20 reacties

 1. Had nooit naar jou gekeken tot maart 2020 en nu kijk ik iedere dag en ik ben het met heel veel eens en heb ook nog wat geleerd
  Ben wakker geworden Dank je wel Robert……NU IS HET TIJD VOIR.OPSTAND X

 2. Als Jensen 50 is zou ik hem heeeeeel snel pakken als ik Omroep Max (mijn omroep sinds kort grrr) zou zijn. Kijkers gegarandeerd!! Nog 4 jaar wachten nou ja over 2 of drie jaar kunnen de onderhandelingen beginnen.. Hup, Robert Jensen gewoon laten aanhaken in het jaar dàt hij 50 wordt zoiets past best bij een progressieve 50 plus zender. Dan komt het politieke succes ook wel met het echte geluid achter je.

 3. Die kritiek geven hier hebben geen volgers.
  Helpers, trollen.
  Hebben ze voor geld gelogen, kleeft er bloed aan Hun toekomst.
  De politie is den Haag helemaal zat. Hun eigen bazen zijn ze zat.
  Day scheurt met gemak, geen zorgen daar.
  De baas is den hoofd day he bummer op eenboerderij aan zal treffen.

 4. Heeft iemand van jullie de sterke uitziende dame opgemerkt van 0:39 tot 0:42 ?
  Zij heeft lang, krullend haar (rood- of bruinkleurig) en een heel lief lachje.

  Echt een pareltje. 🙂

 5. De enige persoon die de waarheid spreekt in de Nederlandse Media ,tot spijt wie het benijd ,ga zo door beste man !.

 6. Robert kun je binnenkort ook eens aandacht besteden aan de grootste pensioenroof ooit die op dit moment met de Nederlandse pensioenen gaande is.

 7. ‘Als ik van iedereen één euro krijg die mij een verademing vindt was ik nu miljardair geweest”. Je hebt 31K volgers. Rekenen is zeker niet je sterkste kant. Fake news

 8. We staan aan de vooravond van belangrijke verkiezingen en de linkse media heeft het alleen over het songvestival, Rutte en Madonna? We missen al het belangrijke nieuws ! Gelukkig hebben we Jensen nog. Maar 1x keer per week is nu te weinig Robert!

 9. Even de feiten op een rij. Met gemiddeld 150.000 kijkers heb je nul procent kans om miljardair te worden. Nog niet 1 procent van de Nederlandse bevolking was geïnteresseerd in Jenssen. Hij is bij de commerciële NIET gecensureerd, hij heeft alle kans gekregen en zelfs herhalingen van zijn show hebben zijn show niet kunnen redden. Het ligt dus puur aan Jenssen en zijn show zelf dat hij nu van de buis is.

  Laten we eerlijk zijn, het is wel gebleken dat een oorverdovende overweldigende meerderheid van de Nederlanders geen behoefte hebben aan al die onzin die Jenssen uitkraamt, dat blijkt wel uit de cijfers. Het zou me niet verbazen dat Jenssen nu om geld of donaties gaat vragen bij de handvol aanhangers die hij nu nog heeft, want ik denk dat hij als tv of radio presentator nu wel uitgerangeerd is. Zeg maar een Alex Jones 0.01

  Ik heb ergens wel een beetje medelijden met die Jenssen. Ik vind het sneu dat hij zo in dat enge denkbeeld vastgeroest zit. Als je met zoveel angsten als hij heeft moet leven dan lijkt me dat heel erg. Ik hoop dat hij een beetje rust in zijn hoofd kan vinden want ik denk dat hij anders heel erg ongelukkig en eenzaam oud gaat worden, als zijn hart het zo lang vol gaat houden.

  En Jenssen, body shaming dat is erg kinderachtig, dat soort gedrag past niet bij een volwassene, maar het slaat al helemaal nergens op als je zelf qua schoonheid tot de zelfde categorie behoort als Dolf Jansen. Ik weet niet wat er met je aan de hand is, maar je bent duidelijk elke vorm van realiteitszin kwijt. Als ik jou was zou ik daar een beetje aan gaan werken.

  Veel succes met je website kerel. Jij komt er wel.

  Berichtje voor de veiligheidsdiensten: Jullie houden toch zeker wel een oogje in het zeil bij die Jenssen…knipoog, knipoog.

 10. Klimaatverandering gaat over tienden graden per eeuw, dus dat gezeik over dat het een heel hete zomer was, dat kan de prullenmand in. Niemand die het verschil kan voelen, zelfs meten is onmogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *