Grapperhaus wil verplicht register voor handelaren om heling tegen te gaan

Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) komt met een wetsvoorstel voor een verplicht register voor handelaren en inkopers van tweedehandsspullen. Hij wil hiermee een einde maken aan heling en zware criminelen makkelijker kunnen opsporen als ze gestolen goederen aanbieden.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

22 reacties

 1. ze maken steeds meer een BEZIT van de bevolking.

  een bevolking die ooit vrij was, voor zichzelf mocht denken, tegenpolen waren die elkaar versterkte.

  alles moet gelijk gemaakt worden, iedereen moet zich in het mainstream narratief laten buigen, en een eigen wil mag niet meer bestaan.

  maar t lijkt er op dat de bevolking geniet van de autoritaire vinger die in zijn…..

  want niemand staat op tegen de tiranische ontwikkeling van een staats clown die meent het beter te weten voor 18mil mensen

 2. those who control the narrative controls the masses.

  the road to hell is paved with good intentions.
  voor uw veiligheid is niet meer dan codetaal voor meer controle over uw soevereiniteit (of wat daar nog van over is)

  u bent gedegradeerd tot goed gehoorzame consument getraind door de staat om niet verder te denken dan werken om te kopen…

 3. Wat een stasi praktijken van die Grapperhuis. Heel ongezond deze overheidscontrole. Als je aangifte doet heeft de politie geen tijd want ons belastinggeld gaat grotendeels naar Europa en andere verkwisting. Daar zit het probleem!

 4. Heling…. duu heeft te maken met de honderden miljoenen drugsgeld wat witgewassen wordt bij de ontelbare kringloopwinkels.

 5. Dit noem ik nu symbool politiek. Handel in 2 handsspullen is een dekmantel. Zolang de overheid geen antwoord heeft op hawala-bankieren en aanpak van drugssmokkel is het water naar zee dragen. De miljarden die met de drugshandel worden verdiend, zorgen voor een parallelle economie, waarin foute adviseurs de meest slimme constructies verzinnen om geld te verdoezelen en wit te wassen. Een derde van de ongebruikelijke transacties in Nederland verloopt via Amsterdam. Lijkt erop dat de overheid de strijd tegen drugs aan het verliezen is.

 6. .. en dan moeten handelaren (vrije mensen) gelijk een code of conduct teken met moraal goed gedrag en moeten ze bij de kvk zweren op de ogen van hun moeder dat ze faire marges vragen voor faire producten met faire arbeidsomstandigheden.

  Stelletie idiots begrijpen niet hoe je een sameleving organiseert; ze blijven enkel zwaktes opwerpen, zelf gecreerd en in standgehouden, omdat het ze uitkomt omdat ze zelf in de problemen zitten.

  En dat zooitje ongeregeld denkt ook het digitaliseringsproces te forceren.

 7. Hoe veel procent van de geheelde goederen worden in Nederland verkocht?

  Anders zadelt de overheid eerlijke handelaren met extra kosten terwijl de gestolen goederen eerst even langs het oostblok gaan

 8. Dit is pro links.
  Weer meer controle en macht naar de overheid, en heling als excuus.
  Jullie willen nu weer belastingen zuigen over producten die al eens waren belast!
  Belastingen is gelegaliseerde diefstal!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *