfact
  Verlamming
  Blind worden
  Doof worden
  Ontstekingen aan het ruggemerg
  Oncontroleerbare spierspasmen
  Loslatende huid
  Etc…..

  99,86% overleeft de ziekte
  Wanneer de overheid medicatie zou toestaan overleeft 100%.

 3. Niemand wil jullie zooi, daarom staat de propaganda machine ook elke dag aan om angst te zaaien onder de bevolking mbt corona

 4. De huisarts conformeert zich aan de wetenschap, jullie geloven in fabeltjes en geroeptoeter van een gesjeesde dansleraar en een hufterige huisjesmelker. Wie zou er gelijk hebben? Het is bij jullie wappies niet de vraag waar de kritiek ophoud maar de waanzin begint.

 5. Je moet je voorstellen dat je nu de avondklok voorbij is en je iemand die eruit ziet zoals de jonge op deze foto in een donker steegje tegenkomt, zou u hard wegrennen?

 6. In het boek 1984 werd NEWSPEAK gebruikt. Oude termen werden vervangen door nieuwe termen, vaak 180 graden omgedraaid. De meest gebruikte SARS-CoV-2 prikken zijn een experimenteele gen-therapie. Alleen Astra Zeneca is in feite een vaccin: verzwakte virusstoffen worden ingespoten en het menselijk lichaam gaat met zijn eigen immuunsysteem (o.a. T-cellen) aan de slag om je immuniteit tegen het virus te verkrijgen. Niet vergeten mensen!

 7. Wat doen die vaccines met het menselijk immuunsysteem?
  Waarom experimentele vaccines gebruiken, want dat zijn het en zitten nu in de derde fase, als er ook medicatie o.a. ivermectine is .
  Die vaccines zijn tijdelijk goedgekeurd en wat doet die troep op de lange termijn.? Ze moeten stoppen met vaccineren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. De regering en de MSM zijn het virus, dat moeten we uitroeien! Artsen en verpleegkundigen weten nu reeds dat de Holographic med beds de mensen weer gezond zullen zetten vanuit hun DNA (niet vanuit het mRNA!!!), daarom behoren ze tot de misdadigers, omdat ze weten dat hun job er bijna opzit en er niet langer zieke mensen zullen zijn.

 9. Vaccinaties pas poort komt er aan heb je die niet heb geen vrijheid meer en mag niet op vakantie met de vliegtuig corona lokstep de rockefellers.

 10. Wie hier gaat de experimentele gen therapie nemen die nog in een experimentele fase verkeert tot eind 2025 voor een gepatenteerd virus met een survival rate van 99,86% die nu ook nog eens uitstekend te behandelen /voorkomen is met verschillende prophylaxis die men weigert voor te schrijven in Nederland?

 11. Georgia guidestones!
  Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity. Unite humanity with a living new language. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.

 12. Deze huisdokter is totaal van het pad af. Wat denk je dat het doet met het vertrouwen bij de medelander als: Preventie zoals vitamine D, bestrijden van overgewicht en belang van een goed immuunsysteem wordt doodgezwegen, werkzame medicatie wordt verboden, critici de mond wordt gesnoerd, de grondwet buiten werking wordt gesteld, vreedzame demonstranten worden neer geknuppeld, geen objectieve informatie wordt gegeven, niet werkende maatregelen worden opgedrongen, geen open debat plaatsvindt etc. etc. Blijf maar lekker zitten met dat vaccin. Kijk eerst eens in je achteruitkijkspiegel en werk maar een jaartje aan herstel van vertrouwen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *