“Hamers slaan niet het virus, maar wel mensen stuk” betogen 4 academici in een publicatie…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/hamer

“Hamers slaan niet het virus, maar wel mensen stuk” betogen 4 academici in een spraakmakende publicatie…

“Ik heb helemaal geen begrip voor mensen die zich niet WILLEN laten vaccineren…echt NUL begrip.” zei demissionair minister van VWS Hugo de Jonge op 8 maart 2021 tijdens een persconferentie. Het was deze uitspraak en een aantal andere voorvallen die Hoogleraar Waarschijnlijkheidsrekening Professor Ronald Meester het zetje gaf om naar voren te treden en in de pen te kruipen. Samen met 3 andere academici schreef hij een column op LinkedIn met de titel “Hamers slaan niet het virus, maar wel mensen stuk”.

https://nl.linkedin.com/pulse/hamers-slaan-niet-het-virus-maar-wel-mensen-stuk-ronald-meester

LinkedIn

“Ruim 100.000 keer is het bekeken en ook ik kreeg het van verscheidene mensen toegestuurd al zit ik niet meer op LinkedIn want daar ben ik uiteraard verwijderd.” opende programmamaker Flavio Pasquino zijn uitzending in de studio. Psycholoog en mediator Dawn Henderson schreef mee aan het stuk op LinkedIn. Samen zitten ze aan tafel in de Blckbx studio om hun triggers in deze coronacrisis te bespreken. “Triggers waardoor zei naar voren traden en uiteraard lezen ze passages voor van de column die vele mensen weer een sprankje hoop gaf…dat ratio, gezond verstand en ethiek nog bestaat.” sluit Pasquino de opening mee af.

Edin Hajder

Het roemruchte artikel op LinkedIn begint met de volgende alinea;

Deze week deed plastisch chirurg Edin Hajder een oproep op LinkedIn om niet-gevaccineerden uit te sluiten van sociale voorzieningen zoals onderwijs, horeca en festivals, teneinde daarmee het risico van overbelaste ziekenhuizen en IC’s te verkleinen. Op deze post op LinkedIn volgde een ingezonden stuk in de Volkskrant. Dit voorstel leeft in de samenleving, en roept aan alle kanten van het spectrum hevige reacties op. Deze reacties lijken zich vooral te centreren rondom de vraag of zo’n zware maatregel juridisch, ethisch en moreel gezien eigenlijk wel acceptabel is. Dat de maatregelen tot veel meer polarisatie zouden leiden is natuurlijk evident.

Dit zijn de 5 academici die meeschreven aan de publicatie

Dawn Henderson; Psycholoog, historica, mediator

Ronald Meester; Hoogleraar Waarschijnlijkheidsrekening, publicist wetenschap en levensbeschouwing

Johannes Gerritsen; Medisch specialist, psychiater

Ceciel Velthuis; Lerares speciaal onderwijs

Marc van Ranst

Onderstaande uitzending is een reportage waarnaar Flavio Pasquino verwees aangaande de uitlatingen van Marc van Ranst

https://www.blckbx.tv/videos/zorg-dat-marcske-niks-overkomt-we-hebben-hem-nodig-in-het-gerecht?rq=jeff

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

28 reacties

 1. Stuur al die idioten van dit demissionaire kabinet met een harpje naar de cloud. Hak ze eerst de vingers af, hoeven we die harpjes niet te horen……….

 2. 19:20 Nee een virus word niet agressiever, het word wel slimmer. Een nieuw variant zal, om te overleven, juist niet zijn host doden en dus minder agressief worden! Als je al geloofd in het hele voorgekauwde 'virus' verhaal…
  24:20 Kunt u mij vertellen welk virus?? Want na bijna 60 indieningen van freedom of information acts wereldwijd is er nog niet 1 instituut op de proppen gekomen met het bewijs van een, middels Kochs-Postulaten, geïsoleerd virus! Dus… welk virus bedoeld u?
  28:20 Hoe is deze infectering geconstateerd? Door de frauduleuze PCR test waarvan de maker, Kary mullis, zei dat het niet geschikt is om te constateren of iemand besmet zou zijn met een virus! Dus… hoe heeft men deze constatering gemaakt?
  40:12 Daar staat meneer niet voor open… zei hij net zo stellig als dat de Jonge geen begrip heeft voor ongevaccineerden! Hoeveel naïevelingen ga je nog uitnodigen Flavio??
  48:04 Maar je staat bij voorbaat al niet open voor kwade bedoelingen.. BIASED!

  Kan iemand mij uitleggen waar de griep is gebleven?

 3. Het meest onthutsende is dat die Van Ranst zelf ouder is van een zoon en dat hij dan zo iets openbaar verklaart over deze verongelukte jongen.
  Totaal onbegrijpelijk.
  Met die man moet psychologisch toch duidelijk iets niet in orde zijn.
  Overigens, prachtige reportage.
  Een echte verademing vergeleken met de mainstream media.

 4. Mijn moeder heeft dit bij mij binnen de familie ook voor elkaar gekregen, daarom is het nu voor mij zo herkenbaar. En het ging toen niet eens over vaccinatie, maar gewoon over (ook) aandacht willen hebben. Ik misgunde haar dat helemaal niet, maar zij bij mij wel. Dehumanisering, ik ben blijkbaar haar dochter niet meer en ze krijgt ook nog bijval van anderen. Op Facebook is ze geen vrienden meer met ons. Karaktermoord, want ik gedraag me vreselijk, vind ze. Ik bezit namelijk geen auto en mijn man was niet in staat tot werken. (Ik wel) Ze ziet mij niet meer als mens, als dochter en mijn kinderen ook niet. Wanneer mijn dochter belt, rent ze de tuin in. Wanneer ik haar tegen zou komen, of mijn broer, dan zijn ze in staat tot moord. Ik werd niet eens meer geïnformeerd over familiegebeurtenissen. En mijn vader is het grootste slachtoffer, vind ik. Hij houdt nog van ons, dat merk ik aan alle brieven, maar hij krijgt het niet voor elkaar om ons genoeg te informeren. Een overlijden van een oom meldde hij namelijk wel.

 5. De Nederlandse vaccinatiegraad is reeds ruimschoots overschreden.
  Groepsimmuniteit is meer dan gewaarborgd.

  En dan gaat zo’n Hugo daar als een klein kind beweren dat de overige 1,8 miljoen mensen die niet gevaccineerd zijn hun mening niet gerespecteerd mag worden?

  Hugo, jonge toch. 

  Het is totaal niet meer relevant of mensen zich nu nog zouden gaan vaccineren.
  Groepsimmuniteit is reeds ruimschoots bereikt.

  Overigens kunnen meer dan 800.000 mensen zich niet laten vaccineren vanwege medische indicatie.

 6. Als er dan toch zondebokken aangewezen zouden moeten worden, zijn dat volgens mij de geesten in de mens die weinig willen toestaan. Probeer die geesten aan te vullen met geesten die de balans weer terugbrengen in jezelf.

 7. Je eigen goed voelen in een 'lose-lose' situatie….betekent op z'n minst dat je een narcist bent maar eerder een psychopaat of een sociopaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *