Gommers over AstraZeneca: 'Dit wil je niet horen'

Een groep zorgmedewerkers kreeg woensdag een tweede coronaprik toegediend. Onder hen ook Diederik Gommers. De voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care ging ook in op de problemen rondom het AstraZeneca-vaccin en de demonstraties tegen de coronaregels. Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

18 reacties

 1. Laat u sich er nog een paar frikandelletjes geven meneer Gommers
  Doe de groetjes aan Lauterbach 🤣
  Dat is meneer Gommers van Duitsland een das ist der HOFNARR!!!

 2. Als de meeste prikken hooguit 6 maanden veilig zijn, vraag ik mij af de kwaliteit van het medicijn. Volgens nobelprijs winnaar prof. dr. John Ioannidis de prikken geen kwaliteit en volgens dezelfde geleerde sterft 0,2 % aan covid 19 en 2 % van de bevolking wordt ziek van covid 19. Registratie is gekoppeld aan interpretatie van de uitleg hoe covid19 reageert op het menselijk lichaam. Ioannidis is hierin de primus interparis . De problemen voor de gevaccineerden worden steeds groter als ze niet luisteren naar de meest capabele geleerden die we hebben. Je kunt veel terugvinden hierover op het internet.

 3. Voor alle wappies en kneusjes die artsen belachelijk maken. Als jullie kontje pijn doet neem dan geen paracetamol in en ga ook niet naar de huisarts.

 4. Toch denk ik dat het virus hierdoor eerder gaat muteren en zo hard terug komt. Laten we hopen van niet, maar een einde zal nooit komen aan virussen op deze wereld..

 5. Gommers je bent een leugenaar!! Hoop dat hij sterft net zoals Rutte !! Dan heeft Charlie Chaplin gelijk alweer.!! Dictators die liberty never perish!

 6. Gommers krijgt een injectie… maar dat is natuurlijk een zoutoplossing, of een andere placebo-achtige oplossing. Ik ben niet zo naïef om te denken dat hij dat goedje met de naam "coronavaccin" echt ingespoten krijgt.

 7. “Rellen”?!?!?! De agressie komt van agenten!!! Je ziet in deze specifieke beelden dat mensen gericht een super harde straal slootwater op zich krijgen.
  Ik heb mensen in elkaar geslagen zien worden die zaten, geen geweld, geen agressief gedrag, geen uitlokking.. worden expres op hun hoofd geramd!!
  Klokslag 16.00 uur, iedereen loopt weg. De poppenkast is voorbij. Het ontmoedigingsbeleid staat weer mooi op camera. Terwijl er voordat de politie actie ondernam een prima sfeer heerste, dansende mensen, mensen met een doel.
  Snap je het nog niet?! Corona is een dekmantel. Google patent 2020/060606 van Microsoft. Google hydrogel van DARPA. Mensen zo in angst krijgen voor hun gezondheid dat ze zich open stellen om als totale afhankelijke van de farma en de big tech te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *