18 reacties

 1. In den beginne was het woord en het woord was bij God en het woord was God dit was in den beginne bij God en het woord is vlees geworden en heeft onder ons gewoond al de schrift is van God ingegeven niet door uitlegging van mensen maar de door mensen geïnspireerd door de heiligegeest Gij zult nog toe doen nog af doen van mijn woord 😇🙏

 2. IK BEN EEN GROOOTE FAN.VAN JULLIE ALLEDRIE, MAAR WAT JAMMER HANS, DAT JIJ N O G. S T E E E E D S. NIET !!!! ""DOOR"" HEBT, W I E. TRUMP IS……..!!!! WOUTER HEEFT HIER ECHT GELIJK…..!!!! LAAT MIJ JE ZEGGEN, DAT TRUMP BEHALVE GENIAAL, OOOK THE CHOSEN ONE IS…….!!!! DEZE MAN IS ZOOOOO BIJZONDER GETALENTEERD……ZE HEBBEN HEM NIET VOOR NIETS GEVRAAGD VOOR DEZE INTENS ZWARE, BOVENMENSELIJKE TAAK…..!!!
  HET IS PRECIES ZOALS TRUMP HET ZELF ZEGT……..GEEEEN EEEEN PRESIDENT DOET WAT IK DOE………..""TRUST THE. PLAN…….!!!! DEZE MAN HEEFT ALS TAAK DE HEEEEELE MENSHEID VOOR EENS EN ALTIJD TE.HELPEN BEVRIJDEN VAN HET KWAAD………!!!
  HIJ IS ""THE CHOSEN ONE"", EN DAT HEEFT HIJ OOK ZELF GEZEGD………!!!!! UNPRECEDENTED ON PLANET
  EARTH, ZOALS HIJ ZELF ZEGT………!!!! @@.

 3. De bijbel is niet gewijzigd? Hij kan het niet meer mis hebben maar dit komt niet door de vertalingen. Kijk eens naar het boek "Openbaringen". Die vind je niet meer want het heet nu Openbaring (van Johannes). Daarom noemt men het nog steeds zo. Zelfs je oude papieren bijbel thuis daar verandert de tekst nog steeds met tot nu toe duizenden wijzigingen. Zeker de Engelse NKJ inclusief de grondteksten. Alle wijzigingen zijn van negatieve aard, Islam i.d.

 4. Niks mis met het onderzoeken welke boeken opzettelijk achter zijn gehouden, Petrus bijvoorbeeld heeft 7 brieven geschreven waarvan er maar 5 in de bijbel zijn geplaatst, de overige brieven gaat ook over reincartie, Enoch heeft geheimen van de hemelen gezien, hij legt ook meer uit over de reuzen, en wat we nog niet weten het plaatje is nog groter hoe het in elkaar zit, naast onze behoudenis ❤ Hans laat een ander ook zijn onderzoekingen vertellen

 5. jullie zijn wel achterlijk aan het worden..trump de crimineel met zn warpspeed propaganda en jullie denken dat amerika jullie gaat redden???droom verder..ze kunnen nog niet hun eigen redden!!

 6. Net als toen de CIA die servers in Duitsland kwam ophalen, daarbij zijn 5 doden gevallen maar het staat in geen enkele krant en niemand die eriets van weet.

 7. Ow daar zijn ze weer, massa-arrestaties in Europa door vliegtuigen die niet te zien zijn op de radar. En natuurlijk lezen we daar niets over en hebben we ook geen idee wie er dan precies gearresteerd worden.

 8. Wat is het moeilijk om jullie live en goed te krijgen, en wat jammer. Dat we niet kunnen reageren op rumble.
  Die bijbel vaste meneer weet echt niet waar hij het over heeft en is flink misleid!

 9. Wat een super irritant einde. Via youtube alleen een korte samenvatting, abrupt afgebroken, met link naar weesdeweerstand. Daar is niets te zien behalve weer een verwijzing naar tumblr en dat is dan deel 1 tm 4 samen. Ik heb deel 1 tm 3 al gezien, en dat hoef ik niet nog een keer te zien.
  Ik denk echt dat jullie heel goed werk verrichten, en met jullie ziel en zaligheid proberen mensen wakker te houden/maken, maar dit is een misser.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *