HOLD THE LINE NOU EENS..!!

Hoi, mijn naam is Chantal.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en klik ook op het belletje ernaast, om meldingen te krijgen, wanneer er een nieuwe video is.
DELEN IS LIEF..!

Ben ik hier niet meer te vinden en ga je zelf ook liever ergens anders heen, dan kun je me hier ook volgen:
https://www.bitchute.com/channel/drPMFqbd2qjd/

Ga vooral naar mijn Telegram Kanaal.
Daar wordt op dit moment het laatste nieuws het eerst geplaatst..!!

Telegram:
https://t.me/momsmagnet

Telegram Chat:
https://t.me/joinchat/RwuzEBLQJQAdkqBF

21 reacties

 1. Ik loop al weken zonder mondkapje buiten en in de winkels (supermarkt, primera). Ja, zelfs VANDAAG in het stembureau. Niemand die er wat van zei, van deurbeleidsmedewerker, stembiljet uitreiker tot stembuspersoneel. Of het nou komt omdat ze de discussie niet aandurfden of wat dan ook, ik weet het niet. Totdat ik de voorzitter van het stembureau wilde spreken om te vertellen dat ik geen bevestiging heb gekregen op mijn email van vorige week dat ik me terug trok als stembiljetteller omdat ik weiger een mondkapje te dragen. De voorzitter verzocht mij een mondkapje te dragen bij dit gesprek. Ik zei dat ik dat niet wilde en dat de mondkapjes onzin waren. "Dat zijn de regels, mevrouw'. O mijn god, kunnen mensen tegenwoordig alleen maar zeggen wat je van de overheid moet zeggen en kunnen ze zelf niet meer nadenken of maar iets onderzoeken?! Net zoals wat je zei over dat agenten zeggen dat ze "orders van bovenaf" krijgen en dan gewoon denken een man tot bloedens toe te kunnen rammen. Burgers kunnen niet meer zelf nadenken en politieagenten denken mensenrechten te moeten schenden vanwege "orders". Triest. Er moeten inderdaad nog heeeeel veeel mensen wakker worden. Het ontbreekt nogal wat aan gezonde verstand en moed hier in Nederland. En dan heb ik het niet over de demonstreerders.

 2. Lastig hoor. Maar ik begrijp je helemaal. als vb hier in de supermarkt de enige moeten zijn zonder mondkapje. En maar nare blikken krijgen. Ik kan je vertellen het is niet leuk meer. Maar ik heb nog nooit een kapje gekocht laat staan gedragen.. Hoe zit het met de discriminatie tegen over de doven en slechthorenden? Die kunnen niks meer liplezen.. Ik loop gewoon fluitend door de supermarkt. Dat kunnen de kapjes dragers ook niet… Maar ik laat het wel over me heen komen. Al hoop ik dat het snel voorbij is.. πŸ™‚ We houden de moed erin ga zo door

 3. Dank je wel Chantal voor je aanmoediging.Gefeliciteerd net he dichter. πŸŽ‰πŸ₯³Je doet het harstikke leuk en goed. Je bent m'n favorite. Wens jou een fijne avond.πŸ™β€οΈπŸ€—πŸ˜˜ .

 4. Klopt wat je zegt, dankjewel! Alleen valt mij op dat veel slapende mensen zeggen, tja moeten ze maar niet demonstreren. Dan denk ik omg wat is er nodig om mensen wakker te schudden grrrrr…..

 5. Ook niks van aantrekken van de berichtgeving
  Anders mag je niet meer meedoen ( vliegen /Concerten / winkelen ) dan maar niet en laat ze failliet gaan

 6. Heb de beelden gedeeld en erbij geschreven dat de politie de verkeerde werk kleding hebben ( dit moet een kaki kleur worden )
  Is het geen optie om hakenkruizen te schilderen op de overheids panden ?

 7. Ze hebben mijn account geblokkeerd op Facebook over die filmpjes over de die strijder die werd geslagen en de hond hem beet.

 8. United we stand, divided we fall. Je hebt helemaal gelijk, deze afschuwelijke beelden zijn nodig om de 'slapende' mensen wakker te schudden.

 9. πŸ™ˆπŸ™€πŸ˜­….Maar…Focus op de mooie dingen ,een mooie en liefdevolle wereld πŸ™βœ¨πŸ’–πŸ€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *