HET GEVAAR VAN CHINA – DE JENSEN SHOW #33

De trotse Chinese nationalisten wordt van kinds af aan geleerd om alleen aan het eigen land te denken, terwijl wij alleen maar bezig zijn met globalisering, racisme en regenboog-voorleesmiddagen met Drag Queens.

GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

19 reacties

 1. Echte DEMOCRATIE IS, EERLIJKE SOCIIALE EVENWICHTIGE GRONDRECHT … AL HOEWEL IK NI E T ZO'N VOORSTAANDER BEN VAN HOMO , LESBI EN TRAVESTIETEN GEDOE,… MAAR JA IK HEB NATUURLIJK OOK MIJN VERHAAL ALS EEN WARE VROUW MIJN WOORD UIT TE SPREKEN, VOOR DAT IN MEERDER HEID HET GEDOE MIJ OP ALS VROUW OPZIJ GAAN SCHUIVEN TOCH ? GROETJES JENSEN, IK HOOP DAT RECHVAARDIGE MENSEN MET HART EN HOOFD ER BIJ BLIJVEN IN EERLIJKE DEMOCRATIE..

 2. JENSEN GALAX TAB, PLEASE ONDERZOEK DEZE TOESTEL EFFE, PLEASE ? DEZE TEL. KAN JE GEHEUGEN IN ÈÈN KEER BLOKKEREN, IN 1 KEER STOPPEN … ECHT WAAR… JENSEN CHINA IS GEVAARLIJK MAAR OOK WAT ZE OOK MKEN IN TECHNOLOGIE . JENSEN WAARHEID SPREKEN, DAT BETEKEND CORONO VIRUS ! DOOD ENGE ELITEN ZIJN VIES BEZIG, EN PROMOTEN CHINESE COMMUNISME PUNT ! .

 3. Beste Robert, hoe kijken jullie nu op deze show terug op 24-06-2020? Ik ben zwaar geschokt nu ik deze uitzending 8 maanden later nog eens terug kijk. Hartelijke groet, Toontje van den Berg

 4. Ik kijk echt alle afleveringen en ik kijk deze nu voor de tweede keer (moet iemand horen als ik werk) en het is zo ontzettend belangrijk wat jij aan het doen bent. Ga zo door!

 5. China is lekker aan het opbouwen, vol en wel wetende dat het Westen al ver in een doelgericht aftakelings proces is.
  De indoctrinatie en het aftakelen van normen waarde en moralen is allemaal deel van dit plan.

  "KGB defector Yuri Bezmenov's warning to America" op Youtube legt dit haarfijn uit, zeer belangrijk en interessant

 6. herstel, spreek WAARHEID: Hong Kong was BRITS omdat ……………. het werd GEHUURD door de UK van China. Hoe dat zo komt? da's een heel verhaal, vertel ik je graag. Het hele Hong Kong "probleem" is vanwege het feit dat MAINland China GOEDKOPER is dan HONG KONG. Waarom? Mainland China hanteerd de gangbare China prijzen voor land, gebouwen, arbeidskrachten in fabrieken en bedrijven, terwijl HONG KONG, met haar ZELFSTADIGHEID geworteld wilde blijven in BRITSE prijzen, en DUS vele malen duurder is voor bedrijven en industrie dan de mainland China. Verder was dit voor de CIA ja dat is inderdaad USA) de optimale mogelijkheid om weer eens een gezag te ontwrichten. Daar zijn ze sterk in. Weet je nog? of moet ik dat nu ook allemaal gaan repeteren?

 7. Chinezen zijn (vaak) geen "probleem groep" omdat men in China al veel meer welvaart hebben dan veel andere groepen mensen, en dus wanneer zij naar Europa komen is dat een luxe voor ze. Dat is niet te vergelijken met migranten die uit een door oorlog verscheurt land hier naar toe komen.

 8. Ik wist dit soort fratsen all wat China doet, en all dat omkoperij en het stelen van Intellectueele eigendommen, maar niemand wilt luisteren.
  Maar wel lekker van hun Huawei telefoontje genieten en straks Chineze 5g infrastructuur voor Nederland en niet naar de waarschuwingen luisteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *