Huig Plug LIVE #5 bij het Avondklokoverleg. Zo werken de MSM: 1 camerman, 4 plopkappen!

En ja hoor, Huig komt er wederom niet af zonder flinke politie-intimidatie, mediaschandalen en gladde politici en ABD Topconsult ambtenaartjes. Huig Plug kent ze allemaal, vertelt u wat ze doen en gedaan hebben, en vertelt hen ook wat ze mรณeten doen.
Deze Binnenhofreportage heeft een paar pikante persmomentjes; een zeker agressief NOS-bijklusmeisje van Amnesty-International en onze systeemverdedigende media staan er gekleurd op: Eรฉn cameraploeg, bedient zowel de NOS, RTL, SBS als nog een een zooi ‘onafhankelijke kwaliteitsmedia’.

Bezoek onze webwinkel voor opzienbarende nieuwe titels die eind januari en begin februari verschijnen:
https://www.deblauwetijger.com/winkel/

Maar natuurlijk zijn er ook de Blue Tiger bestsellers, zoals:

Epoque 10. De ‘Great Reset’
Los verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/product/epoque-10/
Per abonnement: www.epoque.media (gratis ons corona-boek als welkomstkado!)

Corona, vals alarm?
https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

Gekochte Journalisten
https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

Permafrost, de westerse geopolitiek tussen 1914 en nu
https://www.deblauwetijger.com/product/tom-zwitser-permafrost/

luxe boxen met de schitterende Epoques:
(Jaargang 1 is uitverkocht)
jaargang 2:
https://www.deblauwetijger.com/product/limited-edition-exclusieve-gesigneerde-2e-jaargang-epoque-magazine-in-linnen-cassette/

We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen,
IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71
Of gebruik onze doneerknop op onze website:
https://www.deblauwetijger.com/administratie/Doneer

18 reacties

 1. We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen
  IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71

 2. Huig ,blijf er lekker bovenop zitten, ik ben blij dat je zo fanatiek volhoud voor alle goede zaken .
  En even ter observatie, de agenten waren allemaal vers opgeschoren ,dus allemaal naar de kapper geweest !!!!!! ๐Ÿง

 3. mijn moeder is uit 1934 en heeft de oorlog, hongerwinter en razzia's meegemaakt, ze heeft haar kapsalon nog een aantal dagen open maar is nu zelfs bang om mij te knippen omdat ze 4000 euro boete riskeert… Dat zij nu bang moet zijn voor onze eigen overheid is toch wel super triest toch?

 4. Ze moesten eens weten wat ze hun eigen kinderen aan gaandoen๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

 5. Rutte is fan van Macron. Heeft Macron een avondklok, dan wil hij er ook een. Waarschijnlijk zitten ze ook allebei achter dezelfde EU-functie aan.

 6. Ik wacht op de dag dat wij het gepeupel in de ogen van de elite tuig, dat wij kijken van blijdschap dat deze criminelen voor worden geleid voor het krijgraad en dan worden ze in kooiwagens door het publieke geleid worden

 7. Word tijd dat die corrupte hufters den haag verlaten!
  Alleen in maart, word Prutte weer โ€œherkozenโ€!!!

  Succes Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

 8. Zolang mensen nog interviews maken met een microfoon aan een staaf, blijft de schijn van een dreigend gevaar intact. Overigens, het respect dat ik vroeger voor de NOS, de journalistiek, het parlement en sommige politici had heb ik nu alleen nog maar voor mensen als Huig.

 9. Er zouden meerdere mutaties zijn. Hoe verzint men dat? Jammer!!! Mark, Hugo and trawanten vh rivm spelen voor God en het hele kabinet gaat door de knieรซn voor hun. Het is een machtsspel met als uiltieme inzet eem avondklok en vaccinatie en een ieder trapt er in. Gezond verstand en wijsheid is ver te zoeken bij allen. Vreemd dat er toen , uit het niets, een beginnend politicus is vermoord, omdat hij radicaal zou zijn . En nu slikt een ieder deze onzin, ondanks het om de ondergang vd hele maatschappij gaat. Hosea 4:6.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *