Hoe de hele wereld gespannen raakt door de coronavaccins

Dit is een fragment uit The Friday Move met Wilfred Genee, actrice Monic Hendrickx en buitenland-commentator Bernard Hammelburg. Meer horen? Je vindt hier de uitzending terug als podcast: https://www.bnr.nl/podcast/the-friday-move

Thumbnail: BNR/Unsplash

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

23 reacties

 1. We creeeren schaarste. Iedereen bang dat er geen spuitje voor hem is ??
  Wie trapt daar nog In ? FOMO. Mensen er is geen schaarste. Ze stikken van die rotzooi.
  Ze zijn alleen bang dat ze er mee blijven zitten, zeker nu het steeds duidelijker wordt dat het niet ongevaarlijk is.
  WAKKER worden Nederland.
  PS: En noem deze gevulde flesjes aub geen vaccin want dat is het absoluut niet.

 2. Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

 3. Wilt u.
  Bij vrede Gods.
  Het Europees nieuws lezen.
  En stoppen met het na wauwelen van gehoorde info van andere lokAle media L
  – Dank –

 4. Dat jullie nog steeds serieus op vacc. ingaan! Het is je reinste genocide! Alle gevacc zijn lopende tijdbommen. Als die ziek worden straks, als ze überhaupt nog leven, breekt de massa pleuris uit. Het is een biowapen! Sukkels! Ga maar fijn prikken en testen, ook zo iets! Met een wattestaaf tot in je hersenmembraam laten porren en besmetten met smerige parasieten. 👍👍👍👍 bezig! Ja zo hebben we nu de zo gewilde Gates/NWO de-populatie toch nog gekregen. Ik heb echt medelijden met alle gehersenspoelden en gechanteerden geprikten. God hebbe hun ziel!

 5. Ik dacht dat een unie zou staan voor eenheid, maar nee hoor, de mensheid flikt 't hem weer: een verdeelde wereld, verdeeld door allerlei, vooral commerciële belangen. En dat willen we ook nog eens in stand houden door vaccineren van de mensheid. Eerlijk gezegd: jammer dat het virus niet dodelijker is , want hier wordt een spel gespeeld op de grenzen van waanzin (hoeveel mensen overlijden er nu echt?) en commercie (hoeveel kunnen we er aan verdienen?). Nu is het Corona, straks een ander virus en in de toekomst zal drinkwater het goud worden van inzet in een spel waarin de sterksten, lees: de rijksten de baas zijn en blijven. Wat een verrotte wereld….

 6. Veel wippen, dan maakt het C-virus geen kans.
  En krijg je dan alsnog Cojona, dan heb je in ieder geval wel veel gewipt.
  Benard die hier het commentaar doet, is net zoals de overheid.
  Sprookjes vertellen.

 7. het is een oorlog die de media er van maakt, om het "vaccin" aantrekkelijk te maken, net alsof iedereen op zo'n spuit staat te wachten, bullshit !

 8. Bernhard, hebt u inmiddels die felbegeerde prikje al gehad!?? U hemelt Israël op voor hun vaccinatie beleid??! Lees maar zelf in welke SHIT die mensen daar nu zitten! Duizenden doden door de vaccinatie, totale maatschappij ontwricht, Vaccinatie paspoort, rondlopen met corona appjes en polsbandjes om van je vrijheid te mogen genieten! Zoek maar de interviews van Ilana Rachel op. En dat staat straks ons ook te wachten hier. Het is een proeftuin daar voor de hele planeet! Leef maar in de illusie dat alles zo perfect gaan in die landen!

 9. Lol, ze mogen stikken in die experimentele vaccines. Je hebt een grotere kans om kapot te worden gemaakt door de belastingdienst (26.000 gezinnen) of te overlijden aan kanker (42.000 mensen aan overleden in 2013 / 2,4% minder dan in 2012) dan aan Covid. Griep heeft een sterftecijfer van 0.15-0.17% (9.400 mensen in 2018 over een periode van 18 weken) /Covid 0.23% (16.000 mensen over een jaar). Gewoon gezond leven en weerstand opbouwen en dan is er niets aan de hand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *