13 reacties

 1. Gelukkig heeft Jensen corona nog om t-shirts te verkopen. Dat mensen zijn onzin nog slikken… het is allemaal zo. Voorspelbaar waar hij mee komt. Trump weg en straks corona onder controle en dan zal zijn publiek afnemen. Hebben we dat ook weer gehad!
  Zou toch wel eens leuk en interessant zijn om een onderzoek te doen naar het gemiddelde iq, inkomen en beroep/werkzaamheden van de Jensen aanhang……..

 2. Echt een geweldige man!! Als hij nou onze president was dan konden we eindelijk zorgtoeslag, uitkeringen en huurtoeslag afschaffen. Hele sociale stelsel weg!! Als je het niet aan kan ga je maar op straat wonen. Make The Netherlands great again!!…..

 3. Humor.

  Dit krijg je als je maanden lang leugens verteld, maar die niet wenst te herhalen in een rechtbank.
  De advocaat van Trump zit nu in zwaar weer. Trump kan volgen.

  Een van de beschuldigde bedrijven van stemfraude heeft een claim ingediend…….1,3 miljard dollar.
  Hahahahahahaha
  Misschien wil Jensen bijspringen.

  https://youtu.be/ww5TdJm41XM

 4. Je moet je beter informeren Robert. Er komt een nieuwe partij. Met trump. Wacht tot de impeachment. Hij komt terug. Hopelijk op 4 maart.

 5. Jensen kijkers en Jensen zelf zullen nu wel doorhebben dat ze aan de verkeerde kant staan. Als je naast je radicaal islamitische buurjongen stenen naar de politie gooit, winkels aan het plunderen bent met bontkraagjes en auto's in de fik aan het steken met je criminele kale buurman dan is er toch een moment dat je denkt oh wacht misschien heb ik het wel fout misschien ben ik wel diegene die het helemaal verkeerd heeft. Ik met me IQ van 90 die denkt dat ik het beter weet dan virologen. Dat zou toch wel moeten of is het IQ nog lager en hebben Jensen kijkers dit soort reflecties niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *