27 reacties

 1. Gert-Jan: ja waarom stelt u vragen zonder argumenten te noemen.
  Haga: ja maar als jullie het dan kunnen ontkennen dat we niet in een "nieuw normaal" terecht komen vertel het me dan
  Gert-Jan: nee daar gaat het niet om, het gaat erom dat je gewoon vragen stelt. Gedraag je eens een beetje, dat doen we niet in de tweede kamer!

 2. "Vaccin" staat tussen aanhalingstekens omdat er over 2 maanden weer een nieuwe variant van corona is waar we weer lockdowns voor krijgen, het is geen vaccin want je moet hem ook jaarlijks nemen net als de griepprik ook geen griepvaccin is.

 3. Leuk dat Segers zo kritisch doet over de statement die op vermoedens en angsten gebasseert is.
  Maar het hele beleid & het perspectief daaruit wordt ook op vermoedens en angsten gebasseert, misschien dat hij daar net zo kritisch over moet doen.

 4. Corona lijkt steeds meer een politiekinstrument te worden.
  Problemen met Engeland en Zuid-Afrika en hup plotseling zijn er een "engelse" en een "zuid-afrikaanse" variant!! De verkiezingen komen er aan en het lijkt er steeds meer op dat er dezelfde trucs als in de usa uitgehaald gaan worden.
  De angst dat de regering en de kartelpartijen de rekening gepresenteerd gaan krijgen zit zo gruwelijk diep dat een zwak figuur in t nauw heel gekke springen kan gaan maken.

 5. Eind 2019 werd in Wuhang, China een nieuw virus ontdekt: COVID 19 ofterwijl Corona. Op TV zagen we dat mannen in witte pakken hard ect. De Corona maatregels worden steeds strenger en worden de eerste mensen al ingeënt.

  Op mijn zoektocht naar de waarheid ben ik uitgekomen op een skeptische houding, zoals jullie wel gemerkt hebben. Ik zet grote vraagtekens bij hoe de cijfers met een PCR-test worden vastgesteld, de waarde die aan deze cijfers wordt gehecht, het vaccin als enige redding en de veiligheid van het vaccin. Eenieder zal ik hieronder uitzetten.

  De PCR test die nu wordt gebruikt voor het vaststellen van het hebben van Corona, kan niet aantonen of je besmettelijk bent. Velen van deze testen zijn gemaakt met het oog op 1 artikel waar nu veel controversie over is in de wetenschappelijke wereld. Ook wordt het percentage vals positief en negatief niet vermeld. Dus wat zeggen de cijfers die telkens worden genoemd?

  Wat wel duidelijk is, zijn de sterftecijfers. Er zijn mensen met en aan Corona gestorven. Echter als we die vergelijken met de griep zijn deze cijfers niet eens zo schokkend. Ook zijn ondanks de hoge Corona besmettingen, de bedden op het IC nog niet vol. Valt het misschien toch mee?

  Er is ingezet op een vaccin. Het vaccin wordt gepromoot als onze enige redding, onze enige weg naar het oude normaal. Er wordt niet ingezet op: het verbeteren van het imuunsysteem zodat de gevolgen van een besmetting meevallen of het verhogen van de genezingskansen van de Corona patienten. Natuurlijk zorgt deze druk ervoor dat het ontwikkelen van het vaccin in een stroomversnelling zit. In nog geen jaar is er een vaccin op de markt, terwijl een griepvaccin zo'n 10 a 15 jaar duurt. Waar worden de short-cuts genomen? Onder deze druk kunnen onderzoekers weleens iets over het hoofd zien. Ook zullen ze minder snel worden teruggeroepen, want kritiek zorgt voor een tragere vooruitgang. De betrouwbaarheid van de wetenschap is gewaarborgt juist door de kritische houding ten opzichte van het onderzoek. Is de trade-off waar nu voor gekozen wordt bij het ontwikkelen van het COVID-vaccin wel gerechtvaardigt voor de gevolgen die het kan hebben? Is dit misschien een hele goede reden waarom de prominente personen nu alvast rechtzaken aangaan om niet verantwoordelijk te hoeven zijn voor de gevolgen? Veiligheidsstappen worden nu overgeslagen. Het inzetten van het vaccin is daardoor op zijn best: een groot experiment. Ikzelf wil mijn gezondheid hier niet voor op de weegschaal leggen.

  Dit is de mening die ik ontwikkelt heb, na het lezen van verschillende bronnen. Je hoeft niks van me aan te nemen, ik zou het alleen ontzettend fijn vinden als jullie ook je onderzoek doen en wat andere bronnen als de overheid en het nieuws raadplegen.

  Bedankt voor je tijd!
  Ik wens je al het goeds voor 2021. Wees goed voor jezelf en vertrouw op je imuunsysteem.

  Met vriendelijke groet,

  Hier zijn een paar bronnen die ik ontzettend waardevol vond:

  https://youtu.be/QLTs2L-x44Y. (Drs. Mario Ortiz Martinez – Scheikunde, Moleculaire Genetica, Biochemie/moleculaire Biologie).
  Viroloog Carrie Madej en Dr. Ir. Carla Peeters over het mondkapje.
  Immunoloog Prof. Dr. Pierre Capel
  Moleculair bioloog Peter Borger

  Dit zijn goede laatste zinnen, maar dan moet je wel naar de omroep, de kerk ETC.

  Mensen in het land wees niet bang, we hebben een fantastisch immuun systeem gekregen van onze Schepper dat dit virus aankan. De mens dealt al 3 miljard jaar succesvol met virussen.
  De corona maatregelen kunnen van tafel. Lieve mensen er is nog veel informatie te vinden op internet. Wees goed voor uzelf. De overheid is de weg kwijt. Ze zijn nu niet goed voor het volk.

  Omroepen wees eerlijk tegen het volk.

  Kerk sta op tegen het beleid wat de regering nu voert. WAT MOETEN ZE WEL DOEN EN WAT KUNNEN ZE WEL DOEN IN JOUW OGEN!!!

  Artsen wees eerlijk tegenover uw cliënten, kijk en luister bv naar Dr. Elske de Klerk, Peter Borger en Prof. Pierre Capel. Kom op tegen de overheid. Denk aan de eed die u afgelegd heeft. Maak je handen niet vuil aan dit nieuwe vaccin.

  Beste Politiemensen, boa's en beveiligers die heel de dag op scholen lopen te controleren wil ik vragen naast de medemens te staan en niet naast de medemens,
  jullie zijn beschermers van het volk. Wees oprecht. Kijk bij alles wat u doet in je hart!

  Echte individuele vrijheid bestaat niet zonder economische zekerheid en onafhankelijkheid. Mensen die honger lijden en zonder baan zijn, zijn het materiaal waar dictaturen van gemaakt worden.

  Als je niet oppast, zorgen de kranten ervoor dat je de mensen gaat haten die onderdrukt worden en van de mensen gaat houden die onderdrukken.

 6. Man man man wat kan die Segers toch vaak als een droplul uit een hoek schieten en echt alleen op een rechtse partij je ziet hem dat nooit doen op een linkse partij . Was het daarom niet Wilders die hem toen uitmaakte voor het schoothondje van de VVD.

 7. Tja, zelfs de minister van gezondheid en de premier kunnen de maatregelen niet onderbouwen. Juist nu de burger antwoorden wil. Normale vragen maar geen normale antwoorden. Haga heeft in deze het gelijk aan zijn kant.

 8. Een 'vaccin' gebruik je alleen wanneer jij daar GEZONDER ÉN BETER van wordt!
  NOOIT om vrijheden terug te krijgen!
  NOOIT omdat een overheid die dingen in grote getale heeft ingekocht en er vanaf moet.
  NOOIT omdat een ander zegt dat jij dat moet doen. NIEMAND kan en mag ooit bepalen wat jij in je lichaam stopt!
  Een bevolking in lockdown houden, zónder echte pandemie, burgers dwingen bepaald gedrag te vertonen of indirect een vaccin te verplichten gebeurt alleen tijdens ONDERDRUKKING!
  De VEILIGHEID én EFFECTIVITEIT moeten transparant en duidelijk aangetoond kunnen worden.
  Burgers mogen NOOIT onderdeel worden van een experiment, ook niet onder het mom van 'vrijheden terug krijgen'.
  VRIJHEID is iets waar iedereen ten alle tijden RECHT op heeft!
  Werner Wallenburg

 9. Je moet het onderbouwen? ik zou zeggen vraag het aan de WHO die heeft het officieel naar buiten gebracht. Van Haga ik stem op jou !!!

 10. Alles is BEWUST gepland, overtuig jezelf en bekijk de volgende link met WHO vaccinatie propaganda video uit 2015 en lees dan verder.

  https://www.youtube.com/watch?v=pvI_XPHM1RY&ab_channel=WHORegionalOfficeforEurope

  Video is dus van WHO European Vaccine Action Plan 2015-2020.
  En dit is weer onderdeel van de (UN en EU) Sustainable Development Goals 20230, wat op haar beurt weer de cadeauverpakking is van de Great Reset (World Economic Forum)

  Global Reset ? Huh ? Watisdattan ? Welnu, check de volgende link:

  https://youtu.be/u5pxhSnDr4U

  Nieuwe Fascistische Wereldorde, onder voorzitterschap van dhr. Klaus Schwab namens vele bekende en minder bekende megalomanen & psychopaten die tot de 1% van de wereld elite behoren en tezamen een 4e Reich willen realiseren.

  Dus…. de Jonge & Rutte en de EU hebben dus bewust GEEN economie-beschermende maatregelen gekozen tijdens de bijzonder zware griepgolf maar alleen de optie "vaccinatie" aangeboden "in ruil" voor "opheffing van de lockdown".

  Lockdowns zullen pas verdwijnen als het merendeel van Nederland failliet is of economisch onredbaar.

  Chantage dus, stap voor stap,
  zodat wij steeds verder in de fuik zwemmen.

  Want, de Great Reset is hun beoogde doelstelling.

  Dit is een coup d'etat…..

  Deze emphatisch ogende maatregelen zijn een keiharde door Covid-19 gecamoufleerde staatsgreep.

  Hier is al jaren aan gewerkt.

  En mede mogelijk gemaakt door bewust gehalveerde zorg, en al jaren volgelingen op o.a. media benoemen die 100% staatspropaganda genereren….

  Und jawohl, herr Joseph Goebbels hatte hier ein sehr nattes traum von bekommen !

  Detailtje, Mark Rutte ontving "een" prijs in 2019 uit de handen van psychopaat Klaus Schwab, ook al te zien op youtube.

  Wat is de 1e Zet van Nederlands Grootste Great Reset Marionet ?

  Net zoals de andere global muppets acteren en heftig reageren op de"zogenaamde" pandemie

  (o.k. zeer zware griep waar mensen met onderliggende gezondheidsproblemen, bejaarden met lage immuniteit, en mensen met obesitas echt door kunnen komen te overlijden, dat wel).

  Hoofstuk 1 van de Great Reset :

  1) Loslaten of simuleren van een Pandemie

  2) Massa angst aan te jagen

  3) Vrijheidsbeperkende maatregelen op te leggen en mensen te sociaal herconditioneren

  4) Gemanipuleerde besmettingscijfers te presenteren, zodat alle maatregelen gerechtvaardigd LIJKEN

  5) De burger verantwoordelijk te houden voor de druk op de zorg i.p.v. bewust de zorg niet op te schalen met o.a. noodhospitalen, heropening van eerder gesloten hospitalen, permanent in dienst nemen van bestaand maar eerder wegbezuinigd zorgpersoneel, en andere logische maatregelen die o.a. de heer Haga al had genoemd (zoals het hospitaalschip wat klaar ligt, IC capaciteit en personeel uitbreiding, etc. etc.).

  6) Meedere lockdowns af te kondigen waarbij bedrijven omvallen of nog even van een financieel staats-infuus afhankelijk worden gemaakt (en uiteindelijk wordt het infuus eruit getrokken en moet in vele gevallen nog terugbetaald worden wat tot verdere failissementen gaat leiden)

  7) Punt 1 t/6 blijven herhalen in diverse vormen (bijv. virusmutaties, half of niet werkende vaccins, foute uitwerking vaccins, ongevaccineerde mensen, enz.)

  Heel af en toe heffen ze de lockdown even op zodat mensen weer een beetje hoop en lucht krijgen en er geen grote revoluties ontstaan.

  En daarna komt RIVM weer met alarmerende cijfers, en een nog besmettelijkere virusmutuatie, etc.

  Dit blijft zich net zolang herhalen tot de hele economie om zeep is geholpen EN iedereen gevaccineerd is EN digitaal coronapaspoort of vaccinatie nanochip heeft ontvangen (geografisch traceerbaar, waar u ook bent).

  Zie internet en zoek op het onlangs verleende (666) patent aan Bill Gates WO.2020- 060606

  Al deze ellende gaat gewoon door tenzij onze verkiezingen iets gaan veranderen. Dat wil zeggen, als de verkiezingen niet plotsklaps door Covid-19 noodmaatregelen worden omgezet in digitaal stemmen of via post stemmen…. Dan ligt frauderen voor de hand en weet ik al wie de verkiezingen (toevallig) net met nipte meerderheid gaat winnen

  Sorry Geert en sorry Wybren, jullie waren echt close, het scheelde "echt heel toevallig" slechts 1% tekort aan stemmen, welnu succes in de (n)oppositie met de groetjes van Mark, Hugo en Sigrid, je weet wel, les marionettes des Grande Reset.

  Weet u nog wat de echtgenote van CDA kandidaat Pieter Omtzigt op het beeldscherm zag nadat zij digitaal op Pieter had gestemd tijdens de CDA lijsttrekkersverkiezing?

  Precies ! Dank u wel mevrouw Omtzigt voor uw stem op Hugo de Jonge !

  mark (rutte) my words.

  Ik vrees dus dat wij "zomaar" in een ongewenste dwangbuis kunnen worden gestopt als de verkiezingen digitaal worden uitgevoerd.

  En dan volgt nu even een korte reclame boodschap van Nederlands belangrijkste en meest prostituerende staats-propaganda kanaal;

  "De Great Reset wordt mede mogelijk gemaakt door de NOS en NPO" .

  Terug naar Minister de Jonge.

  Hij heeft met zijn gespeelde domheid en geacteerde incompetentie Nederland als kudde boos gemaakt door zijn "zogenoemde" falen met het vaccinatie plan. Hierdoor EISEN wij inmiddels wij om gevaccineerd te worden.

  Precies dit wordt in de video van het European Vaccin Action Plan (2015-2020) duidelijk vermeld . De burgers zullen EISEN om gevaccineerd te worden. Dat is WHO dus gelukt, en precies binnen de voorspelde en strikt geplande dealine eind 2020.

  Zoals Ursula (voorzitter EC) op 17 december al via twitter aankondigde, de hele EU begint symbolisch (als gezamelijke commune) met vaccinaties op 27, 28 en 29 december 2020 (deadline, European Vaccine Action Plan 2015-2020).

  Briljant stukje stategische massa-mindfuck van alle kabinetten in de EU o.l.v. de Europese Commissie, maar uiteraard bedacht door de Great Reset psychopaten achter de schermen.

  Helemaal "meesterlijk" was uitgevoerde strategie van Minister de Jonge om de ziekenhuis- en zorg medewerkers in eerste instantie NIET te laten vaccineren !

  Want daar kwam hij natuurlijk nooit mee weg in de media, niet bij de zorg-organisaties, bij gewone burgers, bij NOS en andere geloofwaardige stromannen zoals de immer knuffelbare Diederik Gommers.

  Zo was het opgezet en bedoeld…. het volk moet namelijk eerst stampvoetend protesteren waaraan Tjonge de Jonge dan weer vervolgens schoorvoetend toegeeft.

  Door zijn zogenaamde foute vaccinatie prioriteit ging iedereen EISEN dat medisch zorg personeel als eerste gevaccineerd moest.

  Briljante zet en bedacht door (onzichtbare) psychopatische Great Reset schaakmeesters die deze strategie hebben ingefluisterd (aan o.a. Marionet de Jonge).

  Bewust gedaan om het ietwat vaccin-kritische volk overstag te laten gaan en zodat zij zich hierna ook massaal durven te laten vaccineren, want, als de zorgmedewerkers het nu massaal aandurven dan moet het vaccin wel veiling zijn, toch ?

  Psychopatische de Jonge met zijn gespeelde domheid heeft ons als kudde misleid en (onwetend) medisch zorgpersoneel als stromannen gebruikt zodat wij nu EISEN wij nu om gevaccineerd te worden.

  Deze "zeer ernstige griep" die men pandemie noemt is in het vaccinatie spel ook een chantage-middel.

  Vaccinatie of Lockdown, kiest u maar !

  Zij geven n.l. geen andere, slimmere of betere opties die de economie beschermen, want die staan de Great Reset in de weg.

  Vaccinaties? En wat als blijkt dat gevaccineerden zelf niet ziek worden maar het virus nog wel over kunnen dragen aan niet gevaccineerde mensen ?

  De fabrikanten hebben overigens nu al aangegeven dat dit misschien mogelijk is.

  Reken maar op een fascistisch uit de hand lopende tweedeling tussen pro- en anti- gevacineerde mensen. Waarbij mensen zonder vaccinatiepaspoort geen toegang meer gaan krijgen tot publieke en sociale gelegenheden e.d.

  Minister de Jonge die verder "zogenaamd" faalt qua vaccinatieplanning had namelijk ook iets meer tijd nodig om zijn IT vaccinatieregistratie op orde te krijgen, anders kan hij geen vaccinatie-paspoorten klaar te stomen (darfen wir jetzt unsere vaccin-ausweis haben bitte ?)

  Zie de brief online die hij schreef naar de VWS waarin hij feitelijk vraagt hoe ver hij juridisch kan gaan met vergaande facistische maatregelen, zoals geen toegangsverlening zonder vaccinatie-paspoort tot publieke gelegenheden, horeca, sportclubs, etc.

  Er is een tijd geweest dat mensen een Jodenster moesten dragen om ze te stigmatiseren, te discrimineren en toegang tot te ontzeggen.

  Een coronapaspoort is hetzelfde maar dan omgedraaid, want zonder paspoort hoor je er niet bij en krijg je straks geen toegang meer tot plaatsen en locaties die iedereen sinds 5 mei 1945 gewoon weer mocht bezoeken (met of zonder ausweis of ster).

  Neo Fascisme anno 2021 is een maatschappelijk gedragen links ideologische ubermensch gedachte.

  Ik hoop dat slapend Nederland zich het volgende beseft:

  Als je in een democratie in slaap valt zou je zomaar in een dictatuur wakker kunnen worden

  Dit betekent om NIET op al die partijen te stemmen die de Nederland al 10 jaar lang stiekum hebben verkwanseld aan het Great Reset monster wat straks als oplossing uit de wolken en mist van de "pandemie" tevoorschijn komt.

  Laat de verkiezingen op 17 maart 2021 niet die dag zijn die ervoor zorgt dat het voor ons zinloos wordt om de bevrijdingsdag 5 mei nog te vieren

  Wij kunnen nu nog WEL in vrijheid stemmen, en VOOR onze vrijheid stemmen, dus laat 17 maart 2021 niet de laatste maal zijn.

  Laten we wakker genoeg zijn zodat wij ook niet in schaamte tegen onze kleinkinderen hoeven te zeggen;

  "Wir haben es nicht gewusst" 😳

  Denk aan onze wapenspreuk uit 1815 en herdenk dat wij altijd als superklein landje vooralnog altijd sterker, beter, gelukkiger en rijker uit de strijd zijn gekomen tegen de Spaanse, Franse, Engelse, en Duitse pogingen om ons te overheersen. De volgende strijd gaat om onze soevereiniteit te behouden in de Global Reset.

  "Je maintendrai"

  Met patriotische groet,
  Don Quichot de la Corona

 11. Van Haga: euh…euh….euh….Man, je bent een hol vat, veel geluid en weinig inhoud. Hij heeft ook nog eens de ondankbare taak om de hersenspinsels van zijn fractieleider, de hofnar Baudet, te verdedigen.

 12. Een wijs besluit van Theo Hiddema. Een boerenzoon zijnde, weet hij als geen betere dat een verse koeienvlaai strontvliegen aantrekt. Aldus wenst hij zich niet te associëren met degenen en hun gedachtengoed die Baudet nu rond zich verzameld heeft, laat staan – volgens zijn eigen woorden – te applaudisseren voor Haga. Well done Theo. Het ga je goed.

 13. Segers, je moet je schamen, wees eens zo kritisch naar al die maatregelen in plaats van altijd maar weer hetzelfde te doen, niet kartel partijen proberen zwart te maken.

 14. Hele interessante video!!
  Ik maak zelf ook dit soort video’s dus wil je op de hoogte blijven ga naar politieke knallers

 15. vaccin is geen vaccin in dit geval het vaccin van nu is genmodificatie. het gezanik moet ophouden luister naar Mike Yeadon van Pfizer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *