Hoe herinnert u zich 11 september 2001?

De aanslagen van 11 september 2001 waren verschrikkelijk en markeerden voor veel mensen een keerpunt in hun denken. Wat betekende die dag voor u? Thierry Baudet deelt zijn herinneringen en roept op de juiste lessen te trekken uit dit enorm tragische kantelpunt in de geschiedenis.

✓ Word ook lid van FVD voor maar €25 per jaar
https://fvd.nl/word-lid

► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl

☻ BAUDET IN DE KAMER: http://bit.ly/2sXRhCK
☻ HIDDEMA IN DE KAMER: http://bit.ly/2thm3bT
☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

BAUDET OVER HET AFSCHAFFEN REFERENDUM DOOR RUTTE III
https://www.youtube.com/watch?v=XECgRpGLOwQ

DYNAMIEK, DAADKRACHT, DURF
https://www.youtube.com/watch?v=XBhJKZeJf1M

#FVD #Baudet #NeverForget

14 reacties

 1. Dit filmpje valt me erg tegen, hij gelooft toch niet echt in een man met een baard ergens in een grot in Afghanistan, die 3 torens heeft laten instorten, met 2 vliegtuigen en dat volledig in hun eigen footprint, dat terwijl ze notabene waren gebouwd om een vliegtuig inslag te kunnen weerstaan.

 2. Is Thierry nog steeds onwetend over het hoe en waarom? Heeft hij nog geen onderzoek gedaan hoe deze aanslag is georganiseerd en welke psychopaten er achter zitten?
  Valt mij een beetje tegen dat hij niet rept over de officiële verklaring van de NIST die totaal gelogen is en nergens op slaat! Kijk maar eens naar deze video!
  https://www.youtube.com/watch?v=YwT34V3eGv8&t=4852s

 3. Ik zag het live op tv. Ik zag een zonnig New York met 1 brandende toren. Ineens bam, die tweede. Wat mij heel erg op viel was dat de punt van het vliegtuig aan de andere kant er uit kwam. Dit vertelde ik ook aan mijn huisgenoten die van hun werk/school kwamen. Toen alleen op het 8 uur journaal waren de beelden die ik live zag ineens heel anders. Lucht was grauw en de punt van het vliegtuig die aan de andere kant er uit kwam was ineens weg 🤔

 4. Dat mensen denken dat massa-immigratie economisch profijtelijk is, is een gevolg van succesvolle propaganda, ondanks dat het een grove leugen is. Je wordt voor racist uitgemaakt als je het mensen uitlegt. Dat mensen daadwerkelijk geloven dat de klimaatopwarming voor een belangrijk deel is toe te schrijven aan menselijk handelen, is een gevolg van succesvolle propaganda, ondanks dat het een leugen is. Als je het mensen uitlegt ben je een 'klimaatontkenner' (wat dat ook mag zijn). Als mensen echt denken dat een stel baarden verantwoordelijk zijn voor de 9-11 aanslagen is ook een gevolg van succesvolle propaganda, ook al is het natuurlijk een leugen. Als het mensen uitlegt ben je een compotdenker. Politiek en media beheersen de massa, beheers je de massa, dan beheers je de wereld.

 5. Ik Ben latijns Afrikaans.. blank en blond. Toen het gebeurde de dag erna werd ik omsingeld door moslims jongens op school die tegen me zeiden: amerikaaa lekker voor je en dat soort dingen.

  So herinner ik het me

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *