22 reacties

  1. Wel waar van die helikopters, ik zag ze laatst boven Purmerend in formatie vliegen richting Amsterdam, ik heb helaas geen opname kunnen maken

  2. Wat ik nou jammer vind, dat jullie Rinus niet fatsoenlijk laten uit spreken! Want er is wel degelijk iets wat Trump kan doen! En hier gaan idd veel vliegtuigen over, ik woon dus ook in Limburg! Hij kan wèl gelijk hebben. Tenslotte heeft Nederland ook met de verkiezingsfraude te maken ( en Nederland bestaat NIET en hoort officieel bij Amerika, om een lang verhaal kort te maken. ) En hoe jullie zo min over Gesara/Nesara doen zoals Rinus het dan noemt, MOET WÈL GAAN GEBEUREN!!! Want de banken staan op omvallen!!! Er MOET een nieuw systeem komen, het QFS oftewel quantum financial system. En dat kan alleen Amerika doen! Hun hebben dat in de wet en, die gaat boven alle wetten van welk land dan ook. En dat zal NIET lang meer zò KUNNEN duren, het kan zomaar elk moment zijn. Misschien al vanavond of 1 ste of 2de Kerstdag? In ieder geval ( eerdaags.) En dat in België al veel van het Amerikaans leger is dat geloof ik òòk, want ik lees het van veel mensen. Ze zitten HIER misschien ook al langer dan dat wij denken. En dat gaan ze ons, en ook jullie heus NIET vertellen hoor, Micha!

  3. Lees de Bijbel. Lees Daniël, Mattheus 24,25…, Openbaring. Ontvang de Heilige geest. Je ziet wat er aan de hand is. Niemand kan het einde van dit boek veranderen. Volg Jezus. Alleen hij redt. Geloof 1 Cor 15:1-4. Johannes 3:16, Romeinen 10: 9-10, etc…… Hans weet dit ook. Breng nu eens vaker deze boodschap. En nee. Dit zegt niet dat je op de bank moet zitten wachten op de bus. Maar dit is wel de boodschap die we moeten voortbrengen!!!!!
    We moeten geen hoop hebben op mensen, maar op Jezus. Jezus en niets anders!! http://www.erismaar1oplossing.nl

  4. Jesus Christus als levend man en de bolle aarde zijn twee van de grootste leugens ooit. Veel groter nog dan de Covid hoax

  5. Bewijs voor ET's, Micha? Waar dan? De aarde is geen bol. Het is vierkant en plat zoals in Enoch1. Outerspace is een leugen, evenals planeten waarop je kan leven of zelfs maar lopen. Planeten zijn relatief dichtbij zijnde en kleine lichten, evenals sterren en de zon en de maan. Dat Nesara/Gesara verhaal staat ook bol van buitenaards en bolle aarde fantasie. Wat dat betreft is dat dus ook onbetrouwbaar.

  6. In de haven van Antwerpen zijn een maand geleden 3 oorlogsschepen toegekomen van waaruit direct massa’s soldaten zijn uitgereden, 100% zeker, kaai 1333, beveren, euroterminal

  7. Ik geloof de onderste twee en vindt het jammer dat de bovenste drie twijfel zaaien. Waar is jullie strijdvaardigheid en geloof. Micha vindt ik heel negatief jammer, zo ga je de strijd niet winnen.

  8. De afgelopen dagen heel veel vliegtuigen. Begin van de avond, achter elkaar. Niet normaal. Maar uit zo'n beetje alle europese hoofdsteden en ook vaak klm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *