Gommers over nieuw Nederlands corona-vaccin

Vandaag wordt het nieuw corona-vaccin van fabrikant Janssen beoordeeld en mogelijk goedgekeurd. Intensivist Diederik Gommers legt uit wat dat voor ons betekent. Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

18 reacties

 1. Al heb je 3 vaccins gehad , haal je zwemdiploma !
  Anders wordt je volgend jaar meegesleurd door
  de nog groter wordende waterstromen door nog meer regen door verdamping t g v de 2 * C opwarming ! Volgend jaar 2.5 * C wereldwijd . Vaccin staat niet op EEN , de natuur heropbouwen staat nu op een ! Leg bossen aan Rutte ! Begin er nu mee ! Carola Schouten , we hebben de natuur gesloopt !

 2. Eureka was het en nu in het verdom hoekje. Maar hoe kan het dat EMA met dit advies is gekomen?
  Het is net of Gommers zelf opleest wat de farma hem ingegeven heeft! We weten nu wel beter dat die 100% het niet heeft gehaald en dat het ook doden heeft opgeleverd. Maakt dat Gommers er weer (niet) betrouwbaarder op is geworden!

 3. Je lacht ons al een jaar uit. Het enige wat je hebt gedaan is eerlijke werkers voor altijd veroordelen. Schaam je. Ik laat me niet vaccineren, want dit vaccin is nutteloos en dient alleen om geld te geven aan criminele bedrijven.

 4. Idioot Gommers. 17 april 2020 lagen er 1424 patienten op de IC, niemand had het over code zwart.
  22 april 2021 er liggen 839 patienten op de IC, code zwart komt in zicht.
  Leg eens uit, Gommers.

 5. En alle mutaties die volgen op deze corona griep. Werkzame tijd vaccin maximaal 6 maanden. In februari begonnen met vaccineren in augustus al uitgewerkt en de volgende mutatie van corona komt eind oktober weer. Waar zijn we mee bezig. Ook al heb je het vaccin gehad ben je nog steeds besmettelijk. Ook zullen mensen met ouderdom en onderliggende ziektes ondanks de vaccinatie zeker 25% van overlijden. Slaap door Nederlanders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *