Hugo de Jonge over AstraZeneca: 'Nog steeds hoopvol over vaccinatiestrategie'

Nederland stopt twee weken uit voorzorg met het inenten met het vaccin van farmaceut AstraZeneca. Dat gebeurt tot en met zondag 28 maart. Hiermee volgt het ministerie van Volksgezondheid het advies van de Nederlandse Medicijnautoriteit CBG op. Coronaminister Hugo de Jonge is nog steeds hoopvol gestemd over de vaccinatiestrategie, zo zegt hij in Goedemorgen Nederland op NPO 1. ” “Ik ga er op zich wel vanuit dat we over een paar weken wel weer verder kunnen”, zegt hij. “Maar als er wel ernstiger zorgen kunnen optreden zou dat vertragend kunnen werken.”

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!

Ga naar https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

15 reacties

 1. Nog geen 2 jaar geleden werd bij 1 geval van zo'n zeer ernstige bijwerking het medic direkt uit de markt genomen.
  En liegen dat dit ventje kan. Verschrikkelijk!!! Op internet staat openlijk de leveranc aan de jonge gemeld. En wie heeft de order goedgekeurd vd influencer van over de 100 milj aan nutteloze mondk!!!!

 2. Door het heen en weer gerommel van snakeboy vertrouwd inmiddels ruim 80% het complete vacc niet meer. En er is totaal geen nieuwe informatie. Dit was direkt al bekend.
  En komt overigens inmiddels ruim 73% niet opdagen na een oproep!!!
  Cijfers internet t/m 15.5.2021.

 3. En dan deze oerdomme wauweltantes. Zij krijgen het voor elkaar om een % te halen van ruim 87%!! Knap toch.
  Oja het is het % onbetrouwbaarheid.

 4. Snakeboy hugootje heeft nu voor de 33e keer het einde vd vacc voorspelt.
  Het wordt nu voor 01-09!!!
  Zegt er alleen niet bij welk jaar!!
  Daarmee zijn wij het langzaamst van allemaal.
  En de uitnodigingen worden geteld. Niet het daadwerkelijk aantal gezette vacc. Intussen zijn de valse neg testbewijzen en vacc "pasp" niet aan te slepen.
  Ze werden al verkocht op internet voordat er een besluit was. En zo staat snakeboy hugootje opnieuw in zijn hemd. Titaal ongeschikt!!

 5. Wie zich laat prikken is dom bezig en doet mee aan een experiment! Dus dombo de Jonge gaat ook voor het tribunaal en gaat de rest van z'n droevige leventje achter de tralies verdwijnen!

 6. Waar ik woon (Utah), zijn er geen lockdowns, geen mond– kap- jes plicht (youtTube censuur-bestendig typen) en alles gaat gewoon door. Alleen een paar fastfood restaurants hebben nog steeds besloten die poppenkast te steunen, maar verder niks.

 7. Hallo allemaal,
  Met veel aandacht en belangstelling lees veel pussen minnen over het vaccineren. Maar ik heb nimmer gehoord wat er met degenen gebeurt die positief bevonden is. We weten wel hoeveel positieven er zijn ,maar naar mijn inziens is er totaal geen controle op en wat men dan doet terwijl gaat het Corona virus zijn gang. Dus ministers en kamer meten is weten dus als iemand positief is kan hij/zij lekker naar de supermarkt gaan dus ?

 8. Het hele coronaverhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Men beweert dat het coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling is, dat we afstand moeten houden en mondkapjes moeten dragen en dat het mRNA-vaccin tegen corona veilig en effectief is.

  Dat is het niet, aldus Cahill, die verbonden is aan de World Freedom Alliance. De coronavaccins veroorzaken volgens haar veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade toebrengen.

  “Mensen ouder dan 70 die één van deze mRNA-vaccins nemen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje. “Als je dertiger bent en je neemt het mRNA-vaccin zul je binnen vijf tot 10 jaar sterven. Waarschijnlijk zul je daarnaast last krijgen van allergieën, neurocognitieve stoornissen en ontstekingen, en onvruchtbaar worden.”
  https://twitter.com/Dustinpenner25/status/1379493521128710144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1379493521128710144%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fprofessor-cahill-gevaccineerde-70-plussers-sterven-waarschijnlijk-binnen-2-tot-3-jaar%2F

  Professor Dolores Cahill behaalde haar Honours degree in Molecular Genetics aan Trinity College Dublin (1989) en haar PhD in Immunology & Biotechnology aan Dublin City University (1994). Ze ontving een EU ‘Human Capital and Mobility’ postdoctorale fellow, Technische Universiteit, München, Duitsland (1994-1995).

  Sinds 2005 – heden is ze hoogleraar Translational Science aan de UCD School of Medicine. Prof.Cahill wordt internationaal erkend voor haar biomedisch onderzoek, publicaties en patentrecord in de levenswetenschappen, biotechnologie en gepersonaliseerde gezondheidszorg en biomarkers (PHB), proteomica, biotechnologie, arrays met hoog gehalte aan proteïnen en antilichamen, en hun biomedische, diagnostische en klinische toepassingen.

  Prof. Cahill is al meer dan 10 jaar betrokken bij Wetenschappelijke en Onderzoeksstrategie en Beleidsontwikkeling en Evaluatie. Ze is lid van het EU Innovative Medicines Initiative (IMI) Science Committee (2017-2019). In 2018 werd ze door het IMI SC verkozen tot vicevoorzitter van het Wetenschappelijk Comité van IMI (2019-2020).

  Op het gebied van Strategie, Beleid en Wereldwijd engagement werd prof.Cahill van oktober 2013 tot eind september 2014 gedetacheerd als nationaal expert in beleid bij het directoraat Onderzoek en Innovatie van de Europese Commissie (HORIZON2020) (DG RTD), met bijzondere nadruk op internationale samenwerking voor Strategie en Beleidscoördinatie, met Azië en de Europese Vrijhandelsruimte en uitbreidingslanden, Rusland en de Stille Oceaan.

  Deze detachering werd ondersteund door UCD, de School of Medicine and Medical Sciences en de Ierse overheid. Deze rol omvatte internationale beleidscoördinatie en -ontwikkeling op het gebied van onderzoek en innovatie, ook met betrekking tot Horizon2020. Ze was verantwoordelijk voor internationale samenwerkingsaspecten met Zuid-Korea en ze was een back-up voor ASEAN en China. Ze was de Thematische Correspondent Gezondheid en betrokken bij Strategieontwikkeling binnen de unit.

  Binnen deze regio werkte zij aan kadervoorwaarden en commercialiseringsaspecten, bijvoorbeeld aan de internationale samenwerkingsdialoog.
  v / masterclass-yt
  LAATSTE AFLEVERING: https://londonreal.link/latest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *