22 reacties

 1. Haak juist niét af , komt veel in mijn buurt wat betreft mijn theorie , hoe ik het zag van de zijlijn , dankjewel voor uitleg en bevestiging !

 2. Micha hoort vooral zichzelf heel graag praten. Ik krijg persoonlijk liever een nuchtere technisch onderbouwde uitleg van een wijze man als Rinus, dat nut heeft tot het begrijpen van wat er speelt, dan 100x het woordje "pedo" van Micha doorheen de uitzending gegooid. Hapklare brokken? Nou, ik dacht toch niet dat we honden waren? Misschien wel na het krijgen van het vaccin 🙂 Verder zit Micha ook met heel veel rancune jegens de Nederlandse staat. Dat mag, maar werk dat hier niet uit, maar op een sessie op de zetel bij de therapeut. Het is de wees de weerstand show, niet de micha kat show.

 3. Twee zeer sterke persoonlijkheden Micha en Rinus (Rob) dat is best een uitdaging!! Zeer interessant weer! Bedankt mannen en toch nog een mooie tweede kerstdag!

 4. Dit is eigenlijk een heel sluw plan. Je "vaccineert" iedereen met dat spul….en er gebeurd niets. Tot iedereen is "gevaccineerd" en 5G wordt over de hele wereld geactiveerd + vanuit de ruimte. Wij bevinden ons dan voor 100% in de 5G straling en iedereen legt het loodje….missie geslaagd.

  Betekend dat Elon Musk (TESLA) er ook vuistdiep in deze sluwe list zit. Dit is echt de enige manier om te doen. Rinus heeft hierbij het plan goed uitgelegd….wat heb ik verder met die Micha te maken.

  We weten nu hoe het werkt…daar zal den Haag niet blij mee zijn. Bedankt Rinus deze 2e kerstdag was niet voor niets het heeft zo moeten zijn. 👌👌👌

 5. Trump Heeft de rothschilds verslagen?
  Degene die hem uit de schulden hebben geholpen?
  Degene die Israël gesticht hebben en nu miljarden van Trump krijgt.?

 6. Ik kom uit de stralingsproblematiek. Pubmed staat vol met ge-peerreviewde wetenschappelijke artikelen die gaan over schade aan de schildklier door mobieltjes en 2,4 ghz. Laagfrequente velden doen het Epstein Barr virus opvlammen in "vreemd DNA" in het menselijk lichaam. Vreemd DNA. Laat dat zinnetje eens goed tot je door dringen. Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9276003/ Wat Rinus zet over 22 ghz en 60 ghz klopt. Dit is wat er gebeurt op het ogenblik. In het wetenschappelijke standaardwerk van Dr. Binhi lees je tussen de formules door de impact van 60ghz op zuurstof. Bron: https://www.meripustak.com/Magnetobiology-Underlying-Physical-Problems-202860 Binhis een groot geleerde die met andere geleerden de werking van magnetische velden heeft onderzocht op het menselijk lichaam. Voor een leek is t boek moeilijk te lezen. Het staat vol met formules. Toch heb ik t gekocht en de teksten die ik kon begrijpen tot me door laten dringen. Ook is er een relatie tussen het "jeweetwel C-virus" van nu met het Epstein Barr Virus. Verder is het bloedklonter-verhaal zowel bij stralings-ziekte als bij het huidige "C-virus" een punt. Silent hypoxia is bovendien een sluipend zuurstoftekort bij zowel C-virus als bij stralings schade door hoogfrequente straling. Ik weet hoe schadelijk dit alles is omdat ik zelf een paar jaar ben vergiftigd door een zendmast naast het raam van mijn werk. Na vakkundige metingen bleken de pieken enorm te zijn. Na klachten hebben ze bij de provider "wat dingen teruggedraaid".

 7. Ik vind het hele anti 5g narratief gewoon te simpel. Het gaat vooral om de 60 ghz frequentie. Welk medium het gebruikt boeit niet.Het onderzoek naar 60 ghz zelf moet verder uitgediept worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *