'Heb het over de angst die onder weigering coronavaccin ligt'

Lange tijd werd een vaccin gezien als de heilige graal in de bestrijding van de coronapandemie. Maar nu het er bijna is, groeit de weerstand tegen een vaccin. Doordat het vaccin zo snel is ontwikkeld, zetten veel mensen hun vraagtekens bij de betrouwbaarheid ervan.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

28 reacties

 1. Nou als het dan zo veilig is dan pakken jullie toch lekker zelf , en dat allemaal voor een griep ? en schadeclaims, ?
  dat kunnen ze niet verhalen op de farmaceutische bedrijven, dat hebben ze slim al zo geregeld, en dat is natuurlijk ook niet voor niks

 2. Klopt inderdaad die wet komt uit de jaren 80 en aangezien er in de brief van H.de Jonge stond dat het zeker niet zonder risico is en een nieuw expiriment dan mag je gerust afvragen als ze 3 maanden terug nog niks wisten nu ineens een 90% werkend vaccin hebben. Er is nog veel te weinig bekend over zowel korte als lange termijn effecten/bijwerkingen. Je loopt altijd risico en ze komen er mee weg omdat je niet tegen de farma industrie kan procederen ze zijn onschendbaar op dat gebied!. Voor mensen met allergische reacties wordt het al door de medici afgeraden omdat de kans dan heel groot is dat je heftige bijwerkingen kan krijgen. infecties, auto-immuunziektes, narcolepsie etc.

 3. Gif in GEZONDE LICHAMEN spuiten is de NATTE DROOM van de farmaceutische industrie NATUURLIJK willen ze het hele VOLK levenslang aan de GEZONDHEIDSZORG 'helpen'…

 4. De bijwerkingen op de lange termijn zijn niet meer hard te maken als de proef personen met een placebo binnen 15 jaar alsnog gevaccineerd worden met een covid19 vaccin/ medicatie. Zo dekt de farmaceutische industrie zich in! Zo zijn de nadelige effecten niet aantoonbaar en zijn bijwerkingen nog amper te achterhalen! Elke bijwerking die wordt aangevochten tegen de farmaceut zal men niet kunnen winnen!

 5. LOL de farmaceutische industrie en veilige ontwikkeling van medicatie, het is en blijft altijd lachwekkend dat deze eugenetica liefhebbers het nooit hebben over de tig schandalen waarbij die oh zo betrouwbare industrie rommelt met de data om hun troep gekeurd te krijgen. Wat dat betreft ben ik ook wel benieuwd wat voor zakelijk banden die Schouten heeft met de industrie. Laten het vooral maar niet hebben over de juridische immuniteit die ze gekregen hebben, als slachtoffer van een medische fout is het al vrij onmogelijk om je recht te halen; wat in dit geval al helemaal uitgesloten is.

 6. Nee geen enkele bedrijf wil vaccinatie zieken of doden op zijn geweten, maar ze zijn hier juridisch al voor vrijgesproken! Wat er ook gebeurd, kan het bedrijf hier geen last van krijgen. En tja, als ze al met de Corona cijfers durven spelen, dan durven ze dat ook met deze straks.

 7. Nou nee ook hoeft geen huisarts met mij een gesprek aan te gaan over dit Vaccin .
  Dan gaan ze het op deze manier proberen , om mensen toch over te halen .
  Volgend jaar weer , want ze gaan gewoon verder met de maatregelen want een Corana Virus muteert .

 8. Mooi acteerwerk! Maar het is niet angst dat wij het vaccin niet nemen het is omdat wij naar onze eigen lichaam luisteren en vertrouwen dat wij dit soort niet eens nodig hebben! Wij weten het beste voor ons eigen lichaam omdat wij naar onze emoties luisteren en vertrouwen! Het is alleen de macht en het vertrouwen van onze lichaam al eeuwen is weggehaald. En dat is nu afgelopen! We don't need it!

 9. – geen woord over het feit dat we nu een RNA vaccine krijgen ipv een DNA vaccine. Mooi dat we nu meer samen werken en meer technologie hebben, maar dan nog is er nooit een RNA vaccine gebruikt
  – je kunt helemaal geen rechtszaken beginnen als het vaccine bijwerkingen heeft, die wet is er namelijk al aan het begin van corona door heen geduwd.

  Maar vertel ons nog eens waarom bepaalde informatie gevaarlijk is voor mensen?

 10. Alleen al dit filmpje is weer een voorbeeld voor de propaganda van vaccins, naast alle andere drie miljoen video's die overal steeds op mn socials en op tv worden gepusht. Waarbij een promotie-liedje over vaccinatie van Xander de Buisonjé echt wel een verschrikkelijk dieptepunt was. Goed beleid hoort zichzelf te verkopen, daar hoef je de mensen niet elke minuut van de dag mee te overtuigen. (En de mensen die ertegen zijn te verbannen, met uitspraken als 'vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor de ander' oftewel; wat een egoïstische mensen die niet willen vaccineren.) Doet me allemaal flink veel denken aan het hoofdstuk propaganda zoals ik dat ooit in de geschiedenislessen van de HAVO geleerd heb, en dat ging niet over lichtzinnige onderwerpen maar veelal over oorlog, macht, controle en geld. Mij niet gezien.

 11. Results of the study
  COVID-19 vaccines designed to elicit neutralizing antibodies may sensitize vaccine
  recipients to more severe disease than if they were not vaccinated. Vaccines for SARS,
  MERS and RSV have never been approved, and the data generated in the development and
  testing of these vaccines suggest a serious mechanistic concern: that vaccines designed
  empirically using the traditional approach (consisting of the unmodified or minimally modified
  coronavirus viral spike to elicit neutralizing antibodies), be they composed of protein, viral
  vector, DNA or RNA and irrespective of delivery method, may worsen COVID-19 disease via
  antibody-dependent enhancement (ADE). This risk is sufficiently obscured in clinical trial
  protocols and consent forms for ongoing COVID-19 vaccine trials that adequate patient
  comprehension of this risk is unlikely to occur, obviating truly informed consent by subjects
  in these trials.

 12. Hoe kan het dat bij, door de staat gefinancierde, omroepen geen fatsoenlijk verslag met kritische vragen mogelijk is?
  Waarom moet je daarvoor naar alternatieve media?

 13. WNL, jullie zijn sick fucks, maar doe lkkr wat je niet laten kan,,,,,,,, zolang het nog kan, jullie zijn medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid en jullie komen een keer aan de beurt…. Slaap lkkr

 14. Wat is goed werk afleveren door vaccinproducenten, wat is de context. Big Pharma heeft het voor elkaar dat er geen enkele verantwoordelijkheid bij de maker van het vaccin ligt. Het betreft hier onze eigen individuele gezondheid, een snel ontwikkelt vaccin zonder garantie aangaande mogelijk negatieve bijwerkingen kan niet verplicht gesteld worden. Logisch dat inmiddels al meer dan 40% van de bevolking vaccinatie niet ziet zitten.
  Kijk en huiver: https://www.youtube.com/watch?v=ye2-zRdurtU&t=53s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *