19 reacties

 1. Het zou een geweldige bijdrage zijn als deze mevrouw, (en alle andere soortgelijke helden) een verklaring gaan afleggen bij de BPOC.

 2. Cursus effectief liegen

  1- Begin met de basisleugen: neem een normaal, jaarlijks terugkerend (natuurlijk) verschijnsel en roep dat uit tot ‘levensgevaarlijke bedreiging’. Als dat breed geaccepteerd wordt (als gevolg van angst), ga dan naar stap 2.

  2- Neem vrijheidsbeperkende maatregelen die geen effect hebben.

  3- Voer de beperkingen op omdat de genomen maatregelen uiteraard ‘onvoldoende effect’ hebben.

  4- Roep dat mensen zich ‘onvoldoende aan de maatregelen houden’ en geef ze daarmee de schuld van het uitblijven van resultaat.

  5- Criminaliseer daarmee de gehele bevolking. Creëer daarmee instemming voor verdere draconische beperkingen, vervolging en bestraffing.

  6- Maak van goed nieuws slecht nieuws. Omdat het een normaal natuurlijk verschijnsel betreft, verdwijnt het immers (net als altijd) vanzelf als gevolg van collectieve immuniteit.

  7- Noem immune mensen daarom ‘besmettingen’ (97% van de positief geteste mensen wordt niet ziek en blijkt dus immuun).

  8- Creëer een tekort aan ziekenhuisbedden en hou dat zo. Overdrijf het aantal opnames door patiënten die voor andere aandoeningen worden opgenomen te testen, en (indien positief) aan te merken als slachtoffer van het verschijnsel.

  9- Zorg er hiermee voor dat de perceptie van ‘bedreiging’ nooit meer kan verdwijnen, en er dus een ongelimiteerde ‘rechtvaardiging’ ontstaat voor permanente vernietiging van vrijheden en basisrechten.

  10- Noem iedereen die hiertegen bezwaar maakt eerst ‘gek’. Vervolgens ‘gevaarlijk’. Bestrijd ze en maak ze daarmee onschadelijk.

  11- Het gewenste totalitaire regime is nu geïnstalleerd.

 3. The New Normal, deze woorden maakten me direct wakker, het gaat allemaal om de Bill Gates RNA ID chip. Corona en de PCR test is 1 groot lachertje. Het is tijd dat de omgekochte roverheid de zee ingedreven wordt.

 4. Bill Gates heeft ook een grote vinger in de pap met die vaccinaties jij hele DNA veranderd Gates is Joseph mengelen van wereldoorlog twee.

 5. Schrijnend en onwaarschijnlijk verhaal van deze dappere en moedige vrouw! deze video zoveel als mogelijk delen! Meedogenloos die zogenaamde leiders van deze wereld!

 6. Deze aflevering van Flavio Pasquino sluit goed aan op bovenstaande video "83 jarige vader wil liever dood dan leven in corona quarantaine!" Mary en Anja Brokken trokken aan de bel. Hun vader is 83 jaar en zit al ruim 3 maanden gevangen in een verpleegtehuis. Ben Brokken leidt aan Altzheimer en mist zijn dochters ontzettend. Al die tijd geen knuffel en fysiek contact. Pas sinds kort zien ze elkaar achter een glazen deur maar nog steeds geen aanraking of zoen. En dat heeft er toe geleidt dat Ben nu geen zin meer heeft in het leven en hoopt dat hij morgen niet meer wakker wordt. Mary en Anja zijn verdrietig en schreven een prachtig gedicht op basis van een "Altzheimer" gedicht van Youp van t Hek. Ze vroegen mij om hulp om onzichtare zichtbaar te maken. Het verborgen verdriet van vele hoogbejaarden in isolatie. Mary en Anja willen hen een stem geven middels hun vader. Hun geliefde vader die door dit kabinet en het RIVM in 'zogenaamde' veiligeheid wordt gesteld, terwijl de 83 jarige het virus totaal niet vreest. https://www.youtube.com/watch?v=efmEfeopqfE&feature=youtu.be

 7. Op ongeveer 12 minuten kijken weet ik het volgende: als de burger bang is (geworden) voor de politiek / beleidsmaker / leidinggevende dan leef je in een dictatuur. Pas als politici bang zijn om niet her/gekozen te worden door diezelfde burger dan pas leef je in een democratie.

 8. Volgens Dr. Stefan Lanka bestaan virussen niet eens. Lanka beweert in zijn boeken dat de symptomen van een 'virale infectie' ontstaan door cel afval dat kristalliseert, omdat het lichaam een overdaad aan eiwitten niet kan verwerken, als gevolg van een verminderde eiwitvertering veroorzaakt door structureel zuurstoftekort op cel niveau. De griep is volgens Lanka ook een uiting van het lichaam zichzelf te bevrijden van opgestapelde afvalstoffen. Ook trekt Lanka de bacterietheorie van Louis Pasteur in twijfel, en legt uit hoe Pasteur met de eer van de pasteurisatie uitvinding weg liep, die in werkelijkheid uitgevonden was door meneer Béchamp.
  RESPECT voor deze dappere zorgprofessional die opkomt voor haar cliënten en de schokkende waarheid naar buiten durft te brengen. Ik hoop dat ze één van de velen voorbeelden mag zijn voor haar collega's.

 9. Nee hoor, is niet van Dissel, dit is al jaren zo in de zorg…..ooit zei een directeur tegen mij "you follow the number one", dus dit is echt niet nieuw maar al jaren oud, komt nu pas naar buiten, helaas!

 10. Ik heb vanaf mijn 17 tot mijn 55e gewerkt in de zorg en ik heb heel veel meegemaakt en uiteindelijk als klokkeluider er uit gebonjourd, je mag in de zorg sowieso geen kritische geluiden laten horen. Je word er gewoon uitgegooid! Dit is al jaren zo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *