20 reacties

  1. Elk weldenkend mens weet dat Jasper een andere reden heeft om deze verklaring te geven.! Zo werkt dat in nederland omdat de massa leip is en alles geloofd,.!!

  2. Een paar weken na de moord. is er ook al eens een dna onderzoek gedaan ging om 4 of 6 verdachten. Daar hoor ik ook niks meer van. Ik was er daar 1 van.

  3. Dit gaat dieper dan je wil geloven.. Volgens mij, een mening, heeft het gekroningshuis hier iets mee te maken. Net zoals de Swift in 2009…………

  4. Waarom veroordeelde Jan Vlug(advocaat)bij Nieuwsuur zijn eigen client.Nu kunnen mensen aankomen en zeggen ja dat heeft Jasper zelf aangegeven.Maar dan nog…..dat is voor een advocaat uit den boze.Als Jasper zich bedenkt en de volgende dag terug komen wil op zijn eerdere verklaring…..tja…..dat kan dan niet meer he!!!!!Want zijn advocaat heeft hem al op de Nationale TV veroordeeld.Hij heeft het gedaan…..dat waren zijn woorden.Kijk ik weet niet of Wim het bij het rechte eind heeft in deze zaak.Maar dat vond ik een heel vreemd gegeven.En veel advocaten trouwens ook.Want die belden de telefoon roodgloeiend bij Radio1 de dag erna.

  5. Wat een in en in slechte man is dit. En zijn aanhang net zo.
    In de publiciteit willen komen over de rug van een onschuldig meisje en haar al 13 jaar rouwende familie. Schandalig Dit!!! Dat dit Ć¼berhaupt een podium krijgt is de omgekeerde wereld. Sommige mensen kun je echt uitkotsen.

  6. ik heb een buurvrouw die altijd in complotten denkt. gewoon zielig. deze mensen gaan op de stoel van de rechter, de officier en de advocaat zitten.

  7. Waar haalt die vent het gore lef vandaan dat boek staan weg te geven šŸ˜  vind je het gek dat je een steen naar kop krijgt klootviool!

  8. Al zou die asielzoeker Ali Hassan enz. de moordenaar zijn en niet Jasper, dat ben ik ervan overtuigd dat niet Ali dit deze moord pleegde maar alle asielzoekers. Alle asielzoekers zouden gevaar lopen die deze moord vreselijk gevonden hebben maar niets mee te maken hebben. Dus stel dat justitie deze laffe moord op marianne in de doofpot wil stoppen kosten wat kost zou ik justitie niet ongelijk kunnen geven, in nederland zou een chaos ontstaan rellen geweld etc. en justitie zou figuurlijk gesproken gebombardeerd worden dat ze moordenaars en criminelen toelaten in dit land door die ene loser Ali Hassan. de dood en de manier van de moord op marianne zou elke menselijke hart moeten breken naar mijn mening inclusief die van mij. Jasper S. heeft toegegeven en of hij alleen betrokken was en de schuld op zich nam doet er niet meer toe, maar hij heeft wel waarschijnlijk iets gedaan anders was hij niet te chanteren. hoe dan ook, mocht Jasper S. niet de moordenaar zijn dan hoop ik dat de moordenaar hiervoor genadeloos gestraft zal worden als die nog ergens vrij rondloopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *