4 reacties

  1. Amen! Hans. 3 spijkers op z'n kop! 100% waarheid. Iedereen is al gered. Je hoeft het geschenk alleen maar aan te nemen. Helaas zijn de meeste mensen misleid en gelooft men de leugen. Alles is omgedraaid.

  2. In een adem beide delen geluisterd, geweldig. Ik hang niet aan een religie maar geloof zeer zeker wel (ervaringen zat in mijn leven, wat dat betreft) ik bid overigens wel 😉

  3. Weer goed verwoord Hans. Zelf ben ik niet gelovig, als kind ben ik RK opgevoed maar zo rond de tijd dat ik 13/14 werd ermee gestopt. En om eerlijk te zijn moet ik er ook niets meer van weten. Wel heb ik begrip voor de mensen die wel geloven dat er een God is dus ik laat iedereen in zijn waarde. Het is altijd goed om verschillende invalshoeken van een probleem te bekijken. Ga je in het weekeinde als het weer het toelaat ook nog even een bloemetje brengen in Bodegraven. Ook al heb je een ander inzicht in de materie dan Wouter en Micha …..zou het toch goed zijn voor beide partijen om een compromis te sluiten. Lukt de eerste poging niet dan proberen jullie het toch nog een keer. Persoonlijk vind ik jou en Wouter een zeer goed team….denk er maar over na en doe er jullie voordeel mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *