Hoe krijgt Nederland iedereen zo ver om zich te laten vaccineren?

Er komen steeds meer verhalen dat het de goede kant op lijkt te gaan met het coronavaccin. De vraag is alleen of alle Nederlanders zich wel willen laten vaccineren. De GGD maakte hiervoor begin deze eeuw een draaiboek waarin staat hoe zij het voor elkaar willen krijgen dat iedere Nederlander zich laat vaccineren.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

27 reacties

 1. Voor geen goud! Ik heb een extreme naaldenfobie. Prikken is onmogelijk. Bovendien ben ik HSP en reageert mijn lichaam extreem op chemicaliën. Dus ik laat me sowieso niet prikken.

 2. Buteyko hurk-oefening

  DEZE BUTEYKO-OEFEINING VERSTERKT DE IMMUNITEIT AANZIENLIJK
  De oefening is simpel: Adem ongeforceerd uit, knijp je neus met twee vingers dicht (de mond blijft dicht) en hurk totdat het moeilijk wordt om verder te gaan zonder adem te halen. Adem na de oefening uitsluitend door de neus, adem zo min mogelijk in, totdat je ademhaling rustig wordt.

  In het begin lukt het meestal per keer zonder adem te halen 5 tot 20 maal te hurken, dit is afhankelijk van je gezondheidstoestand. Minder dan 10 is slecht. Meer dan 20 is uitstekend.

  Nadat je ademhaling rustig is geworden, herhaal de oefening 3 tot 5 keer. Herhaal deze reeks van oefeningen een paar keer per dag. Optimaal is het als het aantal hurken zo’n 300 per dag bedraagt. Zorg dat de mate van de training aangenaam blijft.

  De Buteyko-training versterkt de immuniteit aanzienlijk en beschermt tegen virale infecties. Dit is klinisch bewezen tijdens onderzoeken in het Eerste Medische Instituut van Moskou in 1983.

 3. HANDVEST VAN DE GRONDRECHTEN VAN DE EUROPESE UNIE

  Artikel 3
  Recht op menselijke integriteit
  1. Eenieder heeft recht op lichamelijke en geestelijke integriteit.
  2. In het kader van de geneeskunde en de biologie moeten met name worden nageleefd:
  de vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokkene, volgens de bij de wet bepaalde regels,
  het verbod van eugenetische praktijken, met name die welke selectie van personen tot doel hebben,
  het verbod om het menselijk lichaam en bestanddelen daarvan als zodanig als bron van financieel
  voordeel aan te wenden,
  het verbod van het reproductief klonen van mensen

 4. De vaccins zijn slechts onder voorbehoud en tijdelijk goedgekeurd. Het is volkomen terecht dat mensen hier met Argus ogen Naar kijken en zich in dit stadium nog niet committeren.

 5. Softenon, DES, mexicaanse griep injecties, allemaal medicatie die niet voldoende was getest en die enorme lichamelijke schade tot gevolg had voor de mensen die ze hebben genomen. Laat je niet gek maken en weiger om mee te doen aan dit experiment met onvoldoende geteste genmedicatie!

 6. Wij willen geen mrna / nanotechnologie injectie! Deze injectie is gevaarlijk en onnodig!!
  Het corona virus is niks meer dan een griep! Er is geen oversterfte..

  Deze injectie kan retour naar Bill Gates want wij hebben geen interesse

 7. Hoe krijgt Nederland iedereen zover? Ik dacht dat het vrijwillig was, maar ik ga zelfs in ons vrije Nederland gediscrimineerd worden als ik uit eigen vrije wil besluit me niet te laten vaccineren.

 8. "Massa mRNA Vaccinatie is onnodig en roekeloos." Prof. Dr. Theo Schetters
  "Want als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk door zou kunnen overlijden. Als dat het verhaal wordt, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid." Hugo de Jonge

 9. Een ander `horror` scenario is dat het `killer` virus vanzelf verdwijnt wat niet de bedoeling kan wezen natuurlijk!
  Een land als bijvoorbeeld Tanzania telt geen coronadoden meer, en bestelde dan ook geen vaccins en vaccineerde dan ook niemand!
  Dat corona vanzelf verdwijnt is natuurlijk niet de bedoeling!

 10. Nou hé meid, er zijn gelukkig zeker nog mensen die een gedoe ervan maken omdat ze tegen vaccinaties zijn…. Neem lekker allemaal zelf zo snel mogelijk een vaccinatie, dan zijn jullie in ieder geval beschermt. Ook tegen degenen die zich NIET willen laten vaccineren! Maak er niet zo’n heisa van; hoe krijgen we mensen zover …. Stelletje griezels!

 11. VACCINS niet betrouwbaar en richten meer schade aan je lichaam is chemische troep en ook de medicijnen van de apotheek.s en ook in bepaalde voedsel zit chemische troep we moeten af van het chemische geneesmiddelen.

 12. Meer dan een kwart van het totale aantal coronadoden in Israël is deze maand geregistreerd. Dat terwijl er strenge lockdownmaatregelen van kracht zijn en er op grote schaal wordt gevaccineerd. Meer dan een miljoen Israëliërs hebben ook hun tweede dosis al gehad.

  In Noorwegen werd een officieel onderzoek gestart nadat 33 ouderen overleden na injectie met het Pfizer vaccin. Ook in de VS, Israël, Portugal, Zweden en Zwitserland stierven mensen kort na ontvangst van dit omstreden mRNA vaccin. Bijna alle autoriteiten blijven beweren dat het ‘toeval’ is. 

  Er zijn zeer effectieve en veilige middelen die tegen alle virussen, inclusief SARS-CoV-2 (COVID-19) en varianten, als preventie en als genezing werken.

  Het gebruik van deze middelen bij de behandeling van SARS-CoV-2 infectie (COVID-19) in de eerste lijn zorgde ervoor dat patiënten met een hoog risico die besmet waren en klinische symptomen hadden binnen enkele dagen volledig hersteld waren doordat zij het middel kregen. Massa vaccinatie is disproportioneel en volstrekt onnodig. Laat staan een vaccinatieplicht!

  Volgens de WHO en RIVM worden de meeste mensen, ruim 98% beter, zij hebben vrijwel geen klachten of alleen milde klachten. Het zijn een hele kleine minderheid van ong. 0,23% die in de IC terechtkomen (ifr). Massa vaccinatie van de gehele bevolking en totale lockdowns zijn tegen de feiten in, en volstrekt onlogisch.

  Sommige menen dat je met het vaccin niet meer besmettelijk kan zijn maar wat zijn de feiten? De CEO van Pfizer, andere onderzoekers, het RIVM en o.a. de Telegraaf hebben aangegeven dat je nog steeds besmettelijk kan zijn als je het vaccin neemt. Sterker nog, israël heeft miljoenen gevaccineerd en er is daar een derde corona golf aan het komen.

 13. Echt een clown spuit hem lekker zelf ik hoef geen spuit van rijke mensen want die zijn niet voor niets rijk. dus weet dat niemand aan jou denkt we leven in het systeem van dajjal de freemasons zijn nog erger dan corona. stop met leugen aub en vertel de mensen waar het echt over gaat. mensen die zich laten vaccineren die zijn meestal koppig en eigewijs en het ergste is onwetendheid. lees over de dajjal is een valse profeet en de zions wachten al eeuwen op hem je ziet meestal een driehoek met een oog of piramides of soms is het alleen een oog dat spreek voor dajjal. de antichrist die heeft een blinde oog en zijn ander oog is net een druif die er uitspringt dat is op wie de zionisten wachten en daarom willen ze een tempel herbouwen in Jeruzalem Palestian moskee Al Qouds. en daarom de oorlog tussen de moslims en de joden ik heb het niet over alle joden maar de joden die bij het zionistische groep horen. die duivels aanbidden en rituelen uit voeren in opdracht van shatan dan kunnen ze macht krijgen en overheersen. ik kan nog 2 jaar lang hier over typen maar mijn vingers zijn moe. Lees zelf over de Dajjal en Het beest en de vrijmetselaars die net hondjes zijn voor ze……….. Straks kan je niks kopen of verkopen tenzij je het merk teken van het beest tot je draagt. de duivels heeft een doel en dat is mensen verleiden en toch de valse profeet gaan volgen. alleen maar zo dat ze carrière kunnen maken of geld hebben dit zal voor 7 jaar tot resultaten boeken in hun ogen. maar vergeet niet dat het al begonnen is een paar jaar geleden brengen ze hem steeds beter in beeld en wat ze allemaal wel en niet kunnen met technologie en duivelse verleidingen. de meeste mensen van ons die hem het meest gaan volgen dat zijn helaas de vrouwen dit heb ik niet verzonnen maar dit zijn Gods worden en niet van mij. dus stop met iedereen te volgen en mee tegaan me deze nieuwe wereldordes en duivelse regels de 7 jaar is bijna om
  Al hebben ze €10000.00000.00000.000000.000000000.00000000000.00000000000
  Hier komt binnenkort een eind aan. dus geld is niks de macht van God kan je niet beschrijven en aan denken hoe groot en machtig hij is. maar god heeft hem de kracht geven om te kijken welke mensen god gaan aanbidden of het werelds. carrière en het werelds spelletje de dag van vandaag zie je dat jammer genoeg veel. het is bijna klaar met hun iedereen gaat kapot binnenkort. god laat dan zien al ben je machtige op deze wereld en je hebt veel geld hij zal je klein maken en dat zien wij nu. Mensen lees aub aub aub over de dajjal ik ben verplicht om dit met jullie te delen leess en open jullie ogen als jullie die hebben❤❤

 14. de medische wetenschap schiet namelijk tekort maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk aangezien dat de medische wetenschap georganiseerde misdaad is.want uiteindelijk zijn alle ziektes een verdienmodel voor de Big pharma maffia die letterlijk over lijken gaan om over de rug van zieke onwetende mensen geld te verdienen of beter gezegd bloedgeld.en daarom is medicijnen ook doodsoorzaak nummer 3 gezien de bijwerkingen en dat het slechts symptoombestrijding is.en als ze de vaccinatieagenda doordrukken dan word het waarschijnlijk doodsoorzaak nummer 1 als men massaal gaan sterven door de bijwerkingen van vaccins of vaccinatieschade oplopen dat men ernstig gehandicapt kan worden.dus waarschijnlijk gaat die vaccins meer slachtoffers maken dan het corona zelf.en als men weet wat voor giftige ingrediënten die vaccins bevat dan zal niemand zich meer laten vaccineren en misleiden door de farmaceutische leugenachtige propaganda.kortom die vaccins zijn niet bedoeld om de mensheid beter te maken maar om de kassa te vullen van de corrupte big parma net zoals giftige symptoombestrijdende medicijnen waar ook miljarden aan word verdiend

 15. Hier is eindelijk het bewijs van de genetische manipulatie via het vaccin : https://www.artsenvoorwaarheid.nl/documentatie :

  Kamerbrief 16 november 2020 vermeld Lipid nanoparticle (LNP) in Pfizer COVID-19 vaccin

  In de kamerbrief staat te lezen: "De Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2 bestaat uit mRNA verpakt in een Lipid nanoparticle (LNP). Het mRNA codeert voor het hele SARSCoV-2 Spike (S) eiwit."

  Deze Lipid nanoparticle (LNP) is op 20 juni 2019 gepatenteerd door Microsoft Technology Licensing, LLC en op 26 maart 2020 is gepubliceerd met patentnummer WO/2020/060606 onder de titel: 'CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA'.

  De nanoparticle kan door het toegevoegde vet (Lipid) in de hersenen van de geïnjecteerde persoon gebracht worden en is in staat de lichamelijke activiteit van de geïnjecteerde op afstand te monitoren, te controleren en te koppelen aan digitale systemen, mogelijk gemaakt middels het in opbouw zijnde 5G en het toekomstige 6G netwerk. Tevens kan het nano-particle op afstand chemicaliën afgeven in het lichaam.

 16. Voor degene die een spuit wilt en er geen genoeg van kan krijgen.. Die van mij mag je ook hebben! En ik ken ook nog andere mensen die niet willen, ook die mag je hebben, wat zijn jullie een bofkonten zeg 🙂 vaccine junkies. Ben je gezond gebruik je verstand neem geen spuit! Is echt niet nodig.

 17. gedoe en spook verhalen jullie zijn ziek WNL "Hoe krijgt Nederland iedereen zo ver om zich te laten vaccineren?" probeer mij maar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *