“Het is tijd dat mannen weer mannen zijn” – JENSEN

Frank Koster geeft zijn ongezouten mening en daar zijn de vrouwen aan tafel het niet helemaal mee eens…

Abonneer je GRATIS voor meer video’s: http://r.tl/1QpwCNi

Bekijk de hele aflevering op RTL XL: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/jensen-10904

Website : http://www.rtlxl.nl
Facebook : https://www.facebook.com/RTLXL
Twitter : https://twitter.com/rtlxl
Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/

In deze video:
Robert Jensen

10 reacties

 1. Kijk op Netflix ‘Explainend’ ‘Why are woman paid less’. Dat helpt gelijk deze discussies uit de wereld.

  “Zelfs als vrouwen net als de man fulltime werken, besteed zij 9 uur per week meer uit aan het verzorgen van de kinderen en het huishouden. In een jaar staat dat gelijk aan een extra 3 maanden fulltime werken!”

  Het is zo ongelofelijk oppervlakkig om te zeggen dat vrouwen minder HARD werken omdat ze minder tijd besteden aan een carrière. Waarom kunnen sommige mannen deze simpele rekensom niet maken? Het mag toch duidelijk zijn dat als vrouwen zwanger zijn, kinderen baren en het vaak de vrouw is die meer thuis blijft voor de kinderen, het logisch is dat blijkt uit de cijfers dat vrouwen minder werken??

  Wat wordt hier in de reacties (en video) denigrerend gedaan naar de vrouw zeg. Geen wonder dat er zoveel woede heerst onder de vrouwen over dit soort onderwerpen.

 2. vrouwen hebben al snel het gevoel dat ze hard werken maar je zal niet snel een vrouwelijke stratenmaker of stijgerbouwer zien ook op veel werkplekken [bijvoorbeeld beveiliging ] is de vrouw een soort van zusje waar met zijn allen op word gepast en de mannen vechten als het moet en op kantoor zijn vrouwen vaak begonnen na school en hebben het idee dat ze hard hebben gewerkt als ze die dag iets meer hebben gedaan dan ze normaal doen omdat ze totaal geen idee hebben wat hard werk is . daarintegen respect voor de vrouwen die in verzorgingshuizen werken of de kinderopvang en dat soort werk die vrouwen werken pas hard en verdienen een heel goed loon in de zin van ze zijn het echt waard wat ik maar wil zeggen is een hoop vrouwen hebben geen reden tot klagen ,maar klagen om te klagen .dus wees lief voor je man als hij gebroken thuis komt onder het stof om zijn gezin te voeren en klaag niet zo snel want het valt allemaal wel mee en mannen heeft je vrouw een lichamelijk zwaar beroep pak die koekepan en verwen je vrouwtje

 3. Prachtig om te zien hoe de verscheidene dames in het publiek met zo'n laatste opmerking om gaan. Van een brede glimlach en applaus, tot en met een compleet pruimengezicht.

 4. Hij heeft wel gelijk. Mischien niet zichtbaar voor veel mensen anno 2018 maar denk aan de toekomst, De weg die de wereld nu aan het inslaan is…oke hou dat vast en doe er een jaar of 50 bovenop. Vrouwen worden langzaam verpest door 3e generatie feminisme en mannen worden steeds meer gladgestreken naar de vrouwelijke kant. Ik heb echt het gevoel dat we wereld aan het ontsporen is deze laatste 10 jaar. Rare tijden

 5. Is dat het nu? Zat Nederland hier ademloos op te wachten? Op inceltv van 'echte mannen' die niks anders doen dan zeuren over vrouwen? Op het geklets van iemand die zo narcistisch is dat hij ééntweetjes met zichzelf gaat zitten maken en zo onzeker dat hij een echokamer heeft uitgenodigd in plaats van een gastenpanel? Op kritiekloos nakletsen van een 'ander geluid' dat iedereen 3 jaar geleden al van Fox en TMG heeft gehoord?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *