“Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean…

“Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean…

Bekijk de uitzending via: www.blckbx.tv/videos/mindcontrol

Hij is 67 jaar en zwaaide net af bij het Thorax Centrum Twente, hij is internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart en parttime hoogleraar aan de Universiteit Twente.

We hebben het over niemand minder dan hartchirurg, Professor Dr. Jan Grandjean die vorig jaar ineens in het nieuws kwam omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaattin Ordimir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid. En zoals dat dan gaat, kregen ze bakken met kritiek want tegen de stroom inzwemmen is niet gewenst.

Maar in de meest recente publicatie gaat hartchirurg Jan Grandjan nog een stapje verder en noemt de overheidsaanpak een geregisseerde mindcontrol. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de man die net met pensioen is over de zin en waanzin van de 1,5 meter, de mondkapjes, de pcr test en de rijksvaccinatiecampagne die meer lijkt op een reclamecampagne. Maar ook bespreken ze de zorgen rondom hartspierontstekingen – myocarditus – die ontstaan als bijwerking van het Pfizer mRNA vaccinen. Maar uiteraard wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij zijn uitspraak over “mindcontrol”.

Granjean kwam in 2020 al vrij snel in beweging.

“Ik was verbaasd over de dagelijkse cijfers van corona doden. Wetende dat er Nederland elke dag gemiddeld 428 mensen overlijden, namelijk ruim 150.000 per jaar. Een volledig normaal cijfer. Globaal kun je stellen dan elk jaar 1% van de bevolking jaarlijks overlijdt. Daar tegenover staat het goede nieuws dat er in Nederland elk jaar neer dan 160.000 nieuw geborenen zijn. Dit geeft voor Nederland een bevolkingsoverschot van 10.000 personen per jaar”, aldus de professor.

Prof. Dr. Jan Grandjean hekelt de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand. “Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid. We moeten er gewoon mee leren leven en belangrijker nog…iedere mutatie al minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten…anders begrijpen ze hun eigen vak niet”. Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door het RIVM, de overheid en de media.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

21 reacties

 1. Heerlijk interview! Fijn dat deze arts geen blad voor de mond neemt, en zegt waar het op staat. Eén uitspraak kon ik mij echter niet in vinden. "Mensen zijn slim en flexibel". Met wijd gesperde ogen en mijn mond open kijk en luister ik naar mijn medemens. Ik hoop werkelijk voor deze mensen dat zij zich meer vérdiepen in wat er speelt, oa via kanalen als blckbx, en zo het getroebleerde brein wekken.

 2. Lekker bezig heren! Top werk! Fijn om te zien dat er meer mensen samen met mij de samenleving willen afbreken en mensen verward achter willen laten! Geweldig!

 3. Deze man zou bij alle “talkshows” moeten zitten om eindelijk eens een verstandig, helder en goed verhaal te doen over de onzin van al deze maatregelen.

 4. Mindcontrol plus honderdduizenden bots op Twiter, en social media in het algemeen, die oproepen tot het verplichten van mondmaskers en langdurige lockdowns.

 5. In mijn optiek zal er opnieuw geschiedenis geschreven moeten worden en Nederland zal ook mogen gaan denken aan een nieuw volkslied want Willem de overbodige gaat dit schandaal niet overleven, de Pampas princes evenmin. Ik denk, ben er welhaast zeker van dat de waarheid zal prevaleren! Als deze dag komt, en dat zal hij doen vier ik mijn eigen feestje !

 6. Als je vraagt aan studenten aan de medische faculteit wat studeer je dan is het antwoordt steevast medicijnen. Had ik het gisteravond nog over met een vriendin, over het vertrouwen in artsen kan ik zeggen dat ik daar helemaal geen vertrouwen meer in heb, ben er met geen stok naar toe te krijgen. Ik ga liever gewoon dood wanneer het tijd is. Ik begrijp ook niet dat huisartsen geen onderzoek hebben gedaan naar wat er in injecties zit en op grond van bevindingen te werk gaat. We worden gigantisch voor gelogen ook wat de bezettingen van ziekenhuis bedden en IC opnamen. Er is geen verschil in opnamen met 2019 en 2020. Allemaal gewoon te vinden. Je kunt je eigen regionale ziekenhuis intoetsen en gegevens over jaren bekijken. Het is walgelijk wat er gebeurt.

 7. De farmaceutische industrie is evil. Die is er tegenwoordig helemaal niet meer op uit om mensen beter te maken. Die vaart wel bij zieke mensen. De farmaceutische industrie wil in de 1e plaats geld verdienen. Weinig tot geen integriteit meer in die sector. Een vilein machtsbelust mannetje als Billie Gatjes lobbyt over de hele wereld om zijn giftige troep aan de man.vrouw te brengen. Pfizer gaat een 3e vaccin ontwikkelen. Het is toch zo klaar als een klontje!

 8. Flavio,
  Er zou een website gemaakt moeten worden met al die mensen die ons in deze situatie willen houden.
  Beklaagdenbank van Neurenberg II.
  Met foto's en opsomming van misdaden.
  Dit mag niet zomaar met een sisser voorbij gaan.

 9. Graphene oxide (GO)

  GOogle

  Elon Musk neural lace 2016

  Conductivity properties

  Toxic

  Nonatech

  Crosses brain barrier?

  Causes bloodcloths ?

 10. OJAAAAAAAAAA en nu is Pfizer uiteraard bezig met een derde prik.
  Dat was te verwachten. Een " booster" omdat de antistoffen verdwijnen na 6 maanden. Lekker bezig!
  Wat een HEL van een wereld is dit geworden. SCHANDE SCHANDE SCHANDE
  Laat het Beest eens kappen met het vreten van dieren en het sollen met dieren in laboratoria. Dat zou een structurele oplossing betekenen in plaats van een riskante incidentele.

 11. Koop aandelen in vaccins en laat alle drieftoeters die rotzooit in zich spuiten en hoop op lockdowns .., en zakken met geld nog erger zijn als die vieze straat rappertjes

 12. Zou pas echt vet intressant zijn als jullie eens met iemand diep in debat gaan die gelooft in the great reset. Zag net een paar filmpjes van de wilde natuur. En bedacht me, als uit dit alles voortkomt dat de meeste mensen gesterreliseerd worden of dood gaan. Of helemaal opgesloten worden in smart cities. Kunnen we dan zeggen dat dit niet goed voor de natuur is? The Ends :Justify the Mean:, Ik denk dat DAT de echte strijd waar het om draait. Bijna niemand geloofd echt in corona aan beide kanten niet. Het gaat eigenlijk allemaal om de discussie van does "the end justify the means". Zo praten "the powers that be" alles goed. Dat is hun hou vast. Ze geloven echt dat ze een betere wereld creëren die wij niet zo zien. Mijn wens is dat we allemaal meer gezond zijn en dat iedereen gemiddeld dan beter kan denken, doen en goed zijn voor de wereld. Uiteindelijk. De farmaceutische industrie zoals die nu is past niet echt in dat plaatje en ik hoop dat zei de prijs betalen van deze opruiming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *