”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

De meest fundamentele vraag…”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.

Gideon van Meijeren; “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en dat is strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet heeft uitgevoerd is zelfs sprak van een ambstmisdrijf en wordt straks ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

Momenteel staat Covid-19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister maar eigenlijk het hele kabinet de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is dan…hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte, de infection fatality rate oftewel de IFR.

We weten inmiddels dat de IFR in een Standford University meta analyse over ca. 2 miljard positief geteste personen wereldwijd, is bijgesteld tot 0.15, zie LINK. Eerder bevestigde de WHO ook als dat de IFR was bijgesteld tot 0,23, zie LINK.

Een getal dat uiteraard per leeftijd en per land verschilt want het is een gemiddelde maar toch…de IFR was in den beginnen 3 % en nu dus 0.15.,20 keer lager en minder dodelijk dan gedacht en daarmee staat de A status ter discussie.

DE vraag die iedereen zo spoedig mogelijk beantwoord zou moeten willen zien is…hoort Covid19 in de categorie A of niet? Want als dat niet zo is, zijn alle corona maatregelen per direct van de baan.

Kersvers Tweede Kamerlid en staatsrecht deskundige Gideon van Meijeren maakte dit belangrijke punt aanhangig in de kamer en hij is van plan niet los te laten en dus praat ik met hem over de A status van covid 19 en de merkwaardige gang van zaken in de tweede kamer.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

25 reacties

 1. Ik wordt een beetje moe van dit.. In iedere aflevering wordt een misstand aangewezen.
  Vervolgens gebeurt er helemaal niets met dit feit.
  Kabinet komt overal mee weg omdat de grote partijen het tuig steunen.

 2. Waarom start Gideon dan niet naar de rechter? Zelfs de meest corrupte rechter kan niet onder deze juridische feiten heen lijkt me.

 3. Wat ik dan weer niet snap is dat het in Engeland weer de verkeerde kant op gaat met de nieuwe versie van covid en dat ze dan wel lekker toelaten vanuit de gehele EU om daar samen te komen? Dat laten ze dan weer wel toe?

 4. Supervideo! Wat kan Gideon de zaken enorm goed en helder onder woorden brengen, petje af. Daar kunnen veel ministers niet aan tippen. Ga zo door Gideon, we hebben meer mensen zoals jij nodig! En Flavio, wederom een mooi staaltje journalistiek, waarvoor dank!

 5. En als je dat achter de rug hebt, zou ik maar eens DNA vragen aan de koning en dat vergelijken met dat van koning Willem III. Die kon geen kinderen meer verwekken bij Wilhelmina. Dat betekent dat we een niet-grondwettelijke vorst hebben.

 6. De grootste dreiging van de" elite" is een verenigd volk…helaas zijn er heel veel mensen die niet willen erkennen dat ze misleid zijn…het ego en de trots staan in de weg….WORD WAKKER,

 7. Wat o wat is de motivatie van de overheid om ons de buitenproportionele maatregelen op te leggen? Die vraag zou ik graag beantwoord zien worden.

 8. Ik lees hier bijna alleem maar super positieve opmerkingen. Maar het meeste aan wat de FVD nu roept in de 2de kamer dat riep ik 1,5 jaar geleden al. Wat ik wil weten is wat gaan we er aan doen? Ook daar heb ik antwoord op, helemaal niets. Dus wat schieten we hier mee op?

 9. IFR ligt hoogstwaarschijnlijk nog veel lager aangezien ze ook een lading griepdoden en mensen met long-ontstekingen en de mensen die met en niet aan covid zijn gestorven allemaal onder t kopje covid zijn gezet. grootste fraude ooit…

 10. Ik weet niet precies op welke precieze datum deze aflevering is opgenomen. Maar Van Meijeren zegt op ~27:00 dat de kamervragen van Baudet 'tot op de dag van vandaag niet zijn beantwoord', toevallig zijn deze inmiddels wel beantwoord (zie link). Het punt dat Van Meijeren maakt over het lange wachten zijn wel juist. De vragen zijn op 21-09-20 ingediend en pas 18-06-21 beantwoord door De Jonge. 

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2020Z16758&did=2021D24409

 11. Dat ze niet het volgens de wet hebben gedaan doet mij in ieder geval vermoeden dat het instructies waren vanuit het buitenland.

  1. Schwabsekteleden:
   Nederlandse deelnemers aan de misdaadgroep Schwab (WEF):
   Mark Rutte
   Hugo deJonge
   Sigrid Kaag
   Lilianne Ploumen
   Wopke Hoekstra
   Ferdinand Grapperhaus
   Sijbesma (via big farma)
   Mabel van Oranje
   Lex van Oranje
   Maxima van Oranje

 12. Geacht mw Agema,

  U kwam met een sterke verontwaardiging uit de hoek naar Gideon van de FVD

  over ‘we hebben het niet geweten’. Mijn insziens onterecht. Overlevenden van

  de holocaust, in Nederland en Israel, zeggen exact hetzelfde bij hetzelfde mechanisme

  van onderdrukking en de uitrol van een genocide. U vindt dit o.a. terug in de interviews

  door Rainer Fuellmich. Geen verschil in mechanismen, wel op de hele bevolking m.u.v.

  enkele vrijgestelden. Ik kreeg het idee bij het horen van deze manier van framen dat u

  en uw collega van BBB beiden tot de gecontroleerde oppositie behoren. Ik hoop dat ik

  daar ongelijk in heb.

  Voorts raad ik u aan de geschriften van Maurits Dekker te lezen bij het debut van de

  opkomst van het nazisme; peu de difference! Ten leste hoop ik dat u eens kennis neemt

  van het werk van Martin Peter Elias Seligman om beter te begrijpen wat hier over Nederland

  wordt uitgerold. Het is de handen ineen slaan of de toekomst in het verderf storten.

  ing. J. Onno Dekker

  PS In voorbereiding ‘Kilte na de gestorven Mediene’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *