28 reacties

 1. We moeten van de kritiek op de manieren waarop de NOMENCLATOERA de macht heeft verkregen en tracht te behouden, naar politieke actie om het systeem van ware volksvertegenwoordiging te herstellen.

 2. 😀 Micha Kat leuk dat deze vraagt “ we zijn nog niet live toch? Micha is al jaren geleden geëxposeerd, de pion van Peter Poot (Shipshol) met bloed aan zijn handen want toen hij mail over brouwer on line zette betekende dit de dood van hem in Thailand, Micha heeft ook Adèle van der Plas betrokken om haar gelijk te verkrijgen met Babasin ( om demmink ) proberen te beschadigen), als paus het oké vind om te injecteren covid19 medicijn ( waar volgens “jullie” delen in zitten, baby’s menselijke delen), tja paus ( Vaticaan erkent 1926) maar plan werd al eerder ontwikkeld meer dan 500 jaar geleden ( vandaar ook Zwitserse quart om paus te beschermen)! Afzender whistleblower since 1974 pob311 Twitter @Time4worldwide-CHANGE

 3. Geen mens is in staat de Deepstate te verslaan. Trump kan alleen de 'small swamp animals' arresteren, zijnde de heersende machten binnen het overheidsapparaat en big corporations. Er zijn maar enkele grote spelers in deze laatste tijden volgens de bijbel: Yeshua, de 2 getuigen, de 2 beesten in Op.13 (de Paus en de anti-chist). Op 24 augustus 2019 was er een aankondiging over de 'second coming of the King of Israël – the Choosen One', wij hebben de 7 year peace deal tussen Israël en de Arabische landen en het opheffen van de internationale spannigen. Go figure! Wie is nu wie?
  Bekijk de video's van bible researcher Leeland Jones om de Daniël time line in relatie tot Openbaringen te kunnen begrijpen. http://www.burgerrechtsherstel.nl

 4. Sorry maar ik vind Micha nu wel een beetje hypocriet. Hij riep maanden geleden al dat Trump alles zou gaan veranderen. Dat hij het leger in zou zetten en zou afrekenen met iedereen. Nu zegt hij ineens dat hij een journalist is die alleen keihard bewijs wil zien.

 5. Micha je heb wel een punt over de Amerikanen, maar black ops en special force opereren in het diepste geheim. In zeeland vloog er ook een vliegtuig over maar was geen passagiers vliegtuig, want je kon het aan het geluid horen, het was donker kon het niet zien.

 6. Mannen alles heeft met patenten te maken!🤷
  Ze zijn ooit begonnen met vaccins toen ons eten ect en nu zijn wij aan de beurt!🙄

 7. Het militair vliegverkeer in Nederland is sinds deze week wat minder nadat alle natuurgebieden tig keer zijn afgestruind. Het gebeurt wel degelijk wie gaat zitten wachten op bewijs kan gewoon met popcorn deze film uitkijken ze gaan helemaal niemand bellen om een militaire missie toe te lichten.

 8. WAAR IS HET ONOMSTOTELIJK BEWIJS DAT ER BABYRESTEN IN HET VACCIN ZITTEN, TOT NU IS EROVER PRATEN HET ENIGSTE EN DUS WAARDELOOS BEWIJS! ROEPT U MAAR…

 9. Ik zou wel graag z'n vlag willen hebben alleen heb ik helaas momenteel weinig tot niks te besteden ik woon in Rijnsburg Zuid-Holland

 10. Komt een man bij de dokter: Heej dokter, wanneer is dat Corona-virus eigenlijk afgelopen? Dokter: Geen flauw idee, ik heb geen verstand van politiek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *