7 reacties

 1. Ik houd van jullie, hulde Micha, Hans, Wouter en of course wijze Joost Knevel! Die smerige VVD Misdaadgroep (roverheid) met insest Willem Alexander, naaien heel Nederland. En inderdaad Micha, die rotkop van Rutte wil de ideale schoonzoon spelen, bah. Dat mensen in dit spelletje trappen, beste Joost, is mij inderdaad ook een vraag. Mensen willen klaarblijkelijk graag keihard genaaid worden. Zie verplichte zorgpremie in 2006 door Hans Hogervoorst de crimineel (VVD Misdaadgroep), verplichte invoering Euro, verplicht betalen van belasting/rente (volgens de Bijbel ten strengste verboden.) etc, etc, etc. Kindermisbruik bij Roverheid is ook algemeen bekend! Ga door boys!! Patriots!

 2. Onthoud dat om 8u is de b.v. Amerika be…eindigd—>dit is de republiek geworden … dus wat zij aan het doen zijn is illegaal

  Waarom Trump DC heeft omheind en waarom hij is verhuisd en nooit meer teruggaat naar het Witte Huis. En waarom er ergens anders een NIEUWE hoofdstad komt. + Einde inkomstenbelasting .. Alle onderdelen passen. Ik zag dit niet eens aankomen! 🔥
  Een vreemd land bezetten – De daad van 1871 was een opruiende daad van de Amerikaanse regering. Ze herschreven in het geheim de grondwet van "Wij de mensen" (door het hoofdlettergebruik op het document te veranderen in hoofdletters) waardoor de wettelijk bindende betekenis ervan veranderde, waardoor de macht werd overgedragen van "Wij de mensen" naar de corporatie van Amerika, die gecentreerd in Washington DC.
  Washington DC is een BUITENLANDSE ENTITEIT op Amerikaans grondgebied van soevereine staten. Het werd opgericht door middel van een lening van het Vaticaan toen DC werd overgedragen aan een stadstaat, en deze zakelijke entiteit regeerde vervolgens over de mensen. De burgerrechten werden van hen afgenomen. Niemand realiseerde zich dat.

  Toen ze de deal met de makelaar deden, om de lening van het Vaticaan te krijgen (via Bank of London?) Om de lening te krijgen, kwam er een hoge prijs voor … Ze droegen al het onroerend goed in DC Columbia over aan het eigendom en de controle aan de bedrijfsentiteit van DC.
  Dit is epische Trump … in 2018 tekende hij een Executive Order inzake verkiezingsfraude, waarin hij uiteenzet hoe bedrijfsactiva in beslag zouden worden genomen.
  Eindelijk is zojuist de eerste inbeslagname gedaan. Met het omheinde insluitingsgebied hebben de militairen DE CONTROLE OVER EEN BUITENLANDS LAND, DC GEVRAAGD. Die EO was voornamelijk gericht op Washington DC!

  De reden dat DJT nu verhuist, is omdat hij geen soevereine natie kan regeren vanuit een vreemd land, waar het Witte Huis is.
  [Castle Lock. Zodra DJT het Witte Huis verlaat, wordt het kasteel op slot gedaan omdat het niet mogelijk zal zijn voor een buitenlandse heerser om over een soeverein land te regeren, daarom moet hij buitengesloten worden. Dat zou Joseph Biden zijn. We kijken letterlijk naar de terugwinning van het echte land.]
  Wat betekent dit voor de burger? Om te beginnen geen valse inkomstenbelastingen of IRS meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *